S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
Що не вземеш да замълчиш най-накрая? Разбрахме, че от ръцете ти се излива ниагарският водопад на всеки 2 секунди, телефонът не успява да го абсорбира, прецаква се и затова е "много гаден и тъп". Разбрахме, че си го прецакал (за което сам си си виновен) и че сега искаш да го пробуташ на някой, но за жалост няма будали, които да вземат прецакан телефон (и тук е времето да вмъкна, че въобще не ти прави чест да се опиташ да пробуташ прецакан продукт на другите хора), и сега си навътре с 500 кинта. Стига си плюл и опявал в темата - като знаеш, че не можеш да си пазиш телефоните, да си беше взел Sonim или нещо такова. Престани да спамиш в темата на телефона, защото така хората ще останат с впечатлението, че има дефекти при някои бройки, а той е само при теб и се е появил от неправилна и нехайна употреба. Разбрахме и за яростта ти - нормално е, след като вече си имаш скъпичка метална тухла, която не ти върши работа, но не мина ли повече от месец откакто го прецака - още ли не си го преживял? Все пак това е само вещ..
Айде лека и се надявам да спреш с оплакванията в темата - все пак форумът не е изповедалня. ;)
P.S: Наистина - напишете какво и дали изобщо подобрява нещо ъпдейтът на ОС. Има ли някакви добавки и тем подобни или просто подобрява стабилността? Чувстват ли се изобщо някакви разлики спрямо преди?
Айде лека и се надявам да спреш с оплакванията в темата - все пак форумът не е изповедалня. ;)
P.S: Наистина - напишете какво и дали изобщо подобрява нещо ъпдейтът на ОС. Има ли някакви добавки и тем подобни или просто подобрява стабилността? Чувстват ли се изобщо някакви разлики спрямо преди?
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
първо телефона не е прецакан,ама какво да ти обяснявам.
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
[Quote]Все пак стигнах до извода,че живота е скапано нещо и почти нищо добро до сега несъм видял от него.Само лоши неща предимно.[/Quote]
Животът е такъв какъвто си го направиш.
[B]
" Любовта, здравето и щастието заслужава само онзи който умее да се бори за тях "[/B]
Така че недей се отчайва и за един телефон да се ядосваш е много глупаво нещо.
Упокой се усмихни се и излез навън и намери правилния човек до теб :)
Успех:)
Животът е такъв какъвто си го направиш.
[B]
" Любовта, здравето и щастието заслужава само онзи който умее да се бори за тях "[/B]
Така че недей се отчайва и за един телефон да се ядосваш е много глупаво нещо.
Упокой се усмихни се и излез навън и намери правилния човек до теб :)
Успех:)
Здравейте, мога ли да попитам как да си направя телефона, при разговор след като натисна зелената слушалка да не ми се отключва автоматично клавиатурата, защото в момента ми е много неприятно като говоря да ми се натиска високоговорителя и разни други бутони
здравейте,
имам следното питане по отношение на стъклото но дисплея на телефона. след като го купих, махнах му фабричното покритие което е залепено на него. след това обаче забелязах, че когато е изключен на стъклото на дисплея има нещо като петънца по ъглите на стъклото и по протежение на почтия цялата дясна страна на дисплея. ясно се виждат на светлина или под лампа. пробвах да ги изчистя с плат но не се махат?! някой да му се е случвало и да се е справял с това? не съм го драскал или нещо подобно, но ми е странно?
имам следното питане по отношение на стъклото но дисплея на телефона. след като го купих, махнах му фабричното покритие което е залепено на него. след това обаче забелязах, че когато е изключен на стъклото на дисплея има нещо като петънца по ъглите на стъклото и по протежение на почтия цялата дясна страна на дисплея. ясно се виждат на светлина или под лампа. пробвах да ги изчистя с плат но не се махат?! някой да му се е случвало и да се е справял с това? не съм го драскал или нещо подобно, но ми е странно?
С памук и спирт не става ли? Иначе има и мокри кърпички за чистене на LCD екрани.
не съм пробвал, да не се повреди още повече?! иначе като че ли ми се струва, че проблема е отвътре но може и да си внушавам ... освен да го закарам в Германос да го видят. дайде съвет.
Ако се разходиш по магазините -гаранция ще намериш това, което търсиш. На всеки ъгъл продават и калъфи и протектори. Иди до посочените магазини от теб и питай, тука едвали някой ще ти каже с точност, защото никой незнае наличностите там. А за да не се ядосваш на тела - той не ти е виновен - смени го, вземи си друг с бутони.
-
- Регистриран: 26 юли 2010, 15:03
Значи след ъпдейт-а на ОС-а освен че има още едно меню за Актуализацията(Намира се най-долу в Настройки) днес забелязах че иконката за алармата след като съм я навил ми е като будилник а не като преди като часовник.Други неща все още не съм забелязал трябва обаче от Самсунг да подобрят Браузер-а или на Една Опера или Мозила няма да се разсърдим, защото Виваса на колегата отваря и му вървят много добре клиповете от YouTube.
На жена ми купих един Wave. Разцъквам го от време на време. Наистина маркета е много беден. Възникват една камара въпроси като например: от къде се деинсталират инсталираните приложения; как се ъпдейтва версията на софта.
Ако ми дадете някой и друг отговор ще бъда много доволен.
Ако ми дадете някой и друг отговор ще бъда много доволен.