Samsung Galaxy S4 в продажба от утре

vladus
Регистриран: 04 сеп 2007, 16:27

Re: Samsung Galaxy S4 в продажба от утре

Мнение от vladus » 26 апр 2013, 18:05

Да, че не е голяма разлика не е, определено масовият потребител никога няма да усети разлика между двата варианта. Самсунг обяви същото, но аз искам когато имам избор между няколко варианта да мога да избера по-доброто. Явно ще следя борсата, както и амазона и ибей. :D
Иначе за HTC One - сигурно е направен с по-добри материали и с.....микрофоните на Нокиа! Те вече ги осъдиха даже, с което производството на единичката неминуемо ще се забави докато ги подменят с други, а през това време народа масово ще се е обзавел с S4.

mango1
Регистриран: 03 яну 2009, 18:27

Мнение от mango1 » 26 апр 2013, 18:16

Не знам къде видя тоз казчествения айфон,особено последния дето пристигаше олющен още от завода,и слилави петна на камерата,дето тез епъл от няколко години пускат едни и същи телефони само дет сменят размера на екрана,и кат го изтървеш и се натрошават сички стъклени покрития и екрана ,защото алуминия е твърд. Или пък HTC и премиум,като е с алуминиев корпус и премиум така ли?Или този супер елсиди дисплей голяма работа имал по голям пи пи ай,сякаш го гледаш с лупа тоз екран,и на нокиа старите глупости без слот за карта,и несменяема батерия.
Само сравни продажбите на самсунгите с другите и няма какво да говорим за друго,пък нека да са пластмасови.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 26 апр 2013, 19:43

[Quote] А тея които никога не сте имали айфон[/Quote]
Точно така баце добре, че само ти си имал айфон или айпад.:D
Тоя смотан и окастрен айфон да ми го подаряват няма да го взема след, като другите предлагат иновации в устройствата си! Който е видял Ноут 2-та ми винаги е ахвал от възхищение, при това хора, които са с айфони. Всеки хай енд смартфон под андроид ос е по-добър от айфон копи пейст поредицата.:);)
Samsung GALAXY S22 Ultra

berserk
Регистриран: 02 юни 2008, 19:43

Мнение от berserk » 26 апр 2013, 20:12

[Quote]Не съм казал, че само аз съм имал, явно ти е толкова акъла да го зацепиш :) Всеки с вкуса си и най-вече зависи за какво си ползва телефона и какво иска от него ;) 3 предимства - Всичко излиза 1-во за Ай джаджи, 2-ро можеш да си направиш акаунт за Usa стора в айтюн и да си сваляш проложения които ги няма в българския (понеже едни от най-добрите липсват) - гуугъл не предлага такова нещо. 3-то: джеил брейк vs руут едното е елементарно, другото е бати мизерията... да не говорим за връщане към стоков фирмуеър. Още красотата на Айтюнс и екстрите които предлага пред Samsung Kies и начина на качване на песни, видео и т.н. Нямаме музика,книги,филми в българския плей стор, и мога да изредя 1000 като се замисля. Така, че на тея дето си играете само игрички и си цъкате фейсбука и си мерите инчовете на дисплея.. Да може Ноут 2 да ви е идеален.. :) [/Quote]

тия глупости дето си ги сътворил в няколко реда може да вървят пред съучениците ама да ги пишеш тука...само се излагаш да ти кажа. дори не мисля да те оборвам,че като гледам нямаш идея за какво говориш. единственото вярно нещо е че киеса е голяма глупост :D:D:D

geleto_
Регистриран: 02 ное 2004, 08:06

Мнение от geleto_ » 26 апр 2013, 20:13

МОЛЯ !!!
НЕ започвайте поредния безсмислен спор.

vixfix
Регистриран: 17 фев 2008, 14:13

Мнение от vixfix » 26 апр 2013, 20:51

Проблемътсъс споровете тръгва като някои хора смятат, че за да докажат гледната си точка трябва да прибягват до екстреми.
Например както е имал малък брой iPhone-и, които идват леко одраскани или са се \"цепвали\" като паднат, така и телефони с Андроид са имали подобни проблеми.
И особено напечено става при мобилните ОС-ми. Всяка си има плюсове и минуси.
Хубавото на iOS е колко е семпъл интърфейса (за някои хора) и че приложенита са по-оптимизирани и се водят по-сигурно, което е относителен въпрос.
При Андроид идеята е, че имаш много опции, къстъм настройки с първото включване на у-вото и много по-честа иновация с нови опции (макар че някои ми се струват на ръба на безполезни).
За Windows Phone трябва да споделя - много ми харесва интърфейса, много иновативен изглежда, само че по-скоро за красота, не се виждам да свикна скоро с него дори и да ми харесва и липсата на някои приложения е спънка.
За Симбиан или Meego някой иска ли да каже няколко думи? :D

geleto_
Регистриран: 02 ное 2004, 08:06

Мнение от geleto_ » 26 апр 2013, 22:31

ЩЕ ЗАКЛЮЧА ТЕМАТА АКО ПРОДЪЛЖАВАТЕ(angry)

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 27 апр 2013, 00:13

[Quote] Всичко излиза 1-во за Ай джаджи[/Quote]
Това беше вярно преди време, но вече почти всичко излиза успоредно и за двете ОС-и.
[Quote] 2-ро можеш да си направиш акаунт за Usa стора в айтюн и да си сваляш проложения които ги няма в българския (понеже едни от най-добрите липсват) - гуугъл не предлага такова нещо[/Quote]
С българска дебитна карта пазаруваш в американския магазин, ти сериозно ли? И кои са тези най-добри приложения които ги има само в американския?
[Quote] джеил брейк vs руут едното е елементарно, другото е бати мизерията[/Quote]
То двете неща нямат нищо общо, джейлбрейк ти трябва за да можеш да си пипнеш нещо по интерфейса и да си сваляш кракнати приложения, а при Андроид и двете неща си ги имаш още като го извадиш от кутията. Докато рута е основно за къстъм ромове, а такива при айфона просто няма.
[Quote]Още красотата на Айтюнс и екстрите които предлага пред Samsung Kies и начина на качване на песни, видео и т.н[/Quote]
Красотата на iTunes, ти майтапиш ли се? Че какво е красивото на това задължително да ти трябва допълнителен софтуер за да си качиш една песен, вместо да можеш да си закачиш телефона към всеки компютър и с един клик да си копираш каквото поискаш?
[Quote] Нямаме музика,книги,филми в българския плей стор, и мога да изредя 1000 като се замисля.[/Quote]
Ти си купуваш филми от магазина, наистина ли? Добре де, аз явно съм прецакан и си ги свалям от торенти през телефона и безжично ги пускам на телевизора.

Да, в този момент вече съжалявам, че реших да ти отговарям, а не постъпих като berserk. Но просто не се сдържах като ти прочетох поста, а сега като съм отделил няколко минути да пише ще го пусна. Като се извинявам за спама нямащ нищо общо с темата.

На който не му харесва телефона, да си ползва това което иска. Аз лично с нетърпение очаквам тези дни да си го взема. Самсунг са направили страхотно устройство, чудесно съотношение между размер на дисплея/ размер на телефона, капацитет на батерията/ тегло и дебелина на телефона... и общо взето при всичко.

A4i
Регистриран: 08 фев 2009, 02:32

Мнение от A4i » 27 апр 2013, 00:32

Тела е добър, но е много по-скъп от Nexus4 например, който му е в категорията, както и от други S4 Pro телефони. Също така ще се представя много по-зле от смартове със Snapdragon 800. Нали разбрахте , че настоящият Snapdragon 600 е евтинджос и скоро ще е в цяла камара китайски смартфони за по $200 с доставката в БГ?
Ето какво има вътре : една платчица с големината на две пощенски марки , екран и батерия : http://www.ifixit.com/Teardown/Samsung+Galaxy+S4+Teardown/13947/3
Всичкото това опаковано в 20 грама от най-евтината пластмаса и с цена като на автомобил втора ръка.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 27 апр 2013, 00:40

Аз за това исках много да е с Окта процесора. Всичко, което написа за Снапдрагона си е така.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra

Отговори