Samsung представи Galaxy S III
Re: Samsung представи Galaxy S III
"На вкус и цвет товарища нет" - така че си запазете мненийцата за дизайна за себе си :)
Относно батерията, доколкото разбрах в 2100 mAh
И тия дето викат "евтино" - държали ли сте телефона в ръце? Не сте. Тогава как давате мнение..? Между пластмаса и пластмаса има разлика.
Относно батерията, доколкото разбрах в 2100 mAh
И тия дето викат "евтино" - държали ли сте телефона в ръце? Не сте. Тогава как давате мнение..? Между пластмаса и пластмаса има разлика.
S9+
Не съм виждал по-глупаво сравнение. Гумите са кръгли, защото по-умно нещо не е измслено. Така де, измислено е, но е прекалено скъпо. За сметка на това има много по-красиви телефони от по-добри материали.
Да, така е, иам ралзика между различните типове, точно както има разлика между пластмаса и стъкло/метал. Колко ми е смешно, когато вие защитавате така някой модел, а след няколко месеца ще разправяте колко глупаво е това.
Да, така е, иам ралзика между различните типове, точно както има разлика между пластмаса и стъкло/метал. Колко ми е смешно, когато вие защитавате така някой модел, а след няколко месеца ще разправяте колко глупаво е това.
[Quote]Зле. [/Quote]
Въпрос на гледна точка и компетентност !:D
Въпрос на гледна точка и компетентност !:D
Определено няма да си го нося вързан на врата за да му се възхищават околните или да чукам орехи с него, заради качеството на материала от ,който е направен!
За мен е важно да е фунционален...
Който търси показност да си купува ,каквото му радва окото!
За мен е важно да е фунционален...
Който търси показност да си купува ,каквото му радва окото!
Ами не бе брат ми, искам като отида да си взимам телефон да не виждам само пластмасови айфони с нестабилна операционна система. Искам да има някакво разнообразие в пазара, някакви характеристики, които са уникални за модела/линията/марката - както е beats за HTC примерно, както са камерите на нокиите .. а сравнението ти с колите беше леко неуместно, защото веднага мога да ти дам за пример как една нокиа лумия/н9 е много по-различна от всичките андроид клонинги, но пък нейният недостатък е в това, че сигурно до лумиа 2000 всичко ще еднакво на външен вид. Така че си прав, че угодия няма. И все пак не мисля, че искам/е много, а че производителите не предлагат нищо ново, а докато има хора които само като видят новината и казват ето това е новият ми телефон, тази порочна практика няма да се прекъсне. Съдбата на този телефон ще повтори тази на 4s - всичко живо говореше как това ще е телефона на десетилетието, интернет беше буквално залят от клипчета за новия дизайн, за всички революционни функции, които ще включва, а накрая се оказа, че айфон 5 е всъщност айфон 4 с по-добри характеристики и революционният робот, с който можеш да си говориш докато снимаш реклама на самия айфон или пък докато ти е тъпо да кажем. Та по всичко личи, че и този телефон ще чупи рекорди по продаваемост, само не знам следващия път в рекламата със стадото овце пред магазина да не се окаже, че стадата са две и си го мерят кое реве по-силно от другото.. ":)
Добре ! Според теб ,какъв е смисъла на прогреса ! Нали се сещаш,че това не е *последния* телефон на Самсунг!
Всичко с времето си! Предстоят още много неща да се случат и да се очакват!
Даже е възможно и да не подозираме ,какво ще стане след година ,две...
Всичко с времето си! Предстоят още много неща да се случат и да се очакват!
Даже е възможно и да не подозираме ,какво ще стане след година ,две...
Да, но точно както казах хиляди пъти, докато S беше безспорен лидер, а S II беше едно доста добро устройство в сравнение с осналите, S III остава като част от цялата сбирка на роботи. Кое го дърпа напред? Вече няма таква нужда от хардуер, а аз не виждам да са направили нещо невероятно със софтуера (все пак, дори и на представнето не говориха за нещо толквао уникално) освен копието на Siri. И не, никой не може да ме убеди, че точно следващия им фламган след 4S ще излерзе с тази функция и тя няма да бъде взета от Apple.
4s и gIII не могат да се сравняват. Едното е с 3.5 екран на който основното нещо е да се кьоравиш. Ейпъл за това сложиха Siri. Единствената правилна логика е, че само с гласови команди може да се работи нормално на екран който беше удобен на потребителите като размер през вече далечната 2008 г.
http://www.engadget.com/2012/05/03/gsiii-benchmarks/ Освен на резултатите, които (дори в GSMArena) не впечатляват с нищо, обърнете вниамние и на коментарите надолу. Имаше причина при 1 и 2 хората да уау-кат, тук тя просто липсва. Точно когаот решиха да му направят цял евент, Samsung превърнаха модела в един нормален телефонс Андроид, който ще трябвад ас е бори с осналите в бандата за първото място.
При ейпъл феновете уаукането спря при номер 3, това е нещо нормално.