S8500 Wave
-
- Регистриран: 15 дек 2010, 01:39
Re: Samsung S8500 Wave
здравейте и аз съм нов в този форум:P ако не ти тръгват субс пробвай с Napi Player
какво става с flash-а за този телефон? има ли изгледи скоро да има ъпгрейт за flash?
При мен също не става . Доколкото аз съм чел по темата от Самсунг са разбрали за тази порочна практика да се използват безплатни приложения като заместители и са пуснали ъпдейта XXJI5 с който не позволяват това да се случва . И също така са модифицирали приложенията в самсунг аппс отново с цел да не допускат да бъдат замествани .
Да му се невиди!!!(no)(angry)
-
- Регистриран: 23 дек 2009, 15:58
Няма нещо, с което да не може да се преборим ;) Да помислим да видим какво може да се направи :| Ако имаш някое другарче със същия телефон и на него му стават игрите извади си картата-памет и му дай той да ти я форматира с неговия телефон (woo) Ако нямаш такъв човек наблизо до теб пробвай като форматираш картата със четец за карти (нали ми каза, че имаш) или направо с компютъра когато си го свързал с телефона. Имай предвид, че при форматирането всичко ще се изтрие и ако имаш нещо важно снимки, видео, музика го запази преди това . Друг вариант е в сервиз за някой лев да ти сменят софтуера. Не е много скъпо от порядъка на 10-20 лева. А защо не пробваш когато заменяш някоя игра да смениш само вътрешното съдържание на папките ??? Примерно вътре имам папка BIN . Вътре в нея е .EXE файла . Изтриваш го взимаш от папката на играта и слагаш . Така правиш и със 6-те папки INFO,RES , BIN и т.н. :|
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
Моля те ако знаеш нещо за ъпдейта до 1.2 на Бада кажи и незнам дали да опитам през Kies че първия път телефона ходи в сервиз и интересно защо като от меню настройки като дам актуализиране на софтуера ми дава че няма актуализации а доста прилжения в Самсунг апс изискват 1.2
Бада 1.2. няма още официална.
А форумът изглежда ПЪТИ по-добре :) Да се чуди човек, все едно са дебнали някой да се оплаче за да сложат новия скин. :D
А форумът изглежда ПЪТИ по-добре :) Да се чуди човек, все едно са дебнали някой да се оплаче за да сложат новия скин. :D
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 15:24
знае ли някой от къде мога да сваля TALKING TOM CAT , за samsung wave, дайте линкове или нещо друго.
Благодаря ScorpiMorpi!!!Искам да те попитам ти ъпгрейдваш ли си телефона когато има ъпдейти през Kies?Аз щом излезе някакво подобрение веднага го инсталирам!И понеже по-горе има потребител, който е написал че последния ъпдейт е бил точно заради тези заменки с игрите мисълта ми е дали от това е проблема?Вече веднъж форматирах картата, но през телефона-сега ми остана да я форматирам през компютъра и да пробвам и ако не станеееееееееееееееее не знам вече!!!
-
- Регистриран: 23 дек 2009, 15:58
И аз от известно време си мисля, че точно за това са ъпдейтите да слагат някакви ограничения. Даже някой неща от Самсунг Аппс искат да ъпдейтнеш телефона. Самсунг в ограниченията са много гадни. И не само Самсунг ми всички и то към България. Аз специално не си сменям софтуера - предпочитам да слагам програми, за това, което ми трябва ама не винаги има. Примерно един браузер за интернет ще е супер щото вградения е много слаб. Имам Java ама не е същото. На Нокията ми е къде-къде по хубав. И скайп няма още и какво ли не. Изобщо аз съм доволен от телефона си, но ми липсват някой програми :S