S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
освен това в менюто друго ново не виждам, работата си е същата и батерията вече мина 10 дни без зареждане. Аз съм с бада 1,0,2. Киес се слага на пц-то, ама некя някой сподели как се държи новата версия.
10 дена са минали с едно зареждане (woo) ..... ти за какво точно ползваш телефона :)
След като сложих новият софт спрях да си играя с него - само разговори, алармата и актуализация на времето. Иначе ми кара около 7 дни ако си играя на игрите и влизам в нета.:)
-
- Регистриран: 23 дек 2009, 15:58
Забележителен телефон !!! Не знам при вас защо се получават проблеми :( Аз нямам такива. Батерията държи 4 дена а с яко натоварване ден и половина ама и 1 ден да е стига ми. Филмите ги дава перфектно и ги гледам с ТВ изхода на телевизора. Няма нужда да конвертирам направо гледам. Само .FLV не мога да гледам. Камерата е супер и прави много хубави снимки. Изобщо яка работа. Е все пак имам и 2 други телефона N97 и HTC HD2 ;) Само андроид нямам ама една Експерсия Х10 и колекцията ще ми е пълна :P
Как използваш ТВ изхода - с някакъв допълнителен кабел или?
Предполагам с AV кабела на N97. :D
Аз пробвах с кабела на Н95 и не става.. :)
Като гледах из нета какъв е кабела за Тв-то,стори ми се същия като този който имам за N900, може да тествам някоя вечер дали ще стане с него!
Онази вечер забелязах,че някой страници немогат да се зумнат като хората и дава че страницата е прекалено голяма ... в момента се сещам,че на ebay.com ми го направи и приятелката ми гледа някакъв сайт за мода и там като зумна и казва същото и връща страницата с дребни букви.
Направете някой друг тест с по-големи страници и пробвайте да зумнете да видим при вас как е!
Онази вечер забелязах,че някой страници немогат да се зумнат като хората и дава че страницата е прекалено голяма ... в момента се сещам,че на ebay.com ми го направи и приятелката ми гледа някакъв сайт за мода и там като зумна и казва същото и връща страницата с дребни букви.
Направете някой друг тест с по-големи страници и пробвайте да зумнете да видим при вас как е!
Казват, че Nokia CA-75U става, или AV кабела от Omnia HD. Инструкцията е :
1. Go into SETTINGS / CONNECTIVITY / TV out
Select your TV Standard
2. Turn on your TV and plug the cable RCA plugs to the TV RCA/Video input
3. Plug in 3.5 mm plug into phone
4. Phone will ask "Headphone" or "Mobile TV"
5. Select Mobile TV
Interface will appear on TV
Start film and pivot phone on its side to have your film full screen...
1. Go into SETTINGS / CONNECTIVITY / TV out
Select your TV Standard
2. Turn on your TV and plug the cable RCA plugs to the TV RCA/Video input
3. Plug in 3.5 mm plug into phone
4. Phone will ask "Headphone" or "Mobile TV"
5. Select Mobile TV
Interface will appear on TV
Start film and pivot phone on its side to have your film full screen...
Влизам да се оплача,че след като минаха около 7 работни дни от Германос ми се обадиха да ми съобщят, че ми отнемат гаранцията на телефона(той беше само на 3 дни). Пукнатият дисплей се дължал на механичен натиск, иначе си личало, че не е изпускан телефона. Сега ме викат, за да дам съгласието си да ми ремонтират телефона, като ще направят запитване дали застрахователя ще го поеме. Направо съм много ядоасана!