Samsung може да измести Motorola по пазарен дял
Re: Samsung може да измести Motorola по пазарен дял
argumentirai se-dai primer za hubavi tel ot samsung koito e izlazal naposledak.
Самсунг освен дамските мидички който пускат като луди на пазара нищо свястно не изкарват!!!
Да не говорим,че телефон който не може да звъни и вибрира едновременно е запазена марка на самсунг или пък страхотни им IrDA която е само за украса!!!
Абе самсун си е шит!!!
Аз лично ползвах преди Е398 и останах много доволен от марката!
Да не говорим,че телефон който не може да звъни и вибрира едновременно е запазена марка на самсунг или пък страхотни им IrDA която е само за украса!!!
Абе самсун си е шит!!!
Аз лично ползвах преди Е398 и останах много доволен от марката!
U600 вибрира и звъни едновременно.
A Java може ли да му се инсталира като му се прати от друг телефон или просто като се копира от РС?
Принципно МОТОРОЛА наистина изпитват затруднения, твърде много залагат на рейзър-дизаина без реално да изкарат не6то ново, твърде много се забавиха да изкарат SCPL (така наре4ените "скалпели", които уж трябва6е да видим на конгреса в Барселона). Но ми се струва нереално САМСУНГ да ги изместят по пазарен дял - та Корея е вторият наи-силен пазар за американците! А и хардуерно няма по-добри телефони от МОТОРОЛА (съ6то както примерно софтуерно пък няма по-добри от НОКИА), съ6то материалите и изработката са на изклю4ително добро ниво, за разлика от кореиските простотии на които се кефят само кифлите ;))
Това за хардуера и софтуера нали знаеш, че инфо от преди 5 години.
Наистина не съм забелязал по-стабилни софтуерно телефони от тези на фините, въпреки 4е не съм фен на марката - бих си взел само Сони или Мото!
-
- Регистриран: 19 апр 2007, 11:41
Само кои могат да се кефят на Самсунг?????? Знаеш ли какво, специално в дизайна, телефоните на тази марка ми харесват много повече от тези на Моторола. Особено напоследък. И кое им е новото на Моторола? Имат няколко серии и само ги допълват с почти еднакви телефони като предишните си. Защо да е нереално Самсунг да излязат на 2 място? Единствената пречка на самсунг ще е, че Моторола си е американска марка.
Прост пример - да вземем 3 телефона от воде6тите производители, които са на приблизително една и съ6та цена и приблизително един и съ6ти клас (бизнес/имидж/фе6ън) : Motorola RAZR2 (V8 & V9), NOKIA N76 i SAMSUNG D830.
По4ти не се съмнявам какво 6те кажат над 90% от хората... Ли4но на мен самсунга ми прили4а на лопата.
По4ти не се съмнявам какво 6те кажат над 90% от хората... Ли4но на мен самсунга ми прили4а на лопата.
-
- Регистриран: 03 май 2007, 16:14
Motorolata e nai dobra sle tova e Nokiata i sled tova Samsunga.