Samsung Galaxy S4 в продажба от утре

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Samsung Galaxy S4 в продажба от утре

Мнение от Ванката » 26 апр 2013, 13:54

Айде народе дойде най-накрая.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra

drimdiard
Регистриран: 28 сеп 2007, 23:16

Re: Samsung Galaxy S4 в продажба от утре

Мнение от drimdiard » 26 апр 2013, 14:03

Това ще е най-продавания телефон за годината, щом успяха да го пуснат преди HTC One нещата са ясни.

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Мнение от sladyrko » 26 апр 2013, 14:18

Хората които смятат да го закупят, първо да гледат малко клипчета в youtube и тогава да си преценят. Да обърнат внимание най-вече на видео записа.. Според масовите коментари и според мен е ужасен... Не знам какво са пипали по камерата ама на моят Ноут 2 са много по-добри.. :) Иначе дисплея е страхотен, а тези с С3 и Ноут 2, всички екстри ще дойда и при нас вероятно с ъпдейта 4.2.2 така, че няма нужда от смяна.. (освен ако не искате само по-добър дисплей). Ако имате кеш пари си поръчайте от някой сайт с Окта кор (8 ядрен процесор).. Разликата не е никак малка в сравнение с 4-тири ядрения който се предлага в България. Аз лично не бих си купил повече Самсунг, освен ако не го направят с по-висок клас на изработка като на Айфон или Htc One (да е наистина качествен). Писна ми да чувам скърцане от задния капак като го натиснеш по-силно, бутони които мърдат насам натам..Преди да го купите непременно отидете в магазин и го тествайте и обърнете внимание на всички детайли! :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

vladus
Регистриран: 04 сеп 2007, 16:27

Мнение от vladus » 26 апр 2013, 14:49

Technomarket го пуска на 1259лв. ;)
Не знам дали е с договор на оператор, видях една реклама просто.
Жалко, че няма да е с октата, гледах много бенчове и навсякъде Snapdragon-a e назад.При бенчмарк с Аntutu нещата са от сорта на:
Galaxy S4 Exonys Octa ~ 28000 точки
Galaxy S4 Snapdragon 600 ~23000 точки

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Мнение от chilko » 26 апр 2013, 15:05

аз направих почти 27000 с тукашната версия. разликата определено не е фрапираща.

http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=26719

vixfix
Регистриран: 17 фев 2008, 14:13

Мнение от vixfix » 26 апр 2013, 15:14

sladyrko Само да отбележа, че двете версии на Galaxy S4 са почти еднакви. Този \"8 ядрен\" процесор са всъщност 2 4ядрени процесора, които никога няма да работят едновременно. Да не говорим, че още липсват оптимизации за двуядрени и четириядрени процесори, камо ли оптимизация за 2 четириядрени процесори.
На мен лично ми се струва, че HTC One е по-добрия избор, защото е направен от мнгоо по-добри материали, покрасива изработка, малко по добър дисплей (ppi e по-високо) и като мощност няма да се види осезаема разлика между S4 (която и да е версия) и него. Просто би ме било страх мощнос у-вто като S4 да го изпусна и да се пръсне пластмасата. Проблемът при HTC One е, че повечето хора предпочитат да имат опция за micro SDкарта и сменяема батериа, но не мисля, че второто ще да е голям проблем като на повечето хора неим се налага.

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Мнение от chilko » 26 апр 2013, 15:23

след две седмици с двете устройства и аз смятам така. лично мнение.

benx1111
Регистриран: 03 сеп 2011, 14:23

Мнение от benx1111 » 26 апр 2013, 15:49

Не съм съгласен че HTC One e по-добрия избор. Алуминиевият корпус за мен е по скоро минус. Сенс също е доста неудобен поне за мен, а да не говорим, че този телефон вече е яка имитация на айфон, което е супер смях.

vixfix
Регистриран: 17 фев 2008, 14:13

Мнение от vixfix » 26 апр 2013, 16:24

Смях се като видях HTC One за първи път, наистина, защото приех, че просто копират дизайна на iPhone, но ако се абстрахираме от iPhone, динзайна на One не е зле. И е анодизиран, което помага срещу надраскваме. И все пак ако го сравним с Galaxy S4, имаме метал срещу пластамаса а като мощност няма да има голяма разлика. За HTC Sense - мисля, че може да се премахне и да се сложи интърфейс по желание. Мое мнение.
Сиурен съм, че повечето хора ще искат S4 заради маркетинга по \"8 ядрен процесор\", а останалите просто ще искат опция да си увеличат паметта.

geornnn
Регистриран: 28 юни 2011, 13:36

Мнение от geornnn » 26 апр 2013, 17:48

КАкто се очаква ще има доста коментари относно двата конкурента Samsung GS4 и HTC One както миналата година когато One X остъпваше малкo пред самсунга. Сега пак ще има масови сравнения тестове и коментари, и двата имат силни страни. Визията, здравината и някой хардуерни иновации са от значение, карта памет и сменяема батерия не са ми трябвали вече втора година такаче не бих заложил на самсунга в бъдеще ако се наложи.

Отговори