S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
Samsung направиха собествена ОС, за да може най-после да покажат на какво са способни, години след създаването на айФоун. Кой е по-напред? :D
хаиде в първи клас,не си дорасъл за самсунг,нямаш елементарна правописна грамотност,не се пише собествена,а се пише собствена.едно изречение една грешка,може да минеш във втори клас:D
Bada е обречена, в това съм 90% сигурен.
-
- Регистриран: 10 фев 2009, 21:56
Не знам на какво се дължи гениалният ти извод,но преди да го видим на пазара едва ли може да се каже нещо със сигурност.Има много фактори за това дали ще бъде успешна една ОС.
Предвид това, че не предоставя нищо особено, а има такава голяма конкуренция в лицето на Android и ОС-а на Apple ... какво друго може да се мисли ? Всичко живо се насочва към Android
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
С нетърпение очаквам първите отзиви от някой закупил вече телефона.
Няма ли някой телефончето, за да сподели впечатления? На мен адски много ми допада..
И на мен ми харесва.Не ми харесва много само ромбоидната светкавица и камера/простеят ми/ и това ,че е Самсунг.Иначе изчетох всички ревюта и телефона е много,много обещаващ.И аз чакам някой да каже личните си впечетления,но за сега няма мнения.Това евентуално означава,че телефона няма да направи някакъв "бум",просто поредният готин телефон от Самсунг,но в БГ явно не се цени марката.Бях решил да го взема още 1-2 месеца преди да се появи,но явно ще изчакам за отзиви и лични впечетления.Нокия ме разочароват все повече и сега колебанията ми са -Да помисля още за Уейв,Нексус Уан,или да чакам Ифона до юли,май ще е последното.
На мен Wave ми е влязъл под кожата.. Притеснява ме само поддръжката на Самсунг - дано с излизането на Wave 2 (имаше някаква новина, че излиза на 15), да не го забравят, а да продължат да го ъпдейтват успоредно с двойката, и дано да не зарежат Bada, защото, според мен, има голямо бъдеще. Ако насърчават разработчиците на приложения и игри и до година има едно 50 000 в Samsung Apps, Bada ще стане търсена ОС, поне според мен. Но на мен ми стигат и фабричните (out of the box) достойности на Wave, за да го взема, чакам само някой с телефона да даде мнение..
И аз чакам с нетърпение,мнения от хора които имат вече телефона.От началото съм със Samsung и съм много доволна