Samsung Galaxy S20 FE
Samsung Galaxy S20 FE
Здравейте колеги!
Най-вече на старите тук, ако са останали такива.
Някой вече да е взел този телефон?
Понеже имам под ръка Айфон, се чудя дали да не пробвам пак Андроид и този телефон като цена и това което предлага ми изглежда доста добра оферта. Особенно с преподписване на договор.
Единственото което ме сприра е Ексиноса. Гледах доста ревюта и се разочаровах, че изобщо го предлагат с тоя чип.
Най-вече ме тревожи колко често и при какви условия "прегрява" и това, че камерата е малко по-ниско качество в сравнение с на Снапдрагона при други устройства със същите чипсети.
Най-вече на старите тук, ако са останали такива.
Някой вече да е взел този телефон?
Понеже имам под ръка Айфон, се чудя дали да не пробвам пак Андроид и този телефон като цена и това което предлага ми изглежда доста добра оферта. Особенно с преподписване на договор.
Единственото което ме сприра е Ексиноса. Гледах доста ревюта и се разочаровах, че изобщо го предлагат с тоя чип.
Най-вече ме тревожи колко често и при какви условия "прегрява" и това, че камерата е малко по-ниско качество в сравнение с на Снапдрагона при други устройства със същите чипсети.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Samsung Galaxy S20 FE
След като гледах това видео преди малко: се отказах тотално. Дори не знам руски много, но от това което разбрах, не си струва... Разликата между Ноут-а с Ексинос във видеото и ФЕ-то е огромна. Жалко изглеждаше като добро устройство.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Аз съм с Note20 Ultra 5G и проблеми с прегрявания нямам. Нормално потребление на телефона без игри, не усещам да грее.
Греенето го има и при двата модела. Това го знам от хора ползвали и двата чипсета, а не от ютюбърите които ще ти пуснат един бенчмарк тест и видиш ли едното било по топло от другото...
Samsung Galaxy Buds Pro
Samsung Galaxy Watch Active 2
Samsung Galaxy Note 20 Ultra | #HEX Installer
Ако трябва да сме честни има куп канали в тубата, в които се правят дълги тестове в тайм лапс за да покажат прегряване, разход на батерия или зареждане. Те са си достатъчно илюстриращи реалността.
Аз не мисля, че при всекидневна нормална употреба който и да е от 2та че прегрява..
Отдавна не гледам клипове на влогъри за даден телефон особено, когато изборът ми за покупка трябва да е напълно некомпроментиран от чуждото мнение. Много пъти опитът ми свързан с устройства които имам или съм имал, или съм ползвал известно време, се разминава значително от този показан в ревютата на разни “експерти” подвизаващи се в YouTube. Моето мнение е, че когато някой иска да прецени дали един продукт става или не да го направи със собствените си ръце и очи, но преди това да се абстрахира от разните там гурута и да ги гледа само и единствено след като е изградил собствено мнение. Аз от Ексинос процесор не съм усетил греене при нито един от телефоните с които разполагам от марката. Не разполагам с телефон с модерен SD процесор, за да кажа там как е положението, затова се въздържам от коментар, но последните телефони които съм имал с техен (SD801) грееха като печки.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Модела поддържа ли безжично зареждане?
Ти да видиш... Този телефон ще се окаже много update - friendly
Galaxy S20 FE получава актуализацията до One UI 3.1
Galaxy S20 FE получава актуализацията до One UI 3.1
Samsung Galaxy Buds Pro