S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
Виж моята публикация от 26.10.2010
Виж моята публикация от 26.10.2010
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
протектори и калъфи дали продават в мтел,германос,глобул за wave.
Здравейте,
Имам много странен проблем, ве4е за трети път забелязвам, че след като използвам безжичния нет на телефона започва много бързо да точи батерията, въпреки, че съм го изключил и не го ползвам и няма никакво приложение включено. Става въпрос за часове и ми скапва батерията. Иначе ако не ползвам нета издържа около 10 дена. Ако някой е срещал подобен проблем нека да сподели как да го оправя. Благодаря
Имам много странен проблем, ве4е за трети път забелязвам, че след като използвам безжичния нет на телефона започва много бързо да точи батерията, въпреки, че съм го изключил и не го ползвам и няма никакво приложение включено. Става въпрос за часове и ми скапва батерията. Иначе ако не ползвам нета издържа около 10 дена. Ако някой е срещал подобен проблем нека да сподели как да го оправя. Благодаря
Zdravei a ti s Windows 7 li si i ot 1.0 do 1.02 li go updeitna i za kolko vreme stana tozi updeit?
-
никой ли незнае да ли се продават скрий протектори и калъфи за wave в мтел,германос,глобул.Жалко,че него продадох,но това е скапания живот,човек да се чуди после какъв е смисъла на живота.
Здравейте,
искам да попитам дали някой има проблем със слушалките на Самсунга. При вкарване докрай на жака, работи само едната, а като се изкара леко, работят и двете, но пак се усеща едно шумолене. Някой ако може да сподели дали е някакъв дефект или просто глобул продават с гадни слушалки или дефекти телефони?! Някъде имаше подобно питане, но така и не отрих инфо.
Мерси.
искам да попитам дали някой има проблем със слушалките на Самсунга. При вкарване докрай на жака, работи само едната, а като се изкара леко, работят и двете, но пак се усеща едно шумолене. Някой ако може да сподели дали е някакъв дефект или просто глобул продават с гадни слушалки или дефекти телефони?! Някъде имаше подобно питане, но така и не отрих инфо.
Мерси.
-
натисни ги малко повече и аз отначало не бях вкарал докрай и ходим до глобул нет сол. заради това .Нетрябва да ти се показва жълтия/бял жак.
да с windows 7 съм. да ъпдейтнах го от 1.0 до 1.0.2 . при мен отне около 15 минути .