S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
е , тука вече ме хвана на тясно :D Нямам идея ?? Ами знам само че е неограничен, само след определено време му пада скороста.
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
Давай тогава смело и аз съм на същия
Skype needs permission to use your data connection to continue. (angry)(angry)(angry) И сега какво ?????
-
От менюто на телефона отваряш -игри и други ,след това най отдоло посредата има икона -три точки една до друга.Натискаш там и отиваш на връзки и натискаш GPRS Globul и после долу вляво където пише натискаш -настрой и готово
Eeeй, най после... Господ здраве да ти дава !!! Загря ми мозъка с тоя скайп :) Сега се мятам с качването на филми, така че пак сигурно ще те засипя с въпроси. Надявам се да не съм те изнервила, а на съфорумците да не съм досадила (beer)(beer)(beer) (абе, тука що не са сложили някоя иконка с мезенце :D )
-
ако мога да ти помогна давай
Готово :) Свалих си Принцът на персия. И субтитрите са наред. Има обаче 2 файла в папката. И единия и другия като ги пусна върви филма. Мисля само че може би са различни формати. Може ли единия да го изтрия да не ми губи място ?
-
не са 2 формата а едното е филма а другото нещо като трейлър. Като сложиш мишката на единия файл ще видиш колко МБ е ,също и с другия. Качваш си по-големия файл ,другия не ти трябва
аз имах един Джет и на него скайпа вървеше през wi-fi -то. Тука не може ли така щото аз нямам трафик на картата :| и не ми се плаща :S
а за мезето - и аз съм ЗА:)
и още нещо - намерих един Google Maps 3.0.2 for Samsung Wave (Java) - някай слагал ли е това и как върви, дърпа ли трафик от картата ?
а за мезето - и аз съм ЗА:)
и още нещо - намерих един Google Maps 3.0.2 for Samsung Wave (Java) - някай слагал ли е това и как върви, дърпа ли трафик от картата ?
-
мисля че не не може през wi-fi