S8500 Wave
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
Re: Samsung S8500 Wave
Телефона вече е в сервиз.Дано само ми признят гаранцията.
като обхват на WI-FI е пълен ташак.на жената нокията намра два ,моя няма никой :((( абе не е нищо особено.аз само заради дисплея си го купих.иначе си е пълен ташак.а слушалките са си супер.при мен няма проблем с падането.явно са ви голями ушите :)))
Здрваей,
Да и няма никакви задачи които да изпълнява, но вече издържа два дни без почти никакво ровене, но все пак ще го сменя утре че днес ме домързя да ходя до магазина.
Относно скаип, аз си слижих джава версията и работи добре, но не можеш да звъниш иска скаип кредит. Също така инсталирах опера мини също джава версия но не ми хареса, че бутоните за управление заемат половината екран и не могат да се махнат, но има доста опции така, че на някой може да му допадне. Тия дни ще се ровя за програма за редакция на офис документи. Ако някой има ще съм му благодарен.
Да и няма никакви задачи които да изпълнява, но вече издържа два дни без почти никакво ровене, но все пак ще го сменя утре че днес ме домързя да ходя до магазина.
Относно скаип, аз си слижих джава версията и работи добре, но не можеш да звъниш иска скаип кредит. Също така инсталирах опера мини също джава версия но не ми хареса, че бутоните за управление заемат половината екран и не могат да се махнат, но има доста опции така, че на някой може да му допадне. Тия дни ще се ровя за програма за редакция на офис документи. Ако някой има ще съм му благодарен.
-
- Регистриран: 26 юли 2010, 15:03
Който иска часово телефона му да стане малко по издържлив ще трябва да се лиши от някой неща...едно от тях е Осветителността на екрана...от 10 на 4 няма да е същото но пак се вижда доста добре.
Ot 3 dni sam pritejatel na tozi telefon, kojto e podarak za sina mi. Dnes(3-ti den) zabeliazah 4e displea na telefona e puknat v dolnia mu krai. Zanesoh go vednaga v mag.Germanoes, no ottam otkazaha da mi go zameniat s nov, spored tiah defeckta e vazniknal po moia vina(natisnali sme go po-silno). Tel.ima i zastrahovka G-protekt i zatova go ostavih v magazina.Imam li pravo da nastoiavam vednaga da mi bade zamenen s nov, taj kato tvardia, qe telefona ne e izpuskan ili udrian.
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Да.Даже ако имат в наличен трябва веднага да го сменят.Това се нарича рекламация.
рекламация- да , ама за спукан дисплей не съм сигурна че ще го признаят ::(
Пак звъннах в Германос. Казаха ми, че до 2 дни ще се свържат с мен, за да ме уведомят дали телефона ми ще бъде подменен с нов или сервизиран с приоритет. Остава ми само да чакам.
е значи е ще го оправят, признали са рекламацията.
Телефона е достигнал 1 мил. продадени бройки в Европа - http://www.mobileburn.com/news.jsp?Id=10885