Samsung потвърди, че няма да пусне Android 4.4 за Galaxy S III и Galaxy S III Mini

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Re: Samsung потвърди, че няма да пусне Android 4.4 за Galaxy S III и G

Мнение от AVKansazov » 11 май 2014, 19:34

http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=30789

Рано или късно ще ти излезе.

Аз се чудя каква е ползата от кит-кат.Съдейки по 4-ката няма големи промени освен че външните приложения вече нямат достъп до картата памет(надявам се на решение по нататък) останалото са козметики.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

stefanicio
Регистриран: 12 сеп 2012, 23:41
Контакти:

Мнение от stefanicio » 11 май 2014, 19:46

[Quote]Аз се чудя каква е ползата от кит-кат[/Quote]

Като цяло една от най - големите ползи е по - малкият RAM Footprint на операционната система, което прави KitKat по - гладко работещ на устройства с по - малко налична системна памет. Освен това другият супер важен компонент на KitKat е новият компилатор ART, който е първа крачка на Google за ускоряване на работата на приложенията и намаляване до минимум на недостатъците на Java програмите. Също така, както вече споменах, ако има стоков ром на Android 4.4.2 на Samsung, това означава, че в него ще са налични последните Samsung Framework, които поддържат набор от последните класове и методи и така ще има възможност да се портват неща от Galaxy S5, като Super Power Saving Mod, което си е чудесна екстра, да ти направи телефона черно бял за пестене на енергия.

Може още доста неща да се изброят, но това няма никакво значение. Важното е, че Samsung се подиграва с потребителите си и може би забравя факта, че Galaxy S2 и S3 ги направиха това което са в момента. Да, вярно е, че S3 вече поостаря, но въпреки това, все още е най - използваният телефон на Samsung. Освен това чипсета му е производство на Samsung и няма как да се оплачат, че е спрян от поддръжка (от гледна точка на драйвери). В интерес на истината, той самият Android 4.4.2 ROM е написан, също така са написани и всички драйвери. Проблема (поне по техните думи) е, че Touchwiz не иска да работи заради по - малкото системна памет (което е абсолютна измислица с цел замазване на очите). Дори и така да е, ако някой добър човек вземе, че го открадне този ROM и той изтече в Интернет, ще може да се направи Galaxy S3 Android 4.4.2 GooglePlay Edition (нещо подобно) :)

sgs_maniak
Регистриран: 22 окт 2013, 12:18

Мнение от sgs_maniak » 12 май 2014, 21:25

[B]@ Ванката[/B]

[Quote]Аз все още проверявам за моя Ноут 2 и нищо. Дали няма да ни отрежат и нас?[/Quote]

Рано или по скоро по късно най вероятно ще получиш.

[B]@AVKansazov[/B]
[Quote]Аз се чудя каква е ползата от кит-кат.[/Quote]
Аз искам да ми пратят 4.4. S3 ще работи още по бързо.

Отговори