Samsung Galaxy S III носи еволюционни промени, твърди запознат
Samsung Galaxy S III носи еволюционни промени, твърди запознат
:D Този Самсунг е по-загадъчен и от Тунгутския метеорит... И всичко това за да ни измъкнат с финес кризисните левчета от прокъсания джоб... (no)
Re: Samsung Galaxy S III носи еволюционни промени, твърди запознат
(woo)
нали щеше да е с керамично покритие...
нали щеше да е с керамично покритие...
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Не бе не си разбрал!
Не е керамично а керемидено.
И не е покритие а че ще е толкова голям :D
Не е керамично а керемидено.
И не е покритие а че ще е толкова голям :D
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Ами 5" дисплей, колко да е голям :)
Иначе дано не попада в собственост на кривогледи хора, че няма един разговор да могат да проведат, като постоянно им се заключва (cyber)
Иначе дано не попада в собственост на кривогледи хора, че няма един разговор да могат да проведат, като постоянно им се заключва (cyber)
Samsung Galaxy S II [B]S[/B] (cyber)
[Quote]Според него промените в новия топмодел на корейците са подобни на тези между iPhone 4S и 4 - т.е. основно от еволюционно естество. [/Quote]
Няма как да са толкова малки промените. Най - малко ще е с различен дисплей и ще може да се различи визуално от СГС2. Стана ясно, че ще е с четириядрен 32nm Exynos, тъй че сравнението е неуместно.
Няма как да са толкова малки промените. Най - малко ще е с различен дисплей и ще може да се различи визуално от СГС2. Стана ясно, че ще е с четириядрен 32nm Exynos, тъй че сравнението е неуместно.
Айде изчакайте да излезе телефона черно на бяло и тогава почвайте с умните измислици.
S9+
[Quote]Няма как да са толкова малки промените. Най - малко ще е с различен дисплей и ще може да се различи визуално от СГС2. Стана ясно, че ще е с четириядрен 32nm Exynos, тъй че сравнението е неуместно[/Quote]
Много се е изкривило възприятието на хората към новото. Очакват се някакви супер иновации всяка година. Щом неща като предполагаемия 720p AMOLED дисплей с RGB матрица, четириядрен процесор направен по нов производствен процес и т.н.... в източника на новината ги наричат "minor update" , не знам какво ще е сериозен ъпдейт?!?
Разбирам че очакванията са големи, но май малко се прекалява с тях. И след цялото това чакане, съм сигурен, че каквото и да представят Самсунг, ще има много недоволни искащи повече...
Много се е изкривило възприятието на хората към новото. Очакват се някакви супер иновации всяка година. Щом неща като предполагаемия 720p AMOLED дисплей с RGB матрица, четириядрен процесор направен по нов производствен процес и т.н.... в източника на новината ги наричат "minor update" , не знам какво ще е сериозен ъпдейт?!?
Разбирам че очакванията са големи, но май малко се прекалява с тях. И след цялото това чакане, съм сигурен, че каквото и да представят Самсунг, ще има много недоволни искащи повече...
Вероятно SGS3 ще бъде умалена версия на Note с подобрения по екрана и 4-ядрен процесор. Това не е достатъчно за да се състезава с новия iPhone. Apple доставят вече от "новияТ" iPad2 и 4S(v2) , което ясно показва, че Samsung са дотук с доставките на SoC за Apple. Едва ли ще има трета версия на А9 за iPhone при TSMC. Почти съм сигурен, че новият iPhone ще е с A15. Разликата е +2X при инструкциите за цикъл (IPC). SGS3 се очертава да бъде по-бавен и по-скъп от iPhone, което не е добре. Единственото му предимство е екрана, но то няма дасе запази дълго.
[Quote]Вероятно SGS3 ще бъде умалена версия на Note с подобрения по екрана и 4-ядрен процесор[/Quote]
За мен основния недостатък на Note е размера, а с по-добър дисплей и процесор ще си е чудесна машинка.
Колкото за айфона неговото предимство не е в хардуера, а в софтуера. Но честно да ти кажа този път нямам никаква идея какво ще представлява новия айфон. А и май сега съм на вълна Андроид, защото ми се взима нова машинка, а не ми се чака още половин година за айфона. А и да не включваме айфона в темата, че ще стане мазало ;)
За мен основния недостатък на Note е размера, а с по-добър дисплей и процесор ще си е чудесна машинка.
Колкото за айфона неговото предимство не е в хардуера, а в софтуера. Но честно да ти кажа този път нямам никаква идея какво ще представлява новия айфон. А и май сега съм на вълна Андроид, защото ми се взима нова машинка, а не ми се чака още половин година за айфона. А и да не включваме айфона в темата, че ще стане мазало ;)