Samsung Note 8 или Iphone 8+

Wallker
Регистриран: 25 сеп 2012, 13:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Note 8 или Iphone 8+

Мнение от Wallker » 19 окт 2017, 16:07

Има и видео, което сравнява колко бързо се зареждат телефоните. Един от айфоните зарежда батерията за 3 часа и няколко минути, докато моделите с андроид зареждаха 2 пъти по-голяма като капацитет батерия за около 55мин за единия телефон, а другия за час и 20-30 минути. Ако някой го намери, нека го постне, за да видим как ще го коментират заблудените фенове. Ако не, ще го постна аз, но по-късно.

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Note 8 или Iphone 8+

Мнение от algor » 19 окт 2017, 21:03

[Quote]Има смисъл да говорим с конкретни факти. Ако наистина батерията на айфона издържа много повече, вероятно някой го е тествал и докоментирал?[/Quote]

Ако вие сте блогъри и търсите евтини сензации, документирани във видеоканалите, то аз лично не съм.

На който му стиска нека каже ден и час (ще помоля да е поне два дни по-рано) и се виждаме лично да тестваме - кеф ви зареждане, кеф ви издръжливост, кеф ви време, за което при едно и също действие да видим колко падат батериите на Айфона и на Ноут 8 и квото още ви е кеф.

Стиска ли ви?
Иначе си гледайте видеата, за които говорите - аз мнение за телефон по видеоревюта на секви дебилни индийци, китайци и прочие танганайци, не си изграждам.
Щом вас ви кефи - воала, никой не ви спира. :D
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Note 8 или Iphone 8+

Мнение от algor » 19 окт 2017, 21:05

[Quote]Един от айфоните зарежда батерията за 3 часа[/Quote]

Не, не, объркахте се - за 4 часа и половина зарежда.
Поздрави на Шехерезада и на Аладин без вълшебната лампа (flower)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

Vasil977
Регистриран: 29 авг 2016, 08:41

Мнение от Vasil977 » 19 окт 2017, 21:56

Ти си заблуден вземи си купи свестен телефон не ми говори че изпускам кракнати боклуци от замунда и как работи иос ползвам и андройд колкото и да е хубав телефона с андройд винаги има проблем и батерията е кенеф и 10000000 MH батерия да сложат все тая нота умира до вечерта ако не го ръчкаш мн сам се уверих в това безмислен спор водим

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Note 8 или Iphone 8+

Мнение от board » 19 окт 2017, 22:02

Добре де, щом 3 часа зареждане са измислица, кажи колко време се зарежда телефона със зарядното от комплекта?

Иначе разбира се, че всички видеа са манипулации, правени от дебили, цигани и наркомани, само за да злепоставят айфона. ;) Как пък не се намери един читав айфон фен да заснеме видео и да покаже истината?

То е ясно, че няма да прекарам цял ден с теб да си зареждаме и разреждаме телефоните. Но защо ти не направиш подобен видео тест, нали и без това по някаква незнайна причина притежаваш всичко що е флагман?

Wallker

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Note 8 или Iphone 8+

Мнение от Wallker » 20 окт 2017, 02:28

Не знам дали аз съм се объркал, или дали съм заблуден, ама ето я истината. Записана е на клип. ;)
[Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nzzw4qXkGqs[/Youtube]

П.П. Ето и тест на зареждане на батерията на iPhone 8 plus vs Samsung Galaxy Note 8 със зарядното за бързо зареждане на iPhone. И между другото, изобщо не вярвам на индикатора за батерия на айфона. Не е възможно в началото за 30 минути да зареди батерията до 49%, след това за още 30 минути до 82%. И после [B]от 95%[/B] [B]до 100%[/B] да му трябват [B]още цели 35 минути[/B]. Просто това е манипулирано и няма нищо общо с реалността. Тези %-ти където ги показва в началото вероятно нямат нищо общо с реалността, и батерията е на доста по-малко. Не знам с каква цел е манипулирано, но това заблуждава хората и те се връзват на тези трикове! И после ми разправяйте как за 1 час ползване телефона е още на 100% заряд - твърдението на Ванката. :D В крайна сметка, на айфона въпреки, че е със зарядно за бързо зареждане пак му трябват 2 часа + да зареди батерия с капацитет 2675 mAh (какво странно число само). Докато конкуренцията зарежда 3300 mAh батерия за час и 40-50 минути. Та, ето го и видеото. Приятно гледане и не забравяйте да си вземете пуканки. ;)
[Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yArWMchkBK8[/Youtube]

engadget
Регистриран: 17 мар 2010, 16:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Note 8 или Iphone 8+

Мнение от engadget » 20 окт 2017, 02:53

https://youtu.be/mqi5EBTHGNY

+1

Wallker

Мнение от Wallker » 20 окт 2017, 03:34

2 часа + за зареждане на батерия с капацитет 2675 mAh. Вие това ли наричате бързо зареждане?! Да, има някакво подобрение, но все още е трагично зареждане. Виж, ако беше 3300-3500 mAh щеше да е наистина бързо, но това... това също е бавно зареждане, просто Apple са го кръстили бързо зареждане, за да има кой да стрижат. Дето се вика - на час по лъжичка. Само, че в случая е - на 10 години по капка в лъжичката. ;)

kanar
Регистриран: 17 сеп 2014, 15:38

Мнение от kanar » 20 окт 2017, 06:43

Да се включа и аз, колкото и с хейт да се разводни темата. iPhone юзър съм от 7г, последно ползвах iPhone 8+ до преди 3 дни, замених го с Note 8 , разликата в ос е огромна, няма нужда да казвам какво може ios и какво може android. Не знам колегата горе как ползва айфона си и батерията му пада до обед на 8+ , но аз а и други виждам са с други наблюдения , снимка 1 е след 1-вия пълен заряд на батерията на 8+, няма да коментирам повече, на снимка 2 и 3 е след първия заряд на Note8, след втория положението стана по-зле ,даже не успях вчера да се прибера с включен телефон в къщи ... Оптимизацията при едните е на светлинни години пред другите, колкото и "орязана" да е ос. Вчера сутринта изключвам Нот8 от зарядното в 6ч сутринта в 6:30 без да е използван телефона батерията вече беше на 98%. Телефона е страхотен, ще ми трябва време да свикна с ос ,но определено бих предпочел ios, заради оптимизацията.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 20 окт 2017, 08:35

Интересно ми е, как на единия клип iPhone 8+ се зареди за над 3 часа, а на втория за 2 часа и 5 минути?

ПС: Както каза и @Algor, хич не ме интересуват някакви клипчета правени от аборигени. Дори и аз да направя клип пак няма да бъда обективен, защото факторите един да държи повече от друг телефон са различни и такива клипове се манипулират лесно.

Ноут 8 е истински звяр -безспорен факт, и ако човека избере него няма да сгреши. Но и айфона си го бива. Въпрос на личен избор е и нека човека сам си реши, като ги пробва и двата в някой магазин.
Samsung GALAXY S22 Ultra

Отговори