Samsung Galaxy S9+

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S9+

Мнение от tzincbg » 17 юли 2018, 15:12

AMOLED все още са "work in progress" :
https://www.ted.com/talks/ilona_stengel_the_role_of_human_emotions_in_science_and_research/transcript?language=en

bloodknight2012
Регистриран: 16 май 2018, 17:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S9+

Мнение от bloodknight2012 » 17 юли 2018, 15:32

И кое нещо в технологичния свят точно не е "work in progress"?

Walther_BG
Регистриран: 02 окт 2010, 17:08

Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S9+

Мнение от Walther_BG » 17 юли 2018, 20:01

[Quote]То е едвам забележимо, няма да го заменят, а ще го ремонтират. Мисля че после от това телефон няма да излезе, да не говорим за водоустойчивостта.[/Quote]

Бих те посъветвал ако пътуваш в чужбина,или имаш познати,които често пътуват - да го оставиш за ремонт извън страната....естествено ако и ако телефона ти е с нормална гаранция а не от някой гараж.

[Quote]Автор: Walther_BG
Дата: 26.07.2017 19:08

Онзи ден при проблем с телефона S8 на сестра ми , в магазин на Самсунг в UK отказаха да го приемат,защото бил отварян в не-оторизиран сервиз.Проблема беше,че звука и беше станал супер слаб дори при максимално увеличаване звънеше много слабо и пращеше-като от "избушена" колона.Преди това телефона е минавал през Булграм , където е "отремонтиран".
Човека ни обясни,че проблема не е ,че телефона е купен от България,а че всеки оторизиран сервиз трябва да има някаква машина,която запечатва телефона след ремонт,за да не се губи водоустойчивостта.Обясних му,че Булграм е оторизиран сервиз (уж) , но според него и управителя на магазина това е абсолютно невъзможно,след като нямат споменатата машина.Сестра ми спомена,че отива скоро към Франция за 2 седмици,и там ще го остави,но човека каза,че е убеден,че и там няма да го приемат,защото поради не-оторизираното отваряне телефона и вече е без никаква гаранция.Тъй като не съм имал телефон на марката от 3 години тези неща не ги знаех.Явно ще трябва да го носи в Булграм след като се прибере.
СИЛНО препоръчвам на хора,които имат гаранционни S8/S8+ и т.н. , които са купени от чужбина,или ще се ползват основно там да НЕ ги оставят за ремонт тук!
Въпросния телефон сестра ми се опита да го остави във Франция-там и отказаха по същата причина-неоторизирано отваряне.Има не малко хора във форума,които или живеят в чужбина,или доста пътуват-забравете Булграм![/Quote]

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S9+

Мнение от tzincbg » 17 юли 2018, 20:48

Ми IPS са си завършени според мен. Не виждам какво може да им се подобри като живот, характеристики.

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S9+

Мнение от Вито » 18 юли 2018, 12:22

Значи в сайта на Самсунг пише, че Булграм им е сервиз, иначе бил без машини...

desko390
Регистриран: 16 май 2018, 17:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S9+

Мнение от desko390 » 18 юли 2018, 17:28

Разбрах от какво е това идеално образувало се кръгче и то точно в средата - бутона от камерата.Аз правя хиляди снимки, по плажовете на Лефкада при топлина, а бутона е ярко бял,се е получило нещо като прегаряне както става по магазините с матриците. За мен вина имат самсунг че не са го предвидили това нещо. При айфона също правих толко много снимки, но ето че ретината се оказва по добра

В@НК0
Регистриран: 18 окт 2011, 08:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S9+

Мнение от В@НК0 » 15 авг 2018, 23:49

[Quote]За този телефон трябва висококачествен протектор, а не китайски ментак за 5 лв. Ето един сайт от който редовно си пазарувам и съм много доволен. Поставям директен линк към страницата със скрийн протекторите, да си изберете. Разбира се, можете да си поръчате същите аксесоари и от алиекспрес на по-ниски цени, но аз не съм от тези, които са свикнали да чакат.[/Quote]

@Ванката Адаш, ти кой протектор си сложил и не се ли разлепя по извитите краища. Аз сложих оригиналния протектор на самсунг, но веднага започна да се отлепя по извития ръб. Има най-различни, но не смея да рискувам с примерно 40 лв. и да се разлепи. Никъде не дават гаранция на залепването.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S9+

Мнение от Ванката » 16 авг 2018, 07:24

Протектори не слагам, а ползвам само гръбчета. Това го написах за който ползва. Това се отнася за всички аксесоари, които се ползват със скъпи телефони. Иначе преди години съм пробвал да слагам протектори - ами грозна работа. Някакви лепенки отгоре и си личи, и събират гняс, а някой път има и балони отдолу, колкото и да ги изкарвам - гнусна работа.

Виж гръбчето как леко излиза над дисплея, така че ако падне да не е директно удара върху екрана. ;)
Samsung GALAXY S22 Ultra

В@НК0

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S9+

Мнение от В@НК0 » 16 авг 2018, 08:32

И аз не слагам от тези стъклените, които са дебели и грозни. Евентуално фолио, което е тънко и почти не се вижда и гръбче. На самсунг оригиналните протектори са ок, но проблемът е че по ръба се отлепят.

В@НК0

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S9+

Мнение от В@НК0 » 17 авг 2018, 23:09

Все пак някой ще споделили от опит кой протектор за s9+ или като цяло за извитите дисплеи залепва плътно. Имам предвид че не се разлепва по извития ръб.

Отговори