Samsung Galaxy S4 (коментари към ревюто)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Samsung Galaxy S4 (коментари към ревюто)
[Quote]Абе,ти и чичето сте тотални сектанти.[/Quote]
А ти вземи да напишеш едно смислено мнение в този форум освен да се правиш само на палячо.
Ставаш банален с простотиите си срещу самсунг, нещо много ти е трън в гащите.
А ти вземи да напишеш едно смислено мнение в този форум освен да се правиш само на палячо.
Ставаш банален с простотиите си срещу самсунг, нещо много ти е трън в гащите.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Искам някои от големите фенове на Samsung да каже честно дали използва единствено браузера и плеяра които са по подразбиране в телефона , за да може да използва \" иновативните \" функции на S4 .............. Защото силно се съмнявам в това , а както разбрахме те работят само на тях.... Аз съм със S3 и не ми обяснявайте колко са \"по-добри\" от Opera , Doufin , Hrom i т.н ............ И какво се оказва от 10 иновативни функции 6-7 не работят добре или няма да се използват .... За един по-добър дисплеи и по-добра камера , не виждам смисъл да го сменям , при положение, че е и със съшия дизайн ....
Напротив има: с S4 докато браузваш, слушаш музика и гледаш видео, 2 игри от ранга на Asphalt 7 и Most Wanted могат да ти седят минимизирани. При S3 вече няма да си спомняш кога ти ги е затворил Андроида. И докато се мъчиш да изброиш за кой път поред ти се случва това, аз си стартирам high end игричката от Recents и от точно там, откъдето съм я оставил.(beer)
Тука ме загуби още повече хахах Не играя игри и не си ръчкам постоянно в Фб, или други такива сайтове . Ползвам го за работа навигация, поща , презентации , ред. и писане на таблици и документи ... Това със игрите и филмите през тел. според мен е за хора без работа които не си ценят времето ....
Предполагам, че отговорът беше към мен? Давах ти просто пример с игрите, ти нали не си мислиш че и аз по цял ден ръчкам игри през телефона...Това е нещото, към което всички се стремим и за което изливаме един чувал пари - истински мултитаскинг. А последният, зависи изключително от хардуерните х-ки на телефона. Притежателите на S4 би трябвало да се радват на най-добрия мултитаскинг, който може да предложи смартфон в момента.
ПИЧОВЕ ИМАМ SAMSUNG S4 ОТ 2 СЕДМЦИ И Е НЕВЕРОЯТЕН.ДА S3 НАИСТИНА ПРЕЛИЧА МНОГО НА S4 КАТО ФУНКЦИЙ С МАЛКО ИЗКЛЮЧЕНИЯ KATO AIR V И ДР ЯЧКИ РАБОТИ, НО ДА СИ ГОВОРИМ ЧЕСНО БЕЗ ФАНТАЗИИ I PHONE 4S МНОГО ЛИ Е РАЗЛИЧЕН ОТ 5 НЕ.КВО СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА РАЗЛИКА В ИЗЛИЗАНЕТО НА S3 И S4 ЩЕ ИМАМ СУПЕР НЕЩА КАТО ДА ЛЕТИ ТА ТОВА Е АНДРОИД КАКВО ПОВЕ ИСКАТЕ ДА СЕ ИЗМЕНИ ДА ДИЗАИНА МУ Е САЩИЯТ И КВО КУПИ СИ ЖЕРТУ АКО ИСКАЖ ДИЗАИ
ДО ПИЧА ДЕТО ПРАВИ КЛИПА ПИЧ ТИ МАИ СИ СИ НЕГАТИВНО НАСТРОЕН КЪМ ТЕЛА ОЩЕ ОТ ПРЕДИ ТОВА НО ТУК НЕ ТРЯБВА ДА ИМА БЕЗПРИСТРАСТНОСТ ЩОТ АЗ НЕ САМ БАЧКАЛ С ПО ДОБЪР SMART PHONE СЪМ СИГОРЕН ЧЕ В МОМЕНТА НЯМА ПО ДОБЪР ЖЕНА МИ Е С IPOHNE 5 ТЯ СИ ГО ТАЧИ НО СИ КАЗВА ЧЕ С4 Е ПРЕБИВА ГЛЕДАИТЕ РЕАЛНО НА НЕЩАТА СТИГА ГЛУПОСТИ ТЕЛЕФОНА Е МН ЯК8););)
ДО ПИЧА ДЕТО ПРАВИ КЛИПА ПИЧ ТИ МАИ СИ СИ НЕГАТИВНО НАСТРОЕН КЪМ ТЕЛА ОЩЕ ОТ ПРЕДИ ТОВА НО ТУК НЕ ТРЯБВА ДА ИМА БЕЗПРИСТРАСТНОСТ ЩОТ АЗ НЕ САМ БАЧКАЛ С ПО ДОБЪР SMART PHONE СЪМ СИГОРЕН ЧЕ В МОМЕНТА НЯМА ПО ДОБЪР ЖЕНА МИ Е С IPOHNE 5 ТЯ СИ ГО ТАЧИ НО СИ КАЗВА ЧЕ С4 Е ПРЕБИВА ГЛЕДАИТЕ РЕАЛНО НА НЕЩАТА СТИГА ГЛУПОСТИ ТЕЛЕФОНА Е МН ЯК8););)
-
Благодаря ти за мнението само ми се вижда странно как 32 годишен мъж пише като 12 годишен тийнейджър.Май трябваше да внимаваш повече по български ;)
хора земете се в ръце за какво се карате перфектен телефон няма- ако имаше новите модели нямаше на се купуват....в видеото ясно си личи кака на няколко места телефона бави.... пък и лично мен не ме кефи Tuch Wizza на Samsung затова когато се колебаех между NOte 2 i Sony избрах Sony-то...признавам си фен съм на Sony но това не ме кара да гледам като някой заблуден и да казвам че са най-добрите просто като UI ме кефят повече още повече че съм имал последователно 5 тела на марката още от времето когато бяха Sony Ericsson- първият ми с цветен екран беше отново Sony (с невероятните за времето си 4196 цвята когато всички все още бяха безцветни)...идеята е там че всеки има предпочитания и е свикнал с нещо но да си го кажем в прав текст Samsung могат да си постараят много повече - прибират 95% от печалбите при Android производителите .... един алуминиев панел нямаше да им излезе толкова скъпо.... но те искат само печалби и бълват пластмасови клонинги- всичките им модели от далече са 1:1 без значение от цената и нокия бяха така и потънаха ....хората които искат премиум устройства ги взимат именно за да се различават, а не всеки срещнат по улицата да има пони на пръв поглед същото естройство...
-
[Quote]и нокия бяха така и потънаха...[/Quote]
Нокия бяха така над 10 години и още щяха да бъдат и потънаха... по други причини.
Самсунг са така от 3 години(още от първото галакси форумите бяха пълни с "скърца","пласмасов е,формата почти не се е променила, разликите са предимно в ъгъла на заоблеността на краищата,цвета и размера" ) и какво... хич нямат намерение да потъват даже ще хванат космоса ;)
Нокия бяха така над 10 години и още щяха да бъдат и потънаха... по други причини.
Самсунг са така от 3 години(още от първото галакси форумите бяха пълни с "скърца","пласмасов е,формата почти не се е променила, разликите са предимно в ъгъла на заоблеността на краищата,цвета и размера" ) и какво... хич нямат намерение да потъват даже ще хванат космоса ;)
True true... излъгах се да си взема Samsung Galaxy S2, след 3 години ползване на Blackberry. Определено са много зарибяващи големите touch телефони, но в един момент осъзнах, как си губя времето и вадя очите с някакви безумни игри, а в същото време не мога да седна да напиша един e-mail като хората, защото на всяка втора дума трия и поправям. Така че се връщам към Blackberry.