Samsung Galaxy S4 (коментари към ревюто)

kiko7772
Регистриран: 31 юли 2011, 22:39

Re: Samsung Galaxy S4

Мнение от kiko7772 » 02 май 2013, 19:56

[Quote]ДО Jordan Chilikov
нямало галаксито фм радио ,толкова радиа може човек да си свали от гугъл магазина,tuneln radio съм си свалил,че сигурно месец няма да ми стигне,ако слушам всяка станция само по секунда,над 15 000 радиостанции хваща включително над 90 бг,даже могат и да се записват,толкова за радиото,после на някой 16 гигабаита му се виждат малко,щом са малко продават микро sd карти 64 гигабайта плюс 16 вградена колко стават доскоро компютрите нямаха толкова памет,камерата давала нереални цветове боже мой толкоз настройки има такива цветове прави,въпрос на избор,вижте дисплея,гъстотата на пиксилите,слагаш си 1-2 батерии в джоба,също и микроsd карта,и проблем никакъв с паметта и батерията,....[/Quote]

1. Относно радиото наистина има интернет радиостанции но да не забравяме лимита на мобилния интернет - така че не бих слушал радио което ще ми изяде лимита на мобилния интернет, а ако имам вградено радио - мога да го ползвам без да мисля за лимита на нета.

2. относно 16 гигабайта - както вече казах програмите се записват само на тази памет която реално е малко над 11 гига. Така че какво ме грее ако си сложа допълнителна памет от 64 гига, като не мога да записвам програми на нея. Тези 1 гига стигат само за 3-4 от големите игри и така трябва да трия едни за да сложа други, а на допълнителната памет мога да записвам само снимки видео и др. , но не и да инсталирам програми там. Преди имаше функция за прехвърляне на програми там, но вече я няма.

xyxyxy
Регистриран: 02 май 2013, 20:10

Мнение от xyxyxy » 02 май 2013, 20:13

Боже! Това ревю ли е или оплюване?! Ами за която и функция да се спомене, веднага има \"но\", \"ама\"... Странна работа. Имало това, ама то не било точно така, имало онова, ама то не работело хубаво, имало друго нещо, ама било безполезно, имало камера, ама не била хубава, имало нам какво си, ама то забивало... Егати! Такова ревю не бях чела. По средата на статията ми писна и спрях да чета. Няколко часа по - късно реших да им дам шанс, нооо не издържах и минах по диагонал.

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 02 май 2013, 20:30

Една забележка за глупав извод от незнание:
[Quote]Функцията Group Play пък дава възможност за директно споделяне чрез Wi-Fi на различно съдържание с други телефони около вас. Така може едновременно да пуснете песен и да изберете как да се разпределят стереоканалите, да играете мултиплеър игри или да разгледате документ или снимка.[B] Разбира се, всички устройства трябва да са Galaxy S4 и това донякъде ограничава приложението на добавката.[/B][/Quote]
Тази функция я има отдавна в моя S3 само където с последния и ъпдейт я преведоха идиотски "групова игра" вместо например "групово споделяне".Така че не е ограничена само до S4 само е разширена функционалността и.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

Lu4o83
Регистриран: 31 авг 2012, 10:29

Мнение от Lu4o83 » 02 май 2013, 21:47

Нали точно за това е ревю , да се изясни какво и как работи и дали има смисъл от него или предпочиташ в магазина да те налъжат \"консултантите\" , да си вземат бонуса от теб и продадения Samsung , ти да похарчиш 1300 лв. и половината Иновативни функции да се окаже, че не работят ...... Аз не виждам да е излъгал или преовеличил нещо автора на статията.

benx1111
Регистриран: 03 сеп 2011, 14:23

Мнение от benx1111 » 02 май 2013, 22:01

Каквото и да се говори, най-добрия телефон с андроид за 2013 отново е Самсунг. Телефона е повече от добър и отвя всички конкуренти отново, продажбите ще го докажат. А до като не измислят алуминии с комбинирано някакво иновативно покритие против надраскване, пластиката си остава най-разумното решение за изработка на телефон поне според мен. (beer)

vixfix
Регистриран: 17 фев 2008, 14:13

Мнение от vixfix » 02 май 2013, 22:13

kiko7772 Само за пояснение, 8 ядрения процесор в S4 всъщност са 2 четороядрени и този който е с такъв процесор няма LTE.

kiko7772
Регистриран: 31 юли 2011, 22:39

Мнение от kiko7772 » 02 май 2013, 22:42

[Quote]kiko7772 Само за пояснение, 8 ядрения процесор в S4 всъщност са 2 четороядрени и този който е с такъв процесор няма LTE.[/Quote]

Знам, 8 ядрения Ексинос Окта има 2 X4 ядра - едното е Кортекс А7, а другото Кортекс А 15. А 7 е по-слабо ядро и работи за по-простите задачи а при нужда се включват А15 ядрата. Това е технологията Big - Little. Така се получава пестене на енергия, а 4 те по-силни ядра са по- производителни от 4 ядрения на Куалком. Също така 8 ядрения Ексинос Окта го има във вaриант и със LTE, макар че доколкото знам в България май не можем да ползваме LTE засега.

Belerephon
Регистриран: 26 юли 2011, 17:50

Мнение от Belerephon » 02 май 2013, 23:35

Супер непрофесионално направено ревю. Автора си мрънкя под носа и предполагам говори докато гледа в тавана. Купете си един свестен микрофон за да се чува какви бръщолевиния говорите.

Първо - докато си в браузъра можеш да превърташ и с накланяне на телефона, и с ръкомахане отпред, като едновременно са включени.

Второ - watchOn , работи на всякъде и с всичко, за разлика от One. Пробвах го на 10 вида телевизори от тях 3 не бяха смарт, а един беше марка Daewoo. Освен че можех да превключвам, можех и да влизам в менюто му и да настройвам канали. Общо взето си е пълноценно дистанционно. Работи и с климатици и DVD-та. Правите ревю, а проверявате само на един телевизор :|

Трето - прилика има с тройката, ма да кажеш че е почти същият. Материалите са страхотни , въпреки, че е поликарбонатов. Невероятно тънък и лек, за размера си.

Четвърто - споменахте че сте имали лег лаг. Еми аз за сега нямам абсолютно никъде. Да не говорим че не присъства също и в dialer-а , който се срещаше в тройката. Доста хора се оплакаха че при тях има подобно нещо - ми при мен няма.

Като цяло телефона е най-доброто на пазара, като е на светлинни години от iphone 5. Просто лети, а дисплеят е просто невероятен.

Tarikatcho
Регистриран: 17 ное 2009, 22:39

Мнение от Tarikatcho » 03 май 2013, 01:54

Много добро и обективно ревю!

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 03 май 2013, 08:26

Там е работата, че ревюто е правено от @Chilko, а той е пристрастен HTC & Nokia фен и няма как да бъде обективен! Всички виждат, че С4-та е много по-добра от One, а и вече един потребител показа снимки на този разкошен \"премиум\" телефон One.:D
@Chilko, не се сърди, но така мисля аз без лоши чувства. В едно ревю не трябва да си пристрастен.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra

Отговори