S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
:Dаз съм чисто нова тук,но и аз да се изфукам!От тази вечер ми е в ръчичките!От мерак да си го взема днес чак не съм спала...Наистина е голям кеф!За по-нататък ще чакам помощ от по-компетентни и знаещи притежатели.Като първо впечатление:дисплея е абсолютно изящен-дори плъзгането на пръсти по него е удоволствие и реагира мигновенно,звукът е страхотен,има мн. сладки уиджети,тапетите са с невероятно сочни цветове-просто нереални...изключително и красив дизайн,стои мн.елегантно в ръката...е, явно пак няма да се спи...;)утре пак ще пиша(flower)
Честито за покупката. Питай, ако има нещо. Оставям си вратичката и аз да питам за вбъдеще. :)
Ето ги и обещаните снимки от днес - http://dox.abv.bg/wfs/AbvWfs.html (повечето вкъщи, няколко нявън) + едно видео. Между другото екранът се вижда доста добре под пряка слънчева светлина, не създава никакви проблеми. ;)
Каква е най-ниската цена за Wave-a в момента?
Освен офертата на Германос за 679,90лв само за апарата има ли по-евтина оферта в момента?
И друг въпрос. Къде се предлага телефона в черен цвят?
Видях само в Azola на абсурдната цена от 740 лв. (no)
Освен офертата на Германос за 679,90лв само за апарата има ли по-евтина оферта в момента?
И друг въпрос. Къде се предлага телефона в черен цвят?
Видях само в Azola на абсурдната цена от 740 лв. (no)
Благодаря!Имам си вече проблем:автоматично инсталиран GPRS от глобул,който се е включвал автоматично при изключване на Wi-Fi-то...а някои от уиджетите-по специално аналоговият часовник,календарчето и готиния въртящ се тел. указател ми седяха отворени съответно на различните начални екрани-другите си седяха прибрани долу.За около 16часа тел. ми сметка е с 30лв.отгоре:Sне мога да изтрия по никакъв н-н настройките на глобул джипиареса,спира да работи само при вкл. уайфай!!!Ходих в Германос-не можаха да ги изтрият(angry)Обаждах се на оператор да ми махнат джипиареса от сим катата-не можели...е какво да правя?!-или тел. да стои изключен,или да не ползвам уиджет,или да стоя с непркъснато включен уайфай-което ще ми съсипе батерията,понеже тел. аз никога не го изключвам....Предлагат ми за 15 дена да ми го изпратят на сервиз,да му били сменили софтуера за да се били изтрили по този н-н тъпите им настройки!!!(angry)не съм им ги искала!не обичам друг да ми пипа телефоните!толкова ли трудно да се изтрият едни настройки!!!айде-аз немога....ама в германос,от където съм го купила?!(angry)МОЛЯ,ПОМОЩ.....и никой не ми казва:възможно ли е някой от тези 3 уиджета да ми е ползвал нет?аналоговия часовник,календара и въртящия се тел у-л със снимчици.ЩЕ СЕ ПОБЪРКАМ!(сори за изблика на чувства,ама...)(blush)
Не се ядосвай. Ти си един от пионерите с bada и волю-неволю ще трябва сама да си проправяш път, да откриваш начини и намираш решения.
Като се справиш с проблема, пиши.
И успех (yes)
Като се справиш с проблема, пиши.
И успех (yes)
@andalucia
1. Вземи карта на Mtel/Vivacom
2. Инсталирай техните настройки за 2g/3g на телефона
3. Връщаш глобулската карта без да инсталираш глобулските настройки.
4. Profit!
:D
Или пък флашваш телефона... (whistle)
Може да има и просто начин да изтриеш настройките, но аз лично не намерих нищо поне за 2g настройките. 3G лесно се изключва...
1. Вземи карта на Mtel/Vivacom
2. Инсталирай техните настройки за 2g/3g на телефона
3. Връщаш глобулската карта без да инсталираш глобулските настройки.
4. Profit!
:D
Или пък флашваш телефона... (whistle)
Може да има и просто начин да изтриеш настройките, но аз лично не намерих нищо поне за 2g настройките. 3G лесно се изключва...
-
- Регистриран: 11 май 2010, 20:24
А аз колко ядове брах с HTC Desire - за един ден - 90 лв. Ако не намериш къде са настройките има и друго решение - да си пуснеш неограничен нет от Глобул за 2.50 на месец. Не знам доколко върши работа обаче, каква е скоростта на нета.
И аз вчера влязох без да искам в интернет и ми взе някакви стотинки, но това е нищо, сравнено с твоя проблем. Значи влизаш в настройки -> Възможност за свързване -> Използване на пакетни данни и изключваш зелената лампичка вдясно. Сега като използвам някое приложение или вляза в браузърът ми казва "Няма налични Wi-fi и пакетни данни. Включване на Wi-fi?" и като отговоря "Не", "Вътрешна сървър грешка", не ми зарежда нищо и просто си излизам от браузърът. Дано да помогне и при теб. ;)
Аз го взех от Германос, с едногодишен план Globul Smart за 5 кинта на месец. Телефонът струва 560 лв. И така излиза 560 лв. + 5Х12 = 620. Мисля, че така е най-изгодно. :)