Samsung Galaxy S4 (коментари към ревюто)
Re: Samsung Galaxy S4 (коментари към ревюто)
Преди няколко дни разглеждах iPad , които беше паднал от 210 см. височина върху теракот. Таблета си работеше. Виждате тестовете в нета какво показват - пластмасовия SGS4 е чуплив, а iPhone 5 не е. Мисля че отдавна мина времето на т.н. Early adopters. Срещу исканата солидна сума пари , вече се очаква съответното високо качество. Такова липсва при SGS4.
Всички знаем вече, че си търсиш телефон за да издържа на обстрел с гаубица.:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Аз смятам,че телефона е много хубав от към дизайн.Няма нищо лошо дизайнадо е сравнително еднакъв с този на предходните модели,общо взето нещо красиво не може да се променя кой знае колко.Apple например също не променят дизайн,а Порше от 50 години са горе-долу енакви.Лошото е ,че и модели на компанията за по 200-500 са с подобен вид,нещо като много лоша реплика на Galaxy S.Относно \"екстрите\" на S4 то те са поне 60 % излишни и тъпи,да прелистваш с поглед....безценно.Кефът е да държиш устройството и да го ръчкаш.Представям си реклама на BMW модел 2020 година,и в нея се казва:\" гледате напред,и колата се движи,поглеждате в страни,и колата спира плавно\" . Като изключим тези неща и още няколко,това е един от най-добрите телефони.....въпреки пластмасата която всъщност може би е плюс...незнам
И още нещо,компанията всъщност как се казва?Самсунг?Самсунг Галакси? Как? Трябваше култовото име Галакси да е само за Топ Телефоните!За другите модели Галакси звучи нелепо.По скоро другите модели трябваше да се казват Samsung Shliokavica Ase,Samsung Derliorman Pocket,Samsung Imambaelda ........еди к\'во си и т.н.
Скоро и прахосмукачките им ще бъдат Галакси....ебати...тъпо е
Ванка,Kansazov,моля не се сърдете(beer)
И още нещо,компанията всъщност как се казва?Самсунг?Самсунг Галакси? Как? Трябваше култовото име Галакси да е само за Топ Телефоните!За другите модели Галакси звучи нелепо.По скоро другите модели трябваше да се казват Samsung Shliokavica Ase,Samsung Derliorman Pocket,Samsung Imambaelda ........еди к\'во си и т.н.
Скоро и прахосмукачките им ще бъдат Галакси....ебати...тъпо е
Ванка,Kansazov,моля не се сърдете(beer)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
[Quote]И още нещо,компанията всъщност как се казва?Самсунг?Самсунг Галакси? Как? Трябваше култовото име Галакси да е само за Топ Телефоните![/Quote]
Стига си философствал.Така са решили - всички андроид телефони са означени с името Галакси, нещо като кодово име.WP са Атив, симбиан бяха Омния.
Вземи си насади едно лозе стига си се мъчил с това кисело грозде във всички теми за Ноут и S :P
Стига си философствал.Така са решили - всички андроид телефони са означени с името Галакси, нещо като кодово име.WP са Атив, симбиан бяха Омния.
Вземи си насади едно лозе стига си се мъчил с това кисело грозде във всички теми за Ноут и S :P
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
[Quote]Относно \"екстрите\" на S4 то те са поне 60 % излишни и тъпи,да прелистваш с поглед....безценно.Кефът е да държиш устройството и да го ръчкаш[/Quote]
Ми то по твоята логика телефоните трябваше да си останат с копчета и да си ги ръчкаш докато ти искапят от натискане.:D Пууу тия сензорни екрани за какво са ни, като си натискахме копчетата?
Аз пък точно за това искам 4-та, защото ще съм един от първите, които ще се докоснат до нещо иноваторско, и когато С5 вече ще се управлява със силата на мисълта :D пак ще съм от щастливците, които ще ползват нещо ново! Ти си ползвай тъпия копи пейст айфон с качествените приложения в затворения кръг от промити мозъци.:D
Ми то по твоята логика телефоните трябваше да си останат с копчета и да си ги ръчкаш докато ти искапят от натискане.:D Пууу тия сензорни екрани за какво са ни, като си натискахме копчетата?
Аз пък точно за това искам 4-та, защото ще съм един от първите, които ще се докоснат до нещо иноваторско, и когато С5 вече ще се управлява със силата на мисълта :D пак ще съм от щастливците, които ще ползват нещо ново! Ти си ползвай тъпия копи пейст айфон с качествените приложения в затворения кръг от промити мозъци.:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 17 ное 2009, 22:39
То екстри хубаво , но да са добре измислени , лесни за използване , да работят добре и тогава вече са нещо иновативно ,полезно и хубаво.
Като стана въпрос: така съм свикнал със сензорните екрани вече, че когато ми се налага да ползвам една Нокиа \"слушалка\", която обаче е желязна относно време за разговори, та доста често ми се случва да натискам по екрана и, а тя е с копчета. :D
Навремето не вярвах, че touchscreen-a е толкова удобен и така ще свикна с него. Преди окончателно да си взема смартфон с тъчскрийн дори ми се струваше трудно боравенето с него. Нещо немислимо и комично към днешна дата като се сетя. :P
Навремето не вярвах, че touchscreen-a е толкова удобен и така ще свикна с него. Преди окончателно да си взема смартфон с тъчскрийн дори ми се струваше трудно боравенето с него. Нещо немислимо и комично към днешна дата като се сетя. :P
Ванка,а като излезе S6 ,той вероятно ще бъде един малък чип който ще се управлява с мисълта,си го боцни отзад.Така хем няма да ръчкаш,хем ще си от първите които се радват на иновацията:D
Абе,ти и чичето сте тотални сектанти.От всички фенове,вие сте най болните,и ако аз съм хейтър,то вие сте мега хейтъри
mod edit: Последно предупреждение.
vladovn
Абе,ти и чичето сте тотални сектанти.От всички фенове,вие сте най болните,и ако аз съм хейтър,то вие сте мега хейтъри
mod edit: Последно предупреждение.
vladovn
И нямам предвид ,че трябва да има копчета,грешно си разбрал.
Искам да кажа,че не е нужно да му въртиш белтъци или да му намигаш
Искам да кажа,че не е нужно да му въртиш белтъци или да му намигаш
[Quote]Ванка,а като излезе S6 ,той вероятно ще бъде един малък чип който ще се управлява с мисълта,си го боцни отзад.Така хем няма да ръчкаш,хем ще си от първите които се радват на иновацията[/Quote]
Не съм те обидил лично нищо теб, че да пишеш глупости!
[Quote]Абе,ти и чичето сте тотални сектанти.От всички фенове,вие сте най болните,и ако аз съм хейтър,то вие сте мега хейтъри[/Quote]
Защо си мислиш, че ползвам само Самсунг? Скоро си купих и Нексус 4, който е доста добър и май е на LG.:D
Много съм доволен от Самсунг, трябва ли да го крия?
[Quote]И нямам предвид ,че трябва да има копчета,грешно си разбрал.[/Quote]
Казах го по пътя на логиката в преносен смисъл, защото едно време и сензорния екран беше неудобно и непрактично, всички си викахме, че няма как да свикнеме с това и копчетата са по удобни.
[Quote]Отговор
» Виж теста Тема: Re: Samsung Galaxy S4 (коментари към ревюто) [Re: Ванката]
Автор: Tarikatcho
Дата: 08.05.2013 21:48
То екстри хубаво , но да са добре измислени , лесни за използване , да работят добре и тогава вече са нещо иновативно ,полезно и хубаво.
[/Quote]
Всяко ново нещо е не съвършенно в началото, но е важното, че има нови неща на пазара, колкото и да не са изпипани при старта! Света се развива и бъдещето става все по-технологично.:)
Не съм те обидил лично нищо теб, че да пишеш глупости!
[Quote]Абе,ти и чичето сте тотални сектанти.От всички фенове,вие сте най болните,и ако аз съм хейтър,то вие сте мега хейтъри[/Quote]
Защо си мислиш, че ползвам само Самсунг? Скоро си купих и Нексус 4, който е доста добър и май е на LG.:D
Много съм доволен от Самсунг, трябва ли да го крия?
[Quote]И нямам предвид ,че трябва да има копчета,грешно си разбрал.[/Quote]
Казах го по пътя на логиката в преносен смисъл, защото едно време и сензорния екран беше неудобно и непрактично, всички си викахме, че няма как да свикнеме с това и копчетата са по удобни.
[Quote]Отговор
» Виж теста Тема: Re: Samsung Galaxy S4 (коментари към ревюто) [Re: Ванката]
Автор: Tarikatcho
Дата: 08.05.2013 21:48
[/Quote]
Всяко ново нещо е не съвършенно в началото, но е важното, че има нови неща на пазара, колкото и да не са изпипани при старта! Света се развива и бъдещето става все по-технологично.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra