Samsung Galaxy S9+
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S9+
@Ванката
256QAM сам ли си го активира в телефона или от Виваком го направихa? Питам защото по-принцип не е активен както и 4x4 MIMO. На S8-цата можешеха да се активират с Advanced ServiceMode (*#2683662#), но след юнския ъпдейт миналата година (AQG5) кодът вече не работи, както и на Note8/9 S9/9+.
256QAM сам ли си го активира в телефона или от Виваком го направихa? Питам защото по-принцип не е активен както и 4x4 MIMO. На S8-цата можешеха да се активират с Advanced ServiceMode (*#2683662#), но след юнския ъпдейт миналата година (AQG5) кодът вече не работи, както и на Note8/9 S9/9+.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S9+
Аз нищо не съм му активирал. Предполагам, че от Виваком.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S9+
Да не би затова да имаш толкова високи скорости?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S9+
Гледах в сервизното меню, но явно не ми е активиран 256QAM. За да е активиран, както ми написа и @dubspace трябва на това място, където проверявам да достигам с лекота над 150mbps. Тук имам агрегация на 2100MHz в момента и затова правя тестове с по над 120mbps. В сервизното меню се влиза с комбинацията *#0011# , а за да има активно 256QAM трябва SINR да е над 30!
Адаш, ти си със същият телефон като мен, ползваш същият оператор като мен, но просто ти липсва агрегация на местата където тестваш ти. :)
Адаш, ти си със същият телефон като мен, ползваш същият оператор като мен, но просто ти липсва агрегация на местата където тестваш ти. :)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Агрегация имам. Например вкъщи е 1800+2100. Проверил съм. И пак скоростите са около 40 мбпс.
Това за агрегацията го знам отдавна.
Ето сега си пия кафето в НДК и агрегация има 1800+2100 (банд3 + 1). Скоростта е около 50 мбпс. виж шотовете.
Наистина сигурно има няколко точки в София с много високи скорости. Също така незнам дали е вярно, но за скорости от порядъка на 150+ мбпс. трябвало 4g+ мрежа, тоест над 20 mhz. А досега аз съм засичал само обичайните 15+5 mhz.
Това за агрегацията го знам отдавна.
Ето сега си пия кафето в НДК и агрегация има 1800+2100 (банд3 + 1). Скоростта е около 50 мбпс. виж шотовете.
Наистина сигурно има няколко точки в София с много високи скорости. Също така незнам дали е вярно, но за скорости от порядъка на 150+ мбпс. трябвало 4g+ мрежа, тоест над 20 mhz. А досега аз съм засичал само обичайните 15+5 mhz.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy S9+
Да се впиша и аз в клуба на S9 Plus :D
Днес преподписах един от договорите ми и взех та взех един черен екземпляр :D Мислех да взема след няколко дни Mate 20 Pro, ама още не мога да се пречупя да дам такава сума за китаец, колкото и да е добър.
Днес преподписах един от договорите ми и взех та взех един черен екземпляр :D Мислех да взема след няколко дни Mate 20 Pro, ама още не мога да се пречупя да дам такава сума за китаец, колкото и да е добър.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
@Ванката и @В@НК0, за да видите дали 256QAM ви е активиран, в момента в който пуснете speedtest-а стартирате servicemode и виждате дали DL MCS е 8. В момента който свърши теста, автоматична нямаля и QAM-а за да пести ток както беше споменал Ivo. Колкото до SINR и при <20dB ми се е активирал 256QAM.
Re: Samsung Galaxy S9+
Android 9.0 е наличен официално за Германия. Тук може да се изтегли през приложението Samfirm tool и да се флашне през Odin.
Вече е наличен и за България.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Който не е много мераклия да види какво ново има в новата версия, по-добре да си стои на Орео. Тази първа версия на Пай е трагедия, ще съжалявате! Има много недооправени неща, най-добре да се изчака следващата версия другия месец.