Samsung Galaxy S9+
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S9+
Голяма простотия е този извит дисплей.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S9+
Всъщност новата 12 мегапикселова камера е като старата и снима само във формат 4:3. За формат 16:9 резолюцията трябва да се намали на 9 мегапиксела. Същото важи и за предната камера, която се оказва само 6 мегапиксела формат 16:9. А какви реклами въртят по телевизията за тази "супер" нова камера. Не е за вярване. Телефоните отпреди 5 години бяха с такива камери :D :D :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S9+
Някой може ли да ми каже някакъв код за сервизно меню или някаква програмка, с която да видя на кой lte band е закачен телефонът. Говорим за телефон, който не е рутнат.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S9+
*#0011# пишеш в Dialer-а и ще ти се появи кой STACK да избереш. За SIM 1 избираш STACK 1.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Samsung Galaxy S9+
Здравейте,
Използвам темата, за да не спамя в отделна - ще си взема Samsung S9 от някой от сайтовете в paravuaj.bg .
Каква гаранция ще получа? Казват ми, че ще е 2 г., била "на фактурата". Няма ли отделна книжка? Каква е разликата от това да го взема от Теленор, съотв. - от този сайт (пазарувай.бг), [B]питам само по отношение на гаранцията[/B], останалите рискове ги предполагам.
Има ли разлика в сервизите, които ще ме обслужват при настъпване на гаранционен дефект? Т.е.- ако го взема от мобилен оператор ще мога да ползвам повече сервизи, отколкото от някой от магазините в пазарувай.бг или това не е вярно?
Благодаря предварително!
Използвам темата, за да не спамя в отделна - ще си взема Samsung S9 от някой от сайтовете в paravuaj.bg .
Каква гаранция ще получа? Казват ми, че ще е 2 г., била "на фактурата". Няма ли отделна книжка? Каква е разликата от това да го взема от Теленор, съотв. - от този сайт (пазарувай.бг), [B]питам само по отношение на гаранцията[/B], останалите рискове ги предполагам.
Има ли разлика в сервизите, които ще ме обслужват при настъпване на гаранционен дефект? Т.е.- ако го взема от мобилен оператор ще мога да ползвам повече сервизи, отколкото от някой от магазините в пазарувай.бг или това не е вярно?
Благодаря предварително!
-
- Регистриран: 16 май 2018, 17:28
Re: Re: Samsung Galaxy S9+
Искаш попълнена гаранционна карта, фактура на физическо лице и касов бон и гаранцията ти ще бъде 2 години към всеки оторизиран сервиз на Samsung - в София май са 3, като най-коректни за мен са Сръчко до Sky City.
И не пазаруваш от "pazaruvaj.com". Там има най-различни магазини. Гледай да не пазаруваш от някой с ниска оценка и липса на мнения. Обикновено има няколко магазина маркирани като "коректни" и с тях не би трябвало да стане фал изобщо.
Ако си го купиш през Теленор получаваш бонус... един среден пръст... тъй като цените там не са падали от излизането на телефона. Трябва плана ти да е за над 40 лева за да се доближиш дори до цената в онлайн магазините в момента. Когато телефона онлайн беше 1850 лева си струваше - вече не. През оператори взимайте само току-що излязли телефони или такива, чиято цена не пада онлайн с времето (Nokia, например).
И не пазаруваш от "pazaruvaj.com". Там има най-различни магазини. Гледай да не пазаруваш от някой с ниска оценка и липса на мнения. Обикновено има няколко магазина маркирани като "коректни" и с тях не би трябвало да стане фал изобщо.
Ако си го купиш през Теленор получаваш бонус... един среден пръст... тъй като цените там не са падали от излизането на телефона. Трябва плана ти да е за над 40 лева за да се доближиш дори до цената в онлайн магазините в момента. Когато телефона онлайн беше 1850 лева си струваше - вече не. През оператори взимайте само току-що излязли телефони или такива, чиято цена не пада онлайн с времето (Nokia, например).
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S9+
Благодаря за отговора, а ако фактурата е на юридическо лице, т.е. - фирма? Гаранцията не е ли 2 г?
А какво ще рече попълнена гаранция, как да изглежда, да има сериен номер и пр., т.е. - само фактура няма да е достатъчно, тъй като нещо подобно май се опитват да ми обяснят
А какво ще рече попълнена гаранция, как да изглежда, да има сериен номер и пр., т.е. - само фактура няма да е достатъчно, тъй като нещо подобно май се опитват да ми обяснят
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S9+
Да, без данъчна фактура гаранцията е едно голямо нищо. А такава фактура тези магазини издават обикновено срещу... 20% отгоре на цената. И смисъла се губи да го вземеш от такъв магазин. Защото обикновено точно разликата в цената между онлайн магазин и друг магазин, нормален, е това ДДС, което НЕ плащаш при покупка от тези онлайн магазини. Но без което нямаш реална гаранция.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S9+
Привет, iwolff, би ли пояснил повече?
Аз все пак ще имам фактура, но ще е без вкл. ДДС, тъй като фирмата НЕ е регистрирана по ДДС. Защо да е проблем това? Той ми казва - "гаранцията ти е на фактурата" - демек, аз го разбирам като да не търся отделна гаранционна карта?
Аз все пак ще имам фактура, но ще е без вкл. ДДС, тъй като фирмата НЕ е регистрирана по ДДС. Защо да е проблем това? Той ми казва - "гаранцията ти е на фактурата" - демек, аз го разбирам като да не търся отделна гаранционна карта?