Samsung Fold 3
Re: Samsung Fold 3
И последна на вътрешен екран
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple Watch 6 44mm
-
- Регистриран: 15 авг 2020, 17:01
Мерси много. В затворено състояние ми беше интересно да видя какво е положението. За отвореното е ясно. Няма да е хич приятно да мина от 8 на 7.6 инча, но сигурно се преживява. С по-малкия преден дисплей по-скоро не знам дали ще свикна. Както и с дебелината. Със здраве да си го ползваш и дано да ти харесат отваряемите телефони. С атрактивната цена от 3700 лева (без договор) този Самсунг вероятно ще достигне до повечко хора.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Абе не знам колко е атрактивна тази цена за хората, но това, че от оператор може да се вземе за 2300лв.(горе долу където се намира и високия клас на несгъваемите телефони), може да доведе до известни продажби.Huaweimatexs написа: ↑22 авг 2021, 20:43С атрактивната цена от 3700 лева (без договор) този Самсунг вероятно ще достигне до повечко хора.
-
На фона на 5 000 лева цената е повече от добра. Все пак това е съвсем нова технология. Жалко, че от Самсунг не се постараха повече. Те от доста години показват, че могат, но точно с този телефон се поизложиха. Абсурдно е в момента да ме поставят пред дилемата дали да взема самсунга безплатно или да дам 2800 лева за нов дисплей на стария ми телефон.
Доста брутална цена за смяна на един дисплей. То за тези пари май и цял телефон можеш да си намериш https://m.olx.bg/d/ad/huawei-mate-xs-5g ... 8mywj.htmlHuaweimatexs написа: ↑22 авг 2021, 14:17Сега се чудя дали да сменя дисплея срещу 2800 лева или да взема нов телефон.
За съжаление лично си изпитал недостатъка на това на имаш дисплей с меко покритие от външната страна на телефона, каквито всъщност бяха и основните притеснения към тази конструкция. Кофтото е, че на пазара няма много други варианти, които да покриват изискванията ти за дисплей, дебели и т.н.
В затворено състояние, въпреки че Фолд3 е по-дебел от 12 про макс, е по-удобен за захват с 1 ръка от опонента си, това го твърдя след два дни използване на този сгъваем модел. Търсех нещо различно, затова се спрях на Фолд. На този етап имам резерви към кейса, но няма пълно щастие и ако искам да ми е подръка s-pen, ще трябва да свикна с него. Вече си поръчах два кейса, ще видя къде ще слагам s-pen при тяхното ползване.Huaweimatexs написа: ↑22 авг 2021, 20:43Мерси много. В затворено състояние ми беше интересно да видя какво е положението. За отвореното е ясно. Няма да е хич приятно да мина от 8 на 7.6 инча, но сигурно се преживява. С по-малкия преден дисплей по-скоро не знам дали ще свикна. Както и с дебелината. Със здраве да си го ползваш и дано да ти харесат отваряемите телефони. С атрактивната цена от 3700 лева (без договор) този Самсунг вероятно ще достигне до повечко хора.
С 25 ватовото зарядно на Самсунг апаратчето се зареди за 70 мин. от 1 до 100%, което е по-бързо от това при 12 про макс.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple Watch 6 44mm
Apple Watch 6 44mm
-
-
Лично изпитах, че не трябва такъв телефон да пада на плочки от близо 2 метра височина. Тотален малшанс. Преди това съм го изпускал два пъти от ниско и нищо му нямаше. Употребяван телефон не искам да купувам. Като сменя дисплея на моя ще стане пак като нов. Той и сега е в много добро състояние, но това петънце е неприятно.board написа: ↑22 авг 2021, 21:57Доста брутална цена за смяна на един дисплей. То за тези пари май и цял телефон можеш да си намериш https://m.olx.bg/d/ad/huawei-mate-xs-5g ... 8mywj.htmlHuaweimatexs написа: ↑22 авг 2021, 14:17Сега се чудя дали да сменя дисплея срещу 2800 лева или да взема нов телефон.
За съжаление лично си изпитал недостатъка на това на имаш дисплей с меко покритие от външната страна на телефона, каквито всъщност бяха и основните притеснения към тази конструкция. Кофтото е, че на пазара няма много други варианти, които да покриват изискванията ти за дисплей, дебели и т.н.
-
От айфона всички зареждат по-бързо, но това няма особено значение. С него безпроблемно се изкарва цял ден дори и при сериозно ползване. Китаеца ми е с 65 вата зарядно и зарежда много бързо. При него има смисъл от бързо зарядно, защото изкарва по-малко от про-то. Но в интерес на истината и двата не са ме оставяли. Аз си зареждам телефоните нощем и реално не ме касае бързината на зареждане, но при всички случаи е по-добре да е по-бързо. П.П. Щом ти харесва фолда след време съвсем ще останеш доволен когато Самсунг направят телефон с по-големи дисплеи и с по-компактни размери. Отдавна казах, че това е бъдещето, а най-невероятно е, че Huawei направиха страхотен телефон и после поосраха следващото поколение. Със сигурност има причина да направят това. Аз обаче след повече от година ползване не я виждам.gog88 написа: ↑22 авг 2021, 22:42В затворено състояние, въпреки че Фолд3 е по-дебел от 12 про макс, е по-удобен за захват с 1 ръка от опонента си, това го твърдя след два дни използване на този сгъваем модел. Търсех нещо различно, затова се спрях на Фолд. На този етап имам резерви към кейса, но няма пълно щастие и ако искам да ми е подръка s-pen, ще трябва да свикна с него. Вече си поръчах два кейса, ще видя къде ще слагам s-pen при тяхното ползване.Huaweimatexs написа: ↑22 авг 2021, 20:43Мерси много. В затворено състояние ми беше интересно да видя какво е положението. За отвореното е ясно. Няма да е хич приятно да мина от 8 на 7.6 инча, но сигурно се преживява. С по-малкия преден дисплей по-скоро не знам дали ще свикна. Както и с дебелината. Със здраве да си го ползваш и дано да ти харесат отваряемите телефони. С атрактивната цена от 3700 лева (без договор) този Самсунг вероятно ще достигне до повечко хора.
С 25 ватовото зарядно на Самсунг апаратчето се зареди за 70 мин. от 1 до 100%, което е по-бързо от това при 12 про макс.
Малко впечатления от фолда ще дадеш ли? Най-вече ме вълнува харесва ли ти концепцията за сгъваем телефон и би ли го препоръчал пред стандартен моноблок? Има ли неща които ти е по-удобно да правиш на фолда и такива които ти по-неудобно?