S8500 Wave
-
- Регистриран: 23 дек 2009, 15:58
Re: Samsung S8500 Wave
Врътката е супер яка и има много интересни неща. Намерих си и едни Java игри ама са на цял екран на телефона само се чудя къде да ги кача всички да ги свалите :|
Обяснете как става тая врътка по-подробно!Ако не е удобно тук пишете на e-mail-a!
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
Направих каквото ми каза играта е невероятна супер графика на супер амолед дисплей
-
Тая врътка не съм я измислил аз, но попаднах на нея понеже знам малко английски и малко руски език, но като са сайтове и са за четене разбирам почти всичко. Прецакаха ми се приложенията на мемори-картата и като исках пак да си ги сложа.....НЕ МОЖЕ станали платени :S Потребители като нас са си закупили дадена игра или приложение. Разбира се може да се инсталира само на техния телефон. Обаче ако се инсталира на картата-памет всичко се съхранява в папка Others-bada_applications . И там всяка игра или приложение се намира в собствена папка. Та тия хора са взели тая папка и са я сложили в интернет за да я свалят такива като нас (woo) След като я дръпнете слагате на телефона някое приложение или игра, която не ви трябва. Свързвате с компютъра телефона. На мястото на ненужната папка се слага тая от интернет като името на папката не трябва да се променя. Освен това има 3 файла, на които трябва да се замени името с на ненужното приложение. И така вече имате нещо хубаво без да плащате (whistle) Разбира се понякога може да не се получи макар и рядко да става. Тогава сваляте друго безплатно приложение и повтаряте процедурата отново. Ето лека демострация как става. Дръпнах от СамсунгАппс играта Caligo и я инсталирах на картата памет. После от интернет приятелчетата дръпнах играта Brothers in Army. Папката на Caligo в паметта е a6tczu9764. Преименувах папката на Brothers in Army със същото име. Изтрих папката на Caligo и сложих тая на Brothers in Army. После в папката има файл BrotheriArmy.exe преименувах го на Caligo.exe. В папка Info има файл BrothersinArmy.htb него правите на Caligo.htb. И последно в папка RES има файл BrotheriArmy.png правите го Caligo.png. И това е всичко имате нещо платено вместо нещо безплатно. Може да ви се стори сложно ама е много просто. Още по лесно е тия 3 файла да ги намерите с търсене докато са още на компа и да ги преименувате и само сменяте папката на телефона (whistle)
Изобщо е супер защото както се сещате България е много подценена от Самсунг ако знаете в другите държави какви хубави неща предлагат.....(angry)
Изобщо е супер защото както се сещате България е много подценена от Самсунг ако знаете в другите държави какви хубави неща предлагат.....(angry)
Да и при мен същото свързва се със 159 и след 2 секунди разговора прекъсва
При мен на apps - като вляза през тела -нямам нито едно приложение платено, даже асфалт-а е безплатно. През пс-то като вляза - не през kies - пак нямам платени приложения. довечера ще вляза през програмата да видя.
-
Инсталиране на играта Assassin'S Creed
Сваляте си от самсунгАппс играта Ski Jump и я инсталирайте на картата-памет(без такава номера не става). После на компютъра ето от този линк http://www.filesonic.com/file/32806279/5kcf986k85.rar си свалете играта Assassin'S Creed. Може да се сваля малко бавно. Свързвате компютъра и телефона и влизате в папка Others- Bada_Application. Там вътре има папка с име 5kcf986k85. Изтривате я и на нейно място слагате папката от архива, която сте свалили. Тя има същото име. И това е всичко на мястото на играта SkiJumping имате супер готина и яка игра със супер графика, която е на цена 5 паунда и големина над 200 МБ. Само дето се пуска с иконата на заместената игра ....(woo)(yes)
Самсунг режат България защото и без това никой нищо няма да си купи. Като локализира България изобщо не предлага платените програми. С Киес може да се видят някой от тях. Фирмите, които правят игри изобщо не ги предлагат за България затова няма как да ги видите:S
Сваляте си от самсунгАппс играта Ski Jump и я инсталирайте на картата-памет(без такава номера не става). После на компютъра ето от този линк http://www.filesonic.com/file/32806279/5kcf986k85.rar си свалете играта Assassin'S Creed. Може да се сваля малко бавно. Свързвате компютъра и телефона и влизате в папка Others- Bada_Application. Там вътре има папка с име 5kcf986k85. Изтривате я и на нейно място слагате папката от архива, която сте свалили. Тя има същото име. И това е всичко на мястото на играта SkiJumping имате супер готина и яка игра със супер графика, която е на цена 5 паунда и големина над 200 МБ. Само дето се пуска с иконата на заместената игра ....(woo)(yes)
Самсунг режат България защото и без това никой нищо няма да си купи. Като локализира България изобщо не предлага платените програми. С Киес може да се видят някой от тях. Фирмите, които правят игри изобщо не ги предлагат за България затова няма как да ги видите:S
Здравейте, в неделя си взех телефона и трябва да призная, че доста съм впечатлен (yes) Всичко е така, както го очаквах - 6+ ! Само че забелязах един изгорял пиксел в средата на дисплея и го върнах в Германос да го оправят. Мисля, че така са ми го продали. След 3-4 дена трябва да ми го оправят.
Четох тука за някакъв спукан дисплей. Та да ви питам - някой имал ли е проблеми с дисплея - някакви изгорели пиксели или нещо друго ? Някакви други дефекти на Wave-а ?
Четох тука за някакъв спукан дисплей. Та да ви питам - някой имал ли е проблеми с дисплея - някакви изгорели пиксели или нещо друго ? Някакви други дефекти на Wave-а ?
Здравейте, в неделя си взех телефона и трябва да призная, че доста съм впечатлен Всичко е така, както го очаквах - 6+ ! Само че забелязах един изгорял пиксел в средата на дисплея и го върнах в Германос да го оправят. Мисля, че така са ми го продали. След 3-4 дена трябва да ми го оправят.