S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
В крайна сметка смяната на дисплея ми струва 233 лв. без транспорта :| и съм се спрялна ето този калъф http://www.medi-2000.com/shop/products/Krusell-Samsung-S8500-Wave-Flex.html Изглежда ми доста надежден :|
Калъфите на Krusell са качествени! Подкрепям избора ти (yes)
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Давайте съвети за калъфи,защото смятам,ако тази седмица вече последно,ако не продам Wave да си купувам калъф.Ще ходя до германос,глобул,мтел да видя дали ще стане някой.Смятам да си зема велурено калъфче и ако предлагат скрийн протектор.
Код на Уейв за България
Здравейте!
Някой може ли да ми каже, каква версия са CSC фаиловете на българските телефони, които не са от Мтел, Глобул или Вивател? Версията се вижда когато наберете *#1234# от "циферблата" на телефона.
Проблемът ми е, че съм в Германия, а тукашният фирмуеър няма клавиатура на български (няма да изказвам мнението си по повод това решение на самсунг за ограничаване на езиците в телефона по региони, понеже нищо цензурно няма да има в него).
Доколкото знам следните кодове са за България:
CMF = BULGARIA
GBL = BULGARIA, вероятно Глобул
MTE = BULGARIA, вероятно Мтел
MTL = BULGARIA, също
OMX = BULGARIA
PLX = BULGARIA
VVT = BULGARIA, вероятно Вивател
Прикачам снимка за онагледяване.
И докато съм на темата, кой рилийз ви е фирмуеъра? През КИЕС ли го изтеглихте или дойде с телефона?
Благодаря :)
Някой може ли да ми каже, каква версия са CSC фаиловете на българските телефони, които не са от Мтел, Глобул или Вивател? Версията се вижда когато наберете *#1234# от "циферблата" на телефона.
Проблемът ми е, че съм в Германия, а тукашният фирмуеър няма клавиатура на български (няма да изказвам мнението си по повод това решение на самсунг за ограничаване на езиците в телефона по региони, понеже нищо цензурно няма да има в него).
Доколкото знам следните кодове са за България:
CMF = BULGARIA
GBL = BULGARIA, вероятно Глобул
MTE = BULGARIA, вероятно Мтел
MTL = BULGARIA, също
OMX = BULGARIA
PLX = BULGARIA
VVT = BULGARIA, вероятно Вивател
Прикачам снимка за онагледяване.
И докато съм на темата, кой рилийз ви е фирмуеъра? През КИЕС ли го изтеглихте или дойде с телефона?
Благодаря :)
Re: Код на Уейв за България
Кажете от къде да свалям софтуеър за този телефон.
Какъв по-точно софтуер? Уиджети, Фирмуеър, ЯВА апликации...?
Така като съм те хванал (:P) , дали може да ми кажеш каква версия ти е фирмуеъра и дали има българско меню и клавиатура? Как се прави и защо ми трябва съм описал в поста преди твоя.
Така като съм те хванал (:P) , дали може да ми кажеш каква версия ти е фирмуеъра и дали има българско меню и клавиатура? Как се прави и защо ми трябва съм описал в поста преди твоя.
Версията на моят е S8500XXJH3
Сложила съм я през програмата на samsung KIES.
Телефона ми е с бг меню и след слагането на новият фирмуеър нямам проблеми с менюто, пак си е на бг.
:)
Сложила съм я през програмата на samsung KIES.
Телефона ми е с бг меню и след слагането на новият фирмуеър нямам проблеми с менюто, пак си е на бг.
:)
Благодаря ти!
Дали би могла да ми кажеш какво пише и на втория ред,където е CSC версията? Изглежда там е разковничето, защото и аз съм с S8500XXJH3, а от български и помен няма...
Дали би могла да ми кажеш какво пише и на втория ред,където е CSC версията? Изглежда там е разковничето, защото и аз съм с S8500XXJH3, а от български и помен няма...
при мен няма втори ред :( това пише:
софтуер версия:
100819645LISS8500XXJH
Bluetooth
MAC:.....................
WI-Fi
MAC:..................
точките са числа и букви
софтуер версия:
100819645LISS8500XXJH
Bluetooth
MAC:.....................
WI-Fi
MAC:..................
точките са числа и букви
Да, това е информацията коят се изписва, ако влезеш в менюто, натиснеш Опции/Настройки (не знам как е на български, синичко зъбчато колело имам предвид), после скролнеш надолу и натиснеш "Информация за телефона" (пак свободен превод). Там натискайки първото поле (Инфромация за системата?) се появяват тези данни.
Ако обаче натиснеш зелената слушалка, все едно искаш да набереш номер, и напишеш следния код:
*#1234#
ще се изпишат 4 реда (като на снимката).
Ако обаче натиснеш зелената слушалка, все едно искаш да набереш номер, и напишеш следния код:
*#1234#
ще се изпишат 4 реда (като на снимката).