S8500 Wave
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: Samsung S8500 Wave
Давайте съвети за калъфи,защото смятам,ако в близките 4-5 дни непродам Wave да си купувам калъф.Ще ходя до германос,глобул,мтел да видя дали ще стане някой.Смятам да си зема велурено калъфче и ако предлагат скрийн протектор.
Здравейте,
Мисля скоро да си сменям телефона и съм се спрял на Samsung S8500 Wave. Като цяло чувам много добри отзиви за него, но бих искал да чуя и ваши пресни впечатления или наблюдения скорошни ако имате такива за окончателно решение. По принцип се колебая със SonyEricsson Vivaz, но като че ли везната накланя към самсунга.
Благодаря.
Мисля скоро да си сменям телефона и съм се спрял на Samsung S8500 Wave. Като цяло чувам много добри отзиви за него, но бих искал да чуя и ваши пресни впечатления или наблюдения скорошни ако имате такива за окончателно решение. По принцип се колебая със SonyEricsson Vivaz, но като че ли везната накланя към самсунга.
Благодаря.
И аз имах същите колебания като теб и в крайна сметка избрах Wave, вече почти 3 месеца съм с него и съм много доволен, батерията е много добра, камерата също, а за дисплея да не говорим просто перфектен, като цяло телефона си заслужава. (yes)
Абсолютно същият е и случаят с мен. :) Взимай без да се притесняваш.
-
- Регистриран: 26 юли 2010, 15:03
edin kolega ima vivaz...golqmo dyrvo e sprqmo bijuto na samsung...vivaza e lek telefon sprqmo wave-a no taq plastmasa na SE-to govori mnogo losho...i vivaza ima vizia no menu-to mu e pylna shitnq...
В никакъв случай Виваз. Първо е зле изработен, второ е със Симбиан, трето просто не е близо до хардуера и възможностите на Уейв. Съвсем скоро ще се обзаведа с Уейв, и не мисля, че има по-добра оферта в съотношението функции-цена.
Невероятен телефон.Прото не му мисли,вземай го и се яхай на вълната от невероятното изживяване да си точно с такъв телефон
Някои пробвал ли е с новата версия SAMSUNG Kies 1.5.3.10093_82 дали става ъпдейта на фърмуера при Windows 7 ?
аз го пробвах става .
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Еми аз лично пък избърх да го купувам,явно телефони с фултъч неса за мен,като телефон е добър,жалко че неможах го продам и сега трябва го търпя приблизително 2 години още :| .