S8500 Wave
-
- Регистриран: 17 дек 2006, 18:29
Re: Samsung S8500 Wave
и аз досега съм имал само Самсунг, карам по 2 - 3 години с 1 и го сменям.. Първо беше Х100, след това Д600 сега С5230, железни са :) (извинявам се за Офтопика) :)
-
- Регистриран: 03 фев 2010, 05:18
Батерията е ДОСТА издръжлива !!!
Имаш ли го телефона? Ако имаш - сподели и други впечатления.
Впечатления от Bada? "Пълнокръвна" ОС ли е в крайна сметка? Как се държи, какво се случва с приложенията за нея?
Набързо нещо от ревюто в гсмрена, касаещо дисплея:
http://bit.ly/dg8hKE
Както казват пичовете там - the deepest black.
Това до Самсунга е iPhone, де.
http://bit.ly/dg8hKE
Както казват пичовете там - the deepest black.
Това до Самсунга е iPhone, де.
Дисплея е найстина , впечатляващ както и другите благинки.Да се надяваме , че няма да съжаляваме , въпреки че правя прехода от СЕ на Самсунг и от тъп на умен телефон:)
Днес гоповъртях в ръцете си за 3-4 минути, наистина е впечатляващ. Тялото е метално и създава усещане за стабилност. Екранът е чудесен и през ясен, слънчев ден; много е чувствителен и рагира светкавично.
Но според мен ще е проблем липсата на достатъчно приложения. Към вчерашна дта бяха малко над 300, но пък преди месец бяха около 60, така че...
Но според мен ще е проблем липсата на достатъчно приложения. Към вчерашна дта бяха малко над 300, но пък преди месец бяха около 60, така че...
Вече съм с телефончето. Питайте, ако имате някакви въпроси. ;)
-
- Регистриран: 11 май 2010, 20:24
Има ли за този телефон някакво приложение, което да е като Скайп клиент? И има ли някакви дразнещи елементи в интерфейса, в смисъл, работи ли всичко нормално при Бада ОС?
Интересува ме камерата и по конкретно качеството на снимките и видеото....?Сподели ако имаш впечатления:)