Samsung GALAXY Camera e фотоапарат с Android
Samsung GALAXY Camera e фотоапарат с Android
Добър фотоапарат се прави със сензор и оптика не със HD Super Clear LCD дисплей и 3G/Wi-Fi :|
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Samsung GALAXY Camera e фотоапарат с Android
[Quote]Устройството разполага с 1/2.3" BSI сензор с резолюция 16МР, 23mm обектив с 21х оптично приближение...[/Quote]
И?
И?
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Изчакай снимките, преди да правиш заключения... :)
S9+
Убеден съм, че тази матрица 1/2.3, не може да надскочи себе си. Ако се търси компактност с добро качество на изображението, Sony DSC-RX100 е крачка в тази посока.
Аз лично бих си купил точно такава джаджа - това според мен е ниша с голям потенциал. S3 с брутална оптика + още по-брутален проц си е гаранция за добри снимки. Отблъскващо ще бъде ако няма ксенон. Иначе батерията е повече от ужасна, разбира се.
Добре изглежда и смарт функциите са добре дошли, защото сега ми се налага понякога да направя снимка с телефона ми, въпреки че в другата си ръка държа фотоапарат правещ 5 пъти по хубави снимки, просто защото споделянето в фейсбук от телефона става на момента и за секунди.
НО! С тази малка матрица наблъскана с 16 милиона пиксела ще е толкова пренаселена, че за нищо няма да става. И тази BSI технология е само прах в очите. Имам камера на самсунг с BSI и си вади прилично скапан образ на тъмно!
НО! С тази малка матрица наблъскана с 16 милиона пиксела ще е толкова пренаселена, че за нищо няма да става. И тази BSI технология е само прах в очите. Имам камера на самсунг с BSI и си вади прилично скапан образ на тъмно!
Тоя пазар на сапунерки няма ли да умира скоро? :D
При тия камери в новите смартфони, не си струва да се купува нещо различно от DSLR.
При тия камери в новите смартфони, не си струва да се купува нещо различно от DSLR.
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Уникална камера :) Който иска да види ревю на български да посети сайта от профила ми (да не правя реклама) :)
камерата изглежда добре и доста интересно на пръв поглед,но доколкото знам тази матрица е все още далеч от качеството на ссд и смос и тепърва ще се развива. отделно, че с тази функционалност всичко изглежда супер, особено вифи-то и 3г/4г(може би), но за мое съжаление липсват ключови неща за мен като хардуерни бутони, подводен режим...та явно няма да я изпробвам на този етап :)
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Прав си, и на мен ми липсваха бутоните, колкото и прекрасен да е екрана и интерфейса.
Стискам палци следващата камера да е със сменяеми обективи, това ще е една солидна крачка напред :)
Стискам палци следващата камера да е със сменяеми обективи, това ще е една солидна крачка напред :)