Samsung Galaxy A8 (2018)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy A8 (2018)
Няма да има такива. Вече номерата на моделите са уеднаквени със S серията. Следващата версия, която ще излезе ще е А9, следвайки S9, който сега излезе. За това дали едносимов или двусимов, въпрос на лично предпочитание е, като характеристики са напълно еднакви.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy A8 (2018)
Всъщност, ще има A6/A6+ (2018). https://ardes.bg/news/2018/03/samsung-galaxy-a6-i-galaxy-a6-skoro-idvat-v-evropa
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 05 юни 2018, 17:37
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy A8 (2018)
Телефона го имам вече месец и кусур, ако трябва да бъда точен - от 18 Април.
Не съм впечатлен само от живота на батерията, бях свикнал с един "китаец" CUBOT NOTE S с 4150 mAh батерия ... :D[B]Иначе - [/B] Камера, дисплей, звук, - всичко е на 6, игрите не забиват, зареждат бързо, има си слот и за карта памет - до 400 GB, до колкото разбрах в сайта на Samsung, в GSMArena обаче пише до 256GB ... ;) (Аз съм с едноSIM-овата версия)
"Леко" са малки иконите, но това е нормално за телефон с такава резолюция на дисплея, ако някой все пак много иска да ги уголеми - то разбира се може, с някой друг Launcher, но се губи от функционалността и идентичността на телефона ... :) Затова си карам със заводския. Имам и Nova Launcher Prime (кракнат) инсталиран.
Малко ме дразни и това че като се "поомаже" сензора за пръстови отпечатъци просто не действа и даже понякога ми изписва да го изтрия и да опитам отново :D
П.С: Благодарение на бързото зареждане, с което телефона разполага, се зарежда в рамките на около час и половина от 0 до 100 %, при условие че не се ползва по това време разбира се... което си е доста добро представяне :)
Времето за зареждане лесно може да се засече, с помощта на програмката BatteryBot :)
Не съм впечатлен само от живота на батерията, бях свикнал с един "китаец" CUBOT NOTE S с 4150 mAh батерия ... :D[B]Иначе - [/B] Камера, дисплей, звук, - всичко е на 6, игрите не забиват, зареждат бързо, има си слот и за карта памет - до 400 GB, до колкото разбрах в сайта на Samsung, в GSMArena обаче пише до 256GB ... ;) (Аз съм с едноSIM-овата версия)
"Леко" са малки иконите, но това е нормално за телефон с такава резолюция на дисплея, ако някой все пак много иска да ги уголеми - то разбира се може, с някой друг Launcher, но се губи от функционалността и идентичността на телефона ... :) Затова си карам със заводския. Имам и Nova Launcher Prime (кракнат) инсталиран.
Малко ме дразни и това че като се "поомаже" сензора за пръстови отпечатъци просто не действа и даже понякога ми изписва да го изтрия и да опитам отново :D
П.С: Благодарение на бързото зареждане, с което телефона разполага, се зарежда в рамките на около час и половина от 0 до 100 %, при условие че не се ползва по това време разбира се... което си е доста добро представяне :)
Времето за зареждане лесно може да се засече, с помощта на програмката BatteryBot :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy A8 (2018)
Аз съм с телвфона от почти две седмици и при мен редовно се случва това със сензора за отпечатъците и много ме дразни...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy A8 (2018)
Здравейте, преди месец си взех А8 но батерията ми трае по-малко от ден ,без игри .Искам да ви попитам на вас колко ви трае. Да видим дали е нормално или имам проблем с батерията.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy A8 (2018)
Здравейте, от къде мога да си го поръчам най-евтино. Да не е от България, но да има БГ версия?
Моля за линк.
Моля за линк.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy A8 (2018)
Някой знае ли кога ще излиза Oreо ъпдейта ?
-
- Регистриран: 05 юни 2018, 17:37
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy A8 (2018)
Аз имам една снимка на екрана, от 24 Април, където батерията ми е на 3 % и е стигнала до там от 100% за 45 и 42 минути, тоест почти два дни, но колко точно съм го ръчкал във въпросната ситуация не мога да кажа. Бих казал "умерена употреба" :) (BAtteryBot ми показва времето изминало от както телефона е изключен от зарядно... но то това всъщност си се показва и от самия Android в настройките... :)
Оп, намерих още един скрийншот, направен няколко дни по-късно, на който пък е на 2% и е издържала общо 50 часа и 59 минути.
С какво го товариш ? Мобилни данни включени или ? Не че изтощават толкова, поне според мене но все пак...
Да не би твоят да е с 2 SIM карти ?
Послепис: Изключи Always-On Display /Винаги включен екран, то със сигурност изтощава значително.
Изтощава с около 10% на нощ или малко по-малко тази функция. Ето видео тест на два такива телефона: (Не са A8, но имат Always On Display)
[Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GUigvOAbW64[/Youtube]
Колкото до Oreo, аз [B]НЕ[/B] бих обновил до него, макар че най-вероятно ще започне да ми излиза "подсказка"/така де - "nag screen", както бих го нарекъл / извиване на ръцете с цел принудителен ъпдейт до последната OS, както в момента с последният, който съдържа "Подобрения по сигурността"... задал съм му да не изтегля и да не инсталира автоматично ъпдейти, но то все пак си проверява тайнично, дали има нови версийски.
Оп, намерих още един скрийншот, направен няколко дни по-късно, на който пък е на 2% и е издържала общо 50 часа и 59 минути.
С какво го товариш ? Мобилни данни включени или ? Не че изтощават толкова, поне според мене но все пак...
Да не би твоят да е с 2 SIM карти ?
Послепис: Изключи Always-On Display /Винаги включен екран, то със сигурност изтощава значително.
Изтощава с около 10% на нощ или малко по-малко тази функция. Ето видео тест на два такива телефона: (Не са A8, но имат Always On Display)
[Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GUigvOAbW64[/Youtube]
Колкото до Oreo, аз [B]НЕ[/B] бих обновил до него, макар че най-вероятно ще започне да ми излиза "подсказка"/така де - "nag screen", както бих го нарекъл / извиване на ръцете с цел принудителен ъпдейт до последната OS, както в момента с последният, който съдържа "Подобрения по сигурността"... задал съм му да не изтегля и да не инсталира автоматично ъпдейти, но то все пак си проверява тайнично, дали има нови версийски.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy A8 (2018)
Да с dual SIM е но използвам само 1 карта има ли толкова голямо значение? Винаги използвам мобилни данни или wifi.Игри те толкова .Мисля че има някакъв проблем .Колко до always on display пише че харчи малко батерия .Защо сте против актуализациите . Слагам скрийншот на консумацията на батерията
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy A8 (2018)
Вече има актуализация до Орео за A8.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black