Samsung Omniа - първият Windows Mobile телефон с DivX сертификат
Re: Samsung Omniа - първият Windows Mobile телефон с DivX сертификат
Omnia-та наистина е страхотен телефон,но силно се съмнявам да се появи официално в България или ако стане ще е доста късно.Къде си видял i780 например?Вече се продава в Сингапур за около 900 лв. и дори правят доставки и извън страната,но не знам дали това включва и България.Доставката сигурно ще е доста скъпа.Силно съм се замислил да си го взема и се надявам натам където съм се запътил есента да го има.
Ето едно 24-минутно видео,в което много добре е показано цялото TouchWiz меню на телефона:http://www.theunwired.net/?item=videoview-samsung-sgh-i900-omnia-gui-and-software-hands-on
Ето едно 24-минутно видео,в което много добре е показано цялото TouchWiz меню на телефона:http://www.theunwired.net/?item=videoview-samsung-sgh-i900-omnia-gui-and-software-hands-on
Телефонът е просто страхотен :) нямам търпение да се появи в България - дано изобщо стане, а доколкото знам цената му ще е подобна на тази на HTC Diamond или малко по-висока!
Благодаря за клипчето преди това си мислех, че това си е обикновен WM, но тук се вижда, че и SAMSUNG са го модифицирали ....
Благодаря за клипчето преди това си мислех, че това си е обикновен WM, но тук се вижда, че и SAMSUNG са го модифицирали ....
и на мене ми се кара ферари за 20-30к лева ама няма... приеми, че цената която предлагаш е леко смешна. То може да се предлага и за 200лв ама не тука и не в свободна продажба а с договор... не знам защо ти трият темата сигурно си мислят, че се бъзикаш, ама и то с тея цени дето предлагаш и аз така бих си помислил..
Кое му е бъзишкото - за употребяван телефон без гаранция искате майка си и баща си.
Рано или късно "Айфон" ще се продава официално и в България - и тогава кожодерите, които сега искате двойна и тройна цена за телефона, ще се чудете какво да си правите залежалата стока :-))))))
EDIT: Внимавай с изразите! Другия път - цялото мнение!!!(m-r,esato)
Рано или късно "Айфон" ще се продава официално и в България - и тогава кожодерите, които сега искате двойна и тройна цена за телефона, ще се чудете какво да си правите залежалата стока :-))))))
EDIT: Внимавай с изразите! Другия път - цялото мнение!!!(m-r,esato)
кои са кожодери? много знаеш за цената явно, ама не се сещаш, че 300-400$ е с договор. като дойде някога в България да не би ще ти го пуснат за 300лв с месечна такса 10лв... не знам на колко години си а и не ме интересува, но разсъждаваш като 10 годишен. Все едно успех с търсенето на оригинален айфон за 300лв през 2008 година... виж 2009 може да те огрее
Защо бе, за 300лв. може и да си намери някой 4GB-ов , падал 2-3 пъти по стълби :)
По темата , като характеристики телефончето е страшно, единствено малко ме притеснява нестандартната резолюция на дисплея. Дали няма да има накакъв проблем със съвместимоста с приложенията?
По темата , като характеристики телефончето е страшно, единствено малко ме притеснява нестандартната резолюция на дисплея. Дали няма да има накакъв проблем със съвместимоста с приложенията?
МОЛЯ!!!!!
Много малко се пише по темата??? Да не говорим за заглавието!
ТО горкото няма нищо общо с написаното в последствие. Има достатъчно теми за ЯБЪЛКАТА:-)
Много малко се пише по темата??? Да не говорим за заглавието!
ТО горкото няма нищо общо с написаното в последствие. Има достатъчно теми за ЯБЪЛКАТА:-)