Samsung Note 8 или Iphone 8+

iWolff
Регистриран: 13 юли 2006, 19:51

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Note 8 или Iphone 8+

Мнение от iWolff » 20 окт 2017, 08:59

От предишен ъпдейт на iOS :
[u]Battery Charging Algorithm has been significantly changed. First 70% is slower, 71-93% is fast and 94-100% is the slowest[/u]
Тоест батерията не се зарежда с еднакво темпо през цялото време. Това, което не можеш да си го обясниш ;)
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Note 8 или Iphone 8+

Мнение от algor » 20 окт 2017, 10:07

[Quote]То е ясно, че няма да прекарам цял ден с теб да си зареждаме и разреждаме телефоните. [/Quote]

Не беше това идеята, а и съм наясно, че няма да го направиш.
Защо ли?
Защото ще трябва да обясниш след това пред целия форум, че не си бил прав и имаш магарешки уши. :D

[Quote]нали и без това по някаква незнайна причина притежаваш всичко що е флагман?[/Quote]

За твой ужас не притежавам нищо, освен 2 апарата.
А, че съм ползвал много от флагманите няма никакво значение и не виждам смисъл да вметваш язвителни забележки.
Ама забравих, че за хора като вас като свършат аргументите започват обидите.(whistle)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

Wallker
Регистриран: 25 сеп 2012, 13:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Note 8 или Iphone 8+

Мнение от Wallker » 20 окт 2017, 12:30

iPhone 8+ на първия клип ползва зарядното от кутията, а на втория клип ползва зарядното за бързо зареждане, което се купува отделно за един тон пари. Написал съм го в поста си, ама кой да прочете. В клиповете също се казва и обяснява кое зарядно се ползва. Даже и от името на клиповете се подразбира и не мога да разбера защо зорлен се правиш на кьорав и не разбрал... За всичко сте готови да си затворите очите, що е истина и не ви отърва...

И не мога да си обясня, защо хората от клиповете са аборигени? Мислите, че сте нещо повече от тях, и разбирате повече от тях? Хората са достатъчни начетени и умни, за да могат да си позволят да си купят всеки флагман на пазара и да ги тестват заедно публично без да се излагат. И да покажат на останалите хора, кое как работи, за да можем да изградим някакво мнение преди да си изхарчим парите, и после да съжаляваме. Това е идеята на ревютата.

Относно батерията, малка е и не е достатъчна за всеки. Моята сестра става в 9:10 и в 9:40 е излязла от нас по път за работа. Взима и зарядното на телефона със себе си, защото iPhone 7 Plus я изкарва до 18:00-19:00 най-късно, въпреки, че батерията му е по-голяма като капацитет от останалите айфони. Така, че не може да караме само на оптимизации нали? Трябва и повече капацитет! Ама вие феновете не спирате да ги защитавате Apple и те затова си правят каквото си искат. И понеже знаят, че вече имат една огромна база от слепи фенове, спира да ги интересува мнението на обществото (те всъщност взимали ли са го под внимание някога?), правят всичко както на тях им кефне и да правят пари. Но ако феновете се обърнат срещу Apple и спрат да им купуват продуктите, дали няма да ви послушат и да ви сложат функциите и екстрите, които присъстват в андроид от години? Щото не са те тези, които трябва да решават какво да има в един телефон, как да работи той и как да се ползва. Вие сте тези хора, които трябва да решат всичко това, защото вие им плащате заплатите и благодарение на вас тях ги има на пазара. И не мога да разбера защо се примирявате с изкуствени ограничения? Дълбоко в себе си знаете, че това не ви харесва много, но след като работи, защо да не се ограничите? А не трябва да е така. Винаги казвате, че кеф цена няма, ама се примирявате да ползвате телефон, който е изкуствено ограничен от доста неща (един бог знае какво печелят Apple, като ви ограничават... освен пари де...) и то за доста пари.

П.П. Хора, я си представете, че айфона ви има слот за карта памет, слот за втора сим карта, по-голяма батерия, инфраред, да си спирате климатика у дома без да търсите дистанционното, фм радио, жак за слушалки и т.н.. Ами няма ли да ви е кеф да имате всичко това в телефона си, след като сте платили толкова много за него? Ами аз ще ви кажа, кеф ще ви е и то много, но няма да си го признаете. Само, че Apple ви ограничава сега, кара ви да свикнете с това ограничение. И един ден, когато продажбите тръгнат надолу, ще сложат всичките ей тези изброени екстри една по една, все едно е нещо, което никога не сте виждали и ще ви таксуват за него.

Потребителски аватар
npet
Регистриран: 07 фев 2014, 12:05
Контакти:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Note 8 или Iphone 8+

Мнение от npet » 20 окт 2017, 13:47

-
Последна промяна от npet на 14 авг 2020, 11:06, променено общо 1 път.
-

Wallker

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Note 8 или Iphone 8+

Мнение от Wallker » 20 окт 2017, 13:48

Щото следват политиката на Apple. Грозната политика на Apple, срещу която никой не смее да се опълчи. Аз имам и втора теория. Просто андроид производителите пробват да правят телефоните идентични с тези на Apple, за да видят какво ново ще въведе Apple и от кой ще го копира. Но Apple не може да представи нищо революционно, след като няма от кой да копира.

kanar
Регистриран: 17 сеп 2014, 15:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Note 8 или Iphone 8+

Мнение от kanar » 20 окт 2017, 13:54

Значи, тогава си противоречиш с горното мнение ,че едва ли не Гугъл се съобразяват с потребителите си и телефоните с андроид имат повече възможности от айфона благодарение на съветите от ползвателите. Ако а и както става се махат 2-ри сим слотове sdcard слотове и инфраред, това какво е ? Ползваш това което ти предложат компаниите не това което ти искаш, засега е така и надали ще се промени, примерно в модел от 2019г да искат да се върне IR порта ,примерно. Всичко е бизнес и ги боли дедовия всички за потребителите какво искат да имат, ще ползват това което им се предложи, дали са епъл ,самсунг ,хуауей всички са един картел.

Wallker

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Note 8 или Iphone 8+

Мнение от Wallker » 20 окт 2017, 13:58

Не си противореча, защото имаш избор от безброй производители с различни устройства, имаш и свобода която андроид предлага, а именно да работи с всички новости и стандарти. Все още има доста телефони с горе-споменатите екстри. За разлика от ios, андроид устройствата разполагат с Bluetooth чип и нямаш наложени ограничения да го ползваш само за определени цели, или само с определени устройства. Същото важи и за NFC чипа. И това са прости примери.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Note 8 или Iphone 8+

Мнение от Ванката » 20 окт 2017, 15:20

Жив и здрав да си човек! Не искам да водим безсмислени спорове за неща, които на едни им пречат, но на други - не. Ползвам и двете ОС-и и съм доволен. Хайде стига вече с тоя спам. Човека да си реши сам какво иска. Плюс това е редно да дават мнение хора, които ползват двата телефона, или поне телефони с едната и другата ОС-и. Ти не беше ли с Лумия?
Samsung GALAXY S22 Ultra

apolon25
Регистриран: 01 мар 2005, 01:38

Samsung Note 8 или Iphone 8+

Мнение от apolon25 » 21 окт 2017, 00:03

Кой Андроид флагман няма инфраред и две сим карти и мемори карта??? Всички Samsung флагмани ги имат и другите флагмани на другите марки с Андроид!
Пишеш лъжи!!;)
Wollker евала за коментара, разби ги ограничените мозъци, дето майките им купуват телефон :D
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.

НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ :D

iWolff
Регистриран: 13 юли 2006, 19:51

Re: Samsung Note 8 или Iphone 8+

Мнение от iWolff » 21 окт 2017, 01:17

[u][B]Ограничените мозъци[/B][/u], които ползват iPhone на 100% са ползвали и телефон с андроид и могат да правят сравнение, докато от закостенелите андроид потребители не повече от половината са се докосвали даже до iPhone, ама иначе са много компетентни. Аз съм ползвал и Android, и Windows Phone, и Symbian, и iOS и на мен лично най-много ми допада iOS. Самите телефони, например Samsung S8 или Note 8, LG V30, Huawei Mate 10 Pro много ми харесват, много повече от всеки един iPhone, но просто не е моята операционна система.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm

Отговори