Samsung Galaxy S III ще има четириядрен процесор?
Re: Галакси III
Абе ти махна ли си лепенката на дисплея бре:D
Значи ако е верна тая информация новия СГС3 нема да е нещо повече от моя а тва означава, че ще го смена 2014г:D
+Bada OS:D:D:D
+Bada OS:D:D:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Ами ще види какъв са го догодили модела в края на февруари!А бате тебе не трябва нищо да те притеснява,ти си имаш телефон който ще е актуален във всяко едно отношение поне две години!Аз чакам да видя С3 какъв ще е и нещо ако не ми допадне скачам на един Ноут!
Нема да съжаляваш(yes) за Ноут, ако не ти пречи 5.3" екран, но е толкова красив с много по истински цветове от СГС2. В началото и аз имах известни резерви заради големината, но като го хванах напрао ми лепна в лапите..:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Хах,кво говориш бе брат....Даже се радвам,че го пуснаха с толко голям екран!Твоя черен или бял е?На мен черен нещо по ми харесва!
Моя е бял, но немаше в технополис черен, а и то май черен нема а тъмносин! Но кво те бърка все тая.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Да то не се води черен е тъмно син.Ами попринцип не е лошо бялото но някак си на синия изпъква дисплея повече!Но и ти си прав,че цвета на е чак от такова значение!Важното е зверчето да бачка и да те радва!
Абе мен си ме кефи само в работата колежките нещо ме бъзикът с нещо от сорта за "играчките", и аз им викам, че имам една и за тех ама малко по надолу:D
Братле каквото и да измислят, както едно време Нокиа беше Н1 за мен така сега е Самсунг. И айфон съм имал и айпад, но като андроид в комбинация със Самсунг нема по добро!(yes)
Братле каквото и да измислят, както едно време Нокиа беше Н1 за мен така сега е Самсунг. И айфон съм имал и айпад, но като андроид в комбинация със Самсунг нема по добро!(yes)
Samsung GALAXY S22 Ultra