S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
За изтриване на приложения и игри: Меню, в горния ляв ъгъл има едно като бутонче в горния ляв ъгъл (има нарисувано нещо като колело/ремък на него). Като го цъкнеш на иконките на приложенията и игрите, които могат да се трият, се появява едно минусче в горния им десен ъгъл. Ако искаш да ги изтриеш - натискаш минуса.
Относно картата - мисля, че телефонът чете поне до 16 ГБ, така че няма проблеми с големината. Гледай само да е по-висок клас (над 4, примерно), защото така работата с нея ще е доста по-бърза.
Относно картата - мисля, че телефонът чете поне до 16 ГБ, така че няма проблеми с големината. Гледай само да е по-висок клас (над 4, примерно), защото така работата с нея ще е доста по-бърза.
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
От 3 дена съм с този телефон и съм повече от очарован.Процесора е на ниво, за дисплея нямам забележки -както на дневна светлина така в помещение,където му се вижда цялата прелест.Прехвърлих няколко видеофайла в AVI формат -Перфектно,без накъсване или забавяне.За слушане на музика също само суперлативи -плеъра е с настройки а слушалките в комплекта са доста добри. В Samsung Apps има доста приложения .Инсталирах и Скайп е java но си работи доста добре.Само все още куца навигацията но съм сигурен ,че с ъпдейт ще има подобрения.Телефона е направен така,че и по екрана и корпуса остават съвсем малко следи от пръстите.Интернет страниците отваря доста бързо но все още липсва flash player .Батерията засега не мога да коментирам защото непрекъснато ми е в ръцете.Камерата прави супер снимки и светкавицата върши добра работа.Разбира се ще се очаква нови ъпдейти и тази операционна система да става още по добра.тези дни предстой да го изпитам на дълъг път
При мен след първото зареждане на бетерията - 12 часа - изкара точно 8 дни, като и аз все се ровех в него. Но искам да попитам нещо: трябва ли всеки един upgrade да се инсталира или не. Ако се прескочи примерно един, следващия който се сложи на тела ще работи ли добре?
-
Незнам за това ,даже дали има някакъв ъпдейт незнам .Несъм се интересувал и как ще става самият ъпдеит дали през телефона или през компа.Ако някой знае нека да каже с подробности.
Ррез компа е през програмата kies. Аз така го сложих новия upgrade.
-
е сега трябва да търся комп с Windows.
irata > какъв ъпдейт има излязъл ... ако е за операционната система не виждам да пише нищо ново!
Kies немога да го инсталирам на Win 7 , забива при инсталацията още,ако сте чели нещо как се решава този проблем може да споделите.От това което четох по рани форуми не помогна нищо.
За момента не ми харесва,че като изгасне екрана без да е заключен, не светва с чукване по него а трябва да натисна някое копче.... или е въпрос на настройко ,но сигурно са напразни надежди :)
За батерията така като гледам ще изкарва около 2 дена, при положение че почти постоянно се ползва през wi-fi
Снощи се мъчих да слагам протектор на екрана - изхабих доста нерви :) ..имах едни за целия екран но нали в краищата си екрана е извит и такъв протектор няма как да се сложи защото дърпа въздух постоянно, и така минах на другите протектори които взех по-къси да хващат само екрана ....за момента стана прлично ,но може и по-добре :)
Една карта взех 8 гб. Apacer , с тая марка нямам грижи откакто ползвам мобилни телефони и залагам все на нея.
Kies немога да го инсталирам на Win 7 , забива при инсталацията още,ако сте чели нещо как се решава този проблем може да споделите.От това което четох по рани форуми не помогна нищо.
За момента не ми харесва,че като изгасне екрана без да е заключен, не светва с чукване по него а трябва да натисна някое копче.... или е въпрос на настройко ,но сигурно са напразни надежди :)
За батерията така като гледам ще изкарва около 2 дена, при положение че почти постоянно се ползва през wi-fi
Снощи се мъчих да слагам протектор на екрана - изхабих доста нерви :) ..имах едни за целия екран но нали в краищата си екрана е извит и такъв протектор няма как да се сложи защото дърпа въздух постоянно, и така минах на другите протектори които взех по-къси да хващат само екрана ....за момента стана прлично ,но може и по-добре :)
Една карта взех 8 гб. Apacer , с тая марка нямам грижи откакто ползвам мобилни телефони и залагам все на нея.
като си сложrх kies -с ХП съм - и свързах тела ми каза че има нова версия на софта - сега е XXJF8 - вие със каква сте?
за 7-цата немога да кажа нищо - но май си има проблем.
Протектор няма да слагам за сега защото четох че не е добре да има по екрана нищо, иначе се губела част от чувствителността - незнам колко е вярно.:|
за 7-цата немога да кажа нищо - но май си има проблем.
Протектор няма да слагам за сега защото четох че не е добре да има по екрана нищо, иначе се губела част от чувствителността - незнам колко е вярно.:|
Аз съм с тази версия : bada 1.0 1006231626_LIS_S8500XXJF4_GB
Виждаш ли някаква промяна по работа на телефона.
Като ми осtане време ще сложа Kies-a на XP , да видя там дали ще запали
Виждаш ли някаква промяна по работа на телефона.
Като ми осtане време ще сложа Kies-a на XP , да видя там дали ще запали
Я кажи за Скайпа, ама стъпка по стъпка (за индианците като мен). Страх ме е да не направя нещо което не трябва, за това предпочитам да се доверя на някой изпробвал схемата вече :) Мерси :))