Samsung Galaxy S7/Edge
-
- Регистриран: 17 яну 2017, 02:17
Samsung Galaxy S7/Edge
Здравейте колеги,добър вечер,добър ден,добро утро,зависи кой кога ще прочете темата.Ще си взимам телефонче,отделил съм сумата от 1100 лева в кеш(преди бях заделил 750)но преди време бях пуснал тема за A5 2017 и съответно един колега ме посъветва да изчакам 1-2 месеца за което му благодаря,оказа се прав човека,и съответно събрах повечко пари,като се купува телефон да е свестен.Както виждате от темата става въпрос за S7 и S7 Edge, в момента съм се спрял на този модел .Въпроса ми е кой от двата варианта е по-добър и по-хубав.Моля всички разбиращи и притежатели на тези модели да си изкажат мненията за тях, разбира се може да предложите друг модел.
Re: Samsung Galaxy S7/Edge
НЯМА по-добър между S7 и S7edge- технически телефоните са ЕДНАКВИ, остава ти като потребител да си избереш дали плоският те устройва или искаш по-големият и заоблен модел. Субективно е и с четене или гледане на картинки няма да си помогнеш- отиваш в магазин, сравняваш 2-та пряко в ръка и си избираш...
Съветът ми е да изчакаш- нека да се обявят новите телефони на конгреса, до 15-на дни ще се появят и по-сериозни ревюта и тогава си избирай... Ако не друго поне цените на старите флагмани ще слязат с някой лев надолу- все е кирия...
Съветът ми е да изчакаш- нека да се обявят новите телефони на конгреса, до 15-на дни ще се появят и по-сериозни ревюта и тогава си избирай... Ако не друго поне цените на старите флагмани ще слязат с някой лев надолу- все е кирия...
Как може 1 месец преди представянето на S8 да питаш кой s7 да си вземеш? Въобще не го казвай това някъде другаде да се излагаш..
Samsung Galaxy S9 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Apple iPhone 8 Plus
Re: Re: Samsung Galaxy S7/Edge
Защо да се излага ? Ако си мислиш че за 1000лв ще може да си вземе S8 няма как да стане , да не говорим че ще се представи в краят на март а по магазините в края на април , а тук кога ще го пуснат операторите съвсем друг въпрос.
Аз лично очаквам S8 да излезе на цена поне 1600-1700лв , което е безумна цена за телефон, но това е мое мнение .
Аз лично очаквам S8 да излезе на цена поне 1600-1700лв , което е безумна цена за телефон, но това е мое мнение .
-
Колега, я ми кажи какво ми е на въпроса,че неможах да разбера?
Стига да не ти се струва голям взимай S7 Edge, по-голям дисплей, по-издържлива батерия и изглежда по-яко.
Но поне изчакай да видиш какво ще се обяви на мобилния конгрес тези дни, може да се влюбиш в някое ново телефонче.
Но поне изчакай да видиш какво ще се обяви на мобилния конгрес тези дни, може да се влюбиш в някое ново телефонче.
-
Разбира се,че ще изчакам.Няма да ми е голям аз съм свикнал с голям телефон,сегашния ми е Sony Xperia Z2 който си е огромен :D.Вчера бях е магазин на Теленор и сравних по размери зетката с еджа и бяха еднакви,макар че зетката е с 5"2 екран,направо се учудих,докато нормалния с7 беше по малък от моя което не ми хареса тъй като съм свикнал с размера на сегашния.Да попитам,като е с този извит дисплей не е ли по-голяма вероятността да се чукне отстрани някъде или да се счупи по-лесно самия телефон при изпускане ?
Не е нужно да даваш 1100лв. за чисто нов едж.
В ОЛХ намерих такъв за 800лв. с гаранция 24-месеца, а има и други такива за около 900-950лв. Даже някои имат бонус - гиър виар, или смартгривна. Пак ще спестиш някой лев.
Ще ти пратя линка на лс и вече ти си преценяш.:)
В ОЛХ намерих такъв за 800лв. с гаранция 24-месеца, а има и други такива за около 900-950лв. Даже някои имат бонус - гиър виар, или смартгривна. Пак ще спестиш някой лев.
Ще ти пратя линка на лс и вече ти си преценяш.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Здрасти !
Моето мнение е , че при наличието на Google и YouTube ти се спря на най-неподходящия форум...(естествено ако не знаеш английски, то тук сигурно е най-доброто място) Ето , че вместо някой да ти отговори на въпроса качествено, "колегите" както винаги се отклоняват и ти дават наклон на х*я.
Има тонове клипове в тубата и сайтове в Гугъл точно на тази тема..
Просто трябва да пуснеш един Search : Samsung Galaxy S7 vs S7 Edge и нагледно ще се сдобиеш с информацията.
Успех
Моето мнение е , че при наличието на Google и YouTube ти се спря на най-неподходящия форум...(естествено ако не знаеш английски, то тук сигурно е най-доброто място) Ето , че вместо някой да ти отговори на въпроса качествено, "колегите" както винаги се отклоняват и ти дават наклон на х*я.
Има тонове клипове в тубата и сайтове в Гугъл точно на тази тема..
Просто трябва да пуснеш един Search : Samsung Galaxy S7 vs S7 Edge и нагледно ще се сдобиеш с информацията.
Успех
-
Здрасти и на теб колега,значи знам си английски,изгледах доста клипчета в YouTube и изчетох теми в нета.Просто ме интересува и вашето мнение тука в форума .По принцип винаги когато купувам нещо независимо какво дали телефон,таблет,телевизор каквото се сетите,се интересувам на макс за тях,все пак пари се дават.
Както каза колегата по горе - Ванката,ще погледна и в олх за предложения,но по-принцип аз обичам да си е чисто новичко
:D .
Както каза колегата по горе - Ванката,ще погледна и в олх за предложения,но по-принцип аз обичам да си е чисто новичко
:D .