Samsung Galaxy S5 ще се продава с приложения на стойност 500 долара
-
- Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
- Контакти:
Samsung Galaxy S5 ще се продава с приложения на стойност 500 долара
Много жалко, че са прекратили сътрудничеството си с Dropbox. Тези 48 GB бонус място (не са 50) ми идваха перфектно. Относно тези приложения на стойност 500$... Какво точно означава това. Телефона ще е наблъскан с още глупости, които не използваш, не можеш да махнеш и не можеш и да деактивираш (най - вероятно). Пфффф мечтая си и при нас да стане както в Южна Корея и да забранят на ОЕМ производителите да слагат допълнителни приложения, които не могат да се махат след това...
Re: Samsung Galaxy S5 ще се продава с приложения на стойност 500 долар
Аз вече си мечтая да направят 5 инчов iphone и да не се занимавам с тъпия самсунг вече.
Как са изпуснали Knox ?
\"KNOX incorporates Security Enhanced (SE) Android developed by NSA (National Security Agency),and integrity management services implemented in both hardware and the Android framework.\"
:D
\"KNOX incorporates Security Enhanced (SE) Android developed by NSA (National Security Agency),and integrity management services implemented in both hardware and the Android framework.\"
:D
-
- Контакти:
[Quote]integrity management services implemented in both hardware and the Android framework[/Quote]
Точно от това нещо ме заболява главата направо :X
С нетърпение чакам след месец като излезе S5 да видим какво ще се случи в XDA и дали ще успеят да заобиколят защитата по някакъв начин за да получиш Root достъп, макар да съм сигурен, че дори и да успеят ще е с цената на загуба на гаранцията. Като цяло гаранцията не ме притеснява особено, но ме притеснява дали ще бъде възможно да имаш Root Access. Не може ли да се постигне, или има ли супер много рискове за брикване на устройството (както при някои други производители и модели) си мисля, че ще пропусна S5...
Точно от това нещо ме заболява главата направо :X
С нетърпение чакам след месец като излезе S5 да видим какво ще се случи в XDA и дали ще успеят да заобиколят защитата по някакъв начин за да получиш Root достъп, макар да съм сигурен, че дори и да успеят ще е с цената на загуба на гаранцията. Като цяло гаранцията не ме притеснява особено, но ме притеснява дали ще бъде възможно да имаш Root Access. Не може ли да се постигне, или има ли супер много рискове за брикване на устройството (както при някои други производители и модели) си мисля, че ще пропусна S5...
Смятам, че с каквито и да било приложения да е набутан, Xperia Z2 го отвява категорично.
че има ли топ телефон който да не са руутнали?
Това означава,че ще е пълен с всевъзможни глупави приложения,които никой не ползва и неможеш да ги махнеш (blush)
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Всевъзможни безполезни приложения за фиттес и други глупости..
Детски и икономичен режим = големи иновации.
:S
А вместо с приложения за 500$ да ги махнат и да го продават с 400$ по евтино.
Адано ама надали.
Детски и икономичен режим = големи иновации.
:S
А вместо с приложения за 500$ да ги махнат и да го продават с 400$ по евтино.
Адано ама надали.
-
- Контакти:
[Quote]че има ли топ телефон който да не са руутнали?[/Quote]
Не е въпроса до самия руут и дали е възможно да го постигнат. Въпроса е метода по който да се прави да е относително лесен и безопасен и най - важното да е незабележим. За съжаление напоследък след представянето на Knox не е възможно да се руутне телефона без да има следи, което автоматично означава, че си губиш гаранцията. Не искам да съм принуден да използвам 2 години това, което Samsung ме задължават и телефона да работи безобразно зле, заради тежкият им TW, който е наблъскан с боклуци, които не мога да изтрия.
Не е въпроса до самия руут и дали е възможно да го постигнат. Въпроса е метода по който да се прави да е относително лесен и безопасен и най - важното да е незабележим. За съжаление напоследък след представянето на Knox не е възможно да се руутне телефона без да има следи, което автоматично означава, че си губиш гаранцията. Не искам да съм принуден да използвам 2 години това, което Samsung ме задължават и телефона да работи безобразно зле, заради тежкият им TW, който е наблъскан с боклуци, които не мога да изтрия.
Дали ще я заобиколят? Като да щракнеш с пръсти за онея типове от xda!:P А иначе това въобще не ме грее мен, че имало видиш ли приложения с лицензи и абонаменти за 500$. Все повече ми заприличват на Епъл тия - със спокойствието с което представаха един посредствен в хардуерно и визуално отночение телефон S5, и със същото спокойствие и хладнокръвие, с което ще изкарат F серията, с която ако питаш тях няма ни най-малко съмнение, че ще духнат далеч напред пред конкуренцията. За тях Андроид пазара е \"вързан\" вече, така изглежда.