Samsung Galaxy S II с рекорден брой продажби и предварителни поръчки

Samsung Galaxy S II
Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39

Re: Samsung Galaxy S II с рекорден брой продажби и предварителни поръч

Мнение от Samsung Galaxy S II » 10 май 2011, 23:14

Май не следиш новините.
http://www.mobilebulgaria.com/old/news/view.php?id=19237

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Мнение от deezel » 10 май 2011, 23:42

Oh f...
Вече започвам да се изнервям.
1. Виждал ли си как е реализиран мултитаскингът в iOS? На тези видеа най-вероятно виждаме ранна версия на iOS 4, която не е била реализирана.
2. И, така де, какво е копирано? И, дори вземайки предвид този прототип, който изполва различен от действителния интерфейс, няма да е лошо да видиш какво е Exposé, на коя компания е дело и откога съществува.

Samsung Galaxy S II

Мнение от Samsung Galaxy S II » 11 май 2011, 06:20

Каквото и да е рано,късно важното е че е копнато от Maemo 5 на Nokia N900.
Спирам спора,тъй като се разбра че и апле копират.
Нека да видим iOS 5 какво ще предложи.

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Мнение от keyone » 11 май 2011, 07:45

[Quote]Каквото и да е рано,късно важното е че е копнато от Maemo 5 на Nokia N900.[/Quote]

Кога ще разбереш, че ти си един от хората, които разбират най-малко в този форум? Изобщо погледна ли какво е Exposé? Или това е прекалено сложно за твоите умения? Apple явно не копират, защото телефонът им, дори и в сегашното си поколение, представлява много по-голям интерес за голяма група хора, от SGS II. Защо ли? Защото Android е оставен на хауса. Идеите на Google са добри, но те са за хора, които нямат пари и се радват на множеството безплатни приложения, музика, ниските цени на филми и т.н. Качеството остава на заедн план. Освен това, в SGS II има голямо количество ненужни функции. Напр. zoom-ването с два пръста и движене на телефона. Кой идиот ще го използва в реалния живот пред pinch-to-zoom? Ще си вървя аз по улицата и ще се мърдам наляво-надясно, за да приближа една страница. Глупава функция. Ами добавянето на уйджети? Ами самите Уйджети? Още една недомислица. И вски е съпроводено с анимации, които са реализирани по начин, пречещ на потребителя в една активна ситуация. О, да, имаме двуядрен процесор, но той отива за захранването на ресурси, с които се справяш А4 при Apple. Като цяло, точно както при PC и Mac, и тук разликата не е толквоа в хардуера, защото аз ползвам MacBook с процеоср на 6 години, но той все пак си остава по-бърз от PC-то ми, което ползва i5 760. Ето как никой не се справя по-добре с докарването на поредицата хардуер>софтуер, където всички наблягат на едното, но забравят другото, мислейки си, че пазара е пълен с хора, които се радват на чисти бенчамркове и големи числа и цифри.

bayhuy
Регистриран: 05 ное 2004, 16:02

Мнение от bayhuy » 11 май 2011, 09:03

Толкова много писане за толкова много глупости...
Човече, ти реално знаеш ли каkво е widget?
Дори и "die hard" феновете на Apple си мечтаят за widgets...:D

E34v8
Регистриран: 02 окт 2009, 11:58

Мнение от E34v8 » 11 май 2011, 09:24

[Quote]...защото телефонът им, дори и в сегашното си поколение, представлява много по-голям интерес за голяма група хора, от SGS II. Защо ли? Защото Android е оставен на хауса. Идеите на Google са добри, но те са за хора, които нямат пари и се радват на множеството безплатни приложения, музика, ниските цени на филми и т.н. Качеството остава на заедн план.[/Quote]

Кое? На заден план казваш... fanboys gonna love...

:D

Абе и аз съм сектант(БМВ), но не колкото теб. Колкото и да съм влюбен в марката, не твърдя, че БМВ са най - добрите перфектни автомобили, понеже съм достатъчно умен, за да забележа някой предимства, които имат другите коли и съответно недостатъци, които имат БМВ.

[Quote]Напр. zoom-ването с два пръста и движене на телефона. Кой идиот ще го използва в реалния живот пред pinch-to-zoom?[/Quote]

Оооо, недей, че от "multitasking gestures" по - голяма идиотщина няма. :D

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Мнение от deezel » 11 май 2011, 09:41

Multitasking gestures е едно от най-удобните нововъведения в iOS за iPad в последно време.
Иване, гугълни Expose. Виж коя компания го е измислила. И кога.

E34v8
Регистриран: 02 окт 2009, 11:58

Мнение от E34v8 » 11 май 2011, 09:51

[Quote]Multitasking gestures е едно от най-удобните нововъведения в iOS за iPad в последно време.[/Quote]

...само да не те гледа някой отстрани докато се мъчиш да си "махнеш" нещо от екрана.(yes)

edin
Регистриран: 24 авг 2005, 16:40

Мнение от edin » 11 май 2011, 10:42

Понеже искам този телефон да го купя на жена ми като се появи в бг, някой има ли представа дали скърца задния панел или във втората серия всичко е ок?

Samsung Galaxy S II

Мнение от Samsung Galaxy S II » 11 май 2011, 11:33

:D:P;)
Хайде по кротко , не сме на война, един харесва едно друг друго,
не мисля че живите тапети или пък самия точвиз 4 на Галакси 2 е грозен непохватен и тн. Всичко е въпрос на вкус малки ми Климчо;)
Драги ми Даринчо, не искам да спорим с теб а да се съгласим че и двата телефона са номер 1. Като хардуер Глакси 2 превъзхожда яблката поне до следващия месец когато ще е обновят, НО за софтуер не е това което беше преди 2 години, сега и двата телефона са на едно ниво, дори по предлагането на вариации и глезотийки, галакси 2 превъзхожда някакси еднообразната ябълка с идея от преди 4 години.
Слезте на земята вече не сме 2007 година , когато апле започна всичко около сензорното, вече фирми като Samsung,HTC,SE,Motorola... се поучиха от грешките на Nokia и смело вървят напред. Андроид става все по удобен и предпочитан.

Отговори