S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
Това е идея :) Щом се зарежда от USB на компа(5V стандарт) значи самия тел. има платка която понижава на 3.7V за да зарежда батерията и би трябвало да стане НО незнам дали ще може да работи едновременно и GPS-a. Предния ми телефон(нокия) можеше да се ползва като флашка за CD-то.
Продават ефтини зарядни за запалка не си струва да жертваш музиката.
Продават ефтини зарядни за запалка не си струва да жертваш музиката.
-
- Регистриран: 23 сеп 2010, 17:35
знае ли човек кога какво ще му потрябва.колкото повече опции по добре;)
А някой знае ли навигацията която се инсталираме от samsungapps , чрез киес има ли начин да се дръпне на компа и после да се инсталира. Мисълта ми е ако от samsungapps , утре решат да я направят платена да си я имам неинсталирана и ако сменя картата памет да си я инсталирам ?
Ако питаш за Ndrive, от samsung app си я сваляш на компа така или иначе преди да я инсталираш на телефона, просто тя се запазва в documents-> samsung -> kies -> applications и там вече търсиш, но всичко е само цифри и като дадеш с мишката на дадения фаил, виждаш на коя дата е модифициран. Но не съм сигурен, дали ще може да се инсталира, защото аз като се опитвах да инсталирам не през киес, а директно чрез поставянето на файла в телефона, нищо не стана - файла го има но не може да се се инсталира през самия телефон.
А иначе за да се свържеш с GPS- са нещо изисква ли се от настройките на програмата, защото утре като излезна ще пробвам, дали GPS-а работи, без да е нужно да се свързва с оператора. Просто се опитвам да ме намери, при положение че съм в къщи и е малко вероятно да стане.;-)
P.S. Пробвай някой път дали може да те намери във вас, без да излизаш на открито и сподели резултата.
P.S. Пробвай някой път дали може да те намери във вас, без да излизаш на открито и сподели резултата.
Сега пробвах , не ме открива в къщи. Иначе по програмата не си спомням , но май не съм правил никакви настройки.
Най-накрая го изпробвах, наистина работи GPS-a без да изисква трафик от оператора! Но малко лагвва и изостава, но това да му е кахъра.
Най-накрая го изпробвах, наистина работи GPS-a без да изисква трафик от оператора! Но малко лагвва и изостава, но това да му е кахъра.
-
- Регистриран: 23 дек 2009, 15:58
При мен всичко е наред с навигациятааааааа (woo) Работи без грешка и много точно и ако се отклониш веднага преизчислява маршрута наново за достигане на крайната точка. Освен това дава ако превишиш скороста :D Дава и скоростта с която се движите. Ще си я сложа и на Нокиите 8)
Снощи сравнявах навигацията с тази на един приятел , неговата е няква китайска марка :D оказа се че navi-то има по-подробна карта. Освен това от днес съм с 8gb. карта памет и си сложих всички яки игри коментирани по назад в темата ... но не съм си ъпдейтвал телефона и нямам никакви проблеми с BADA 1.0 ;)
За информация на колегата centur , (който по назад в темата изтъкна като една от причините че галаксито било доста поскъпо именно тези 8Gb) A-data 8gb. class6 ми струваше цели 23лв. :D
За информация на колегата centur , (който по назад в темата изтъкна като една от причините че галаксито било доста поскъпо именно тези 8Gb) A-data 8gb. class6 ми струваше цели 23лв. :D