S8500 Wave
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Samsung S8500 Wave
Еми ,аз смятам,че ако него сменят или върнат парите отивам в комисията за защита на потребителя.Но един човек от друг форум,направо ми стопи надежната,че единственият шанс е да го пратят на сервиз.А не да го сменят или върнат парите.
ако не може да се ремонтира ти дават друг. Това е тяхно право и те се възползват от това, друг е момента, че ако нямат друг телефон за подмяна може да ти върнат парите. В повечето случай след като ти продадът стоката, вече почти не ги е грижа за нея и само замазват очите с ремонтите. Работила съм към един оператор и много често отказваше да преме стока за ремонт, тъй като не е била продадена от самия него а от друг магазин, който предлага неговите услуги. По принцип евтините телефони ги подменят, по-скъпите ги ремонтират.
-
Значи реално,няма смисъл да ходя защото като го пратят на ремонт едвали ще го оправят.Дори да го сменят пак ще е добре.
това дрънчене не е добре - иди да се го оправят, пък ако не могат ще ти го сменят с друг
Пък, иначе го предлагаше 100 пъти на хората във форума, а ?! Или дрънченето се появи вчера ?
-
За съжеление,не просто сега се сетих да попитам(т.е го е имало от както е купен).То проблема,ще дойде ако го изтърва примерно по тежно/от по високо.
ако ги изпуснеш все ще има следи от това, и няма да ти го приемат. Все пак пробвай да го занесеш за ремонт така, както е сега
-
гадното,че ако го пратят на ремонт ще има 1 месец да стои.А съм го пуснал на продажба и можеби ще имам до към 20.09 куповач.
А този купОвач според теб няма ли да е прецакан ако купи телефон с луфт? Най-добре, за да не се налага после да те търсят и т.н отиди и си занеси телефона на ремонт. Не вярвам да стои 1 месец, максимум 10 работни дни (2 седмици). То минаха 2 седмици откакто пусна обявата, така че досега щеше да е поправен :)
Днес взехме на приятелката ми тази машинка , ще си пиша и в тая тема защото аз ще съм му поддръжка :)
Първи впечетления много добри, дисплея е уникален, реакция и бързина на работа е много добре , браузването е добре ...за момента съм много доволен ... има и игри с колички като за мен :P
Като за начало да питам по напредналите откаде мога да ънинсталвам приложения ..... преди 1 час го купих .... уж огледах всичко вече но не го намерих.
Също каква карта препоръчвате ... мисля 8 гб. да му сложа ..... при положение че 30 минути видео е около 2 гб.
(beer)(beer)(beer)(beer)(beer)
Първи впечетления много добри, дисплея е уникален, реакция и бързина на работа е много добре , браузването е добре ...за момента съм много доволен ... има и игри с колички като за мен :P
Като за начало да питам по напредналите откаде мога да ънинсталвам приложения ..... преди 1 час го купих .... уж огледах всичко вече но не го намерих.
Също каква карта препоръчвате ... мисля 8 гб. да му сложа ..... при положение че 30 минути видео е около 2 гб.
(beer)(beer)(beer)(beer)(beer)