S8500 Wave
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 15:24
Re: Samsung S8500 Wave
kajete mi kak da si nastroq GPS-a, imam karta na ISTO4NA EVROPA,svalih si q ot edin ruski sait, razarheviraq na na PC-to i q slojih v papka MAP,posle si svalih i glas na bulgarski. sega kato go vkiu4a GPS-a ne moga da se svarja sas SPUTNIKA. POMAGAITE!
Чекни от Меню - настройки - възможност за свързване - позиция - първото (активиране на услуг....) го чекваш. Ако и след това не стане - незнам..
bratle kaji ot kade si svali glasa na bg i ne6to link4e ako moje(yes)
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Аз да попитам понеже скоро ще си купувам Wave тези лиджети използват ли интернет и примерно има един на който показва часа и времете в определен град.Примерно ако включвам,чрез Wi-Fi примерно за една минута колкото да се обнови информацията дали след като изключа Wi-Fi ще показва пак времте и часа.Също да попитам хората които са си зели Wave от глобул към телефона дават ли ти карта памет,че искам да со купувам карта,а толкоз малко памет малко трудно ще ме устрой,като само музиката ми е 800-900 мб.
v globul 100 % karta pamet nqma da ti dadat e pone na men ne dadoha
-
- Регистриран: 26 юли 2010, 15:03
И от Виваком нямаше вътре памет а до колкото съм чел апарата върви със 1 гб което пък не е загуба тъй като 1 гб за този телефон е малко(макар че аз също съм с такава) и най-малко 8 гб може да му се сложи а цената е между 40-50лв.
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
То попринцип е малко срамно реално телефон за 700лв да няма една карта.Иначе смятам си зема 4гб за 20лв.Това е много малък минус за телефона.Но забелязвам,че в повечето комплекти на Самсунг неса богати на неща :D.
Изникна един проблем - не мога да си изтегля играта Kroll. Пише ми, че нямам достатъчно памет, а имам предостатъчно. Идеи?
Какво стана със субтитрите, успяхте ли да ги подкарате?
А има ли някаква програма за четене на книги?
А има ли някаква програма за четене на книги?
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 15:24
kato otvori6 navigaciqta, ti se zarejdat papki,posle otvarq6 papkata za glasovi ukazaniq i ot tam si tegli6 ezika koito iska6,az pone taka napravih.