S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
Честно казано разгледах сайта и ми се стори толкова странно, грозно и примитивно направен (рових 15-тина минути и не намерих нищо), че се отказах да търся в него. А и не ми се тегли нещо от непроверени източници, btw..
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
В аpps няма ли го ?
Не. Все пак ми се струва, че това приложение е Java.. Някой пробва ли го вече да каже поне как работи, пък може и аз да го инстална?
-
http://www.mysamsungwave.com/ във форума гледах,че има google maps и др. неща.Прегледайте го.Някой,ако иска може да попита,кога ще може да се четат бг субтитри.Аз си мислих,пробвайте като ги вградите в филма и може да ги чете,поне би трябвало.
Е те като се вградят, много ясно, че ще ги визуализира, но не е там работата, по-добре да си ги чете без вграждане:)
-
Четох някъде,че като се смени името на субтитрите или формата може да ги разчита.
-
Понеже утре смятам да ходя го земам от глобул за 509лв,кажете ако някои си купувал от там какво има в комплекта и дали е кодиран телефона.
s udovolstvie vi spodelqm 4e skype prilojenite ot sait4eto koeto ppostnah po gore raboti mn dobre bez gre6ka dosega ve4e dva dni i mislq 4e nqma da ima problemi ako vi e nujen raboti
-
Maybe something is wrong in your subtitles.
Modify the subtitle and overwrite the original.
That helps me to see Hungarian subtitle on my Wave.
това ми написаха,ама не модератора а потребител.
Modify the subtitle and overwrite the original.
That helps me to see Hungarian subtitle on my Wave.
това ми написаха,ама не модератора а потребител.
И това как ще стане:(