S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
Не знам за java приложение. Но по-скоро бих изчакал някой от известните играчи (Garmin, iGO, Sygic) да пуснат приложение за Bada, за да всичко да си бъде изпипано и за резолюцията на Wave, а не да се налагат допълнителни гимнастики, за да постигна желаното от мен качество. :)
Има ли някакъв начин да наглася осветеността на дисплея да се променя автоматично, а не всеки път да трябва да я променям?
Здравейте на всички, искам да кажа част от плюсовете за който си заслужава телефона. Таймер супер удобен, настройките на многото аларми и лекотата с която се изкючват, вкючват (сложете си силна мелодия за аларма първия път се успах) испъкналото копче е много удобно за спиране на алармата сутрин. Телефона може да го направите да се откючва и с предните копчета, което е за предпочитане, от 10сет години чакам такова заключване и на точно това място това е най големия му плюс. другите красотии ги знаете вече.
Как настройваш предното копче за закючване? Определено така ще е супер удобно!:)
Искам да попитам телефона с какъв GPS работи в смисъл дали платен генерира трафик през интернет или си има вграден рисийвър за GPS?:)
И в Глобул и в Германос питах, няма такава оферта за 560 лв телефона и месечна такса по 5 лв. Някой може ли да обясни какво става?
Това което ми казаха, че има е 559 лв за телефона + 6.90 на месец такса (2000 мин. към 3 номера в мрежата на Глобул).
Това което ми казаха, че има е 559 лв за телефона + 6.90 на месец такса (2000 мин. към 3 номера в мрежата на Глобул).
Офертата е в сайта на Глобул: (не Германос)
http://globul.bg/bg/globul.price.list.html
На 7-а страница в тоя pdf си пише съвсем ясно, че е 549 лева за Смарт и Смарт+ плановете. Принтирай офертата и отивай в магазина. Ако се дърпат, ще им кажеш, че отиваш в КЗП да се оплачеш за подвеждаща реклама.
:D
А и някой вече каза, че си го е купил така, тъй че най-вероятно в магазина се правят на луди.
http://globul.bg/bg/globul.price.list.html
На 7-а страница в тоя pdf си пише съвсем ясно, че е 549 лева за Смарт и Смарт+ плановете. Принтирай офертата и отивай в магазина. Ако се дърпат, ще им кажеш, че отиваш в КЗП да се оплачеш за подвеждаща реклама.
:D
А и някой вече каза, че си го е купил така, тъй че най-вероятно в магазина се правят на луди.
При моя jet е в "Settings/Touch panel" и там си избираш от опцията "Blacklight on" едно от двете "Any key" и "Lock key only" предполагам, че и на wave-а е същото (whistle)
Настройки -> Общи -> Докосване -> чекваш "Произволен бутон".
Относно това, че нямало такава оферта за телефона - или си попаднал/а на някой от безбройните тъпи служители (за справка - питах преди няколко дни в магазин на Мтел за Самсунг Уейв и служителката ми отговори умно, че не знае изобщо за такъв телефон...), или просто са се опитвали да ти пробутат някой по-солен план. Аз го взех от Германос, за 560 лв., с едногодишен договор Globul Smart по 5 лв. на месец за 1 година.
Относно това, че нямало такава оферта за телефона - или си попаднал/а на някой от безбройните тъпи служители (за справка - питах преди няколко дни в магазин на Мтел за Самсунг Уейв и служителката ми отговори умно, че не знае изобщо за такъв телефон...), или просто са се опитвали да ти пробутат някой по-солен план. Аз го взех от Германос, за 560 лв., с едногодишен договор Globul Smart по 5 лв. на месец за 1 година.
Значи са ме излъгали и на двете места. (angry)
Сега специално ще отивам да му тегла една на тоя пед*л, с койте се разправях сутринта!!! (angry)(angry)(angry)
Адски са нагли тия нещастници.
Сега специално ще отивам да му тегла една на тоя пед*л, с койте се разправях сутринта!!! (angry)(angry)(angry)
Адски са нагли тия нещастници.