Samsung работи по 4К дисплей за смартфони
Samsung работи по 4К дисплей за смартфони
Ако си гледаш дисплея с лупа, това е твоя избор :D
Re: Samsung работи по 4К дисплей за смартфони
....и разполагащ с чудовищна изчислителна мощ, придружена с невероятна батерия:-)
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Така е.
Дори за див фен на samsung като мен малко е прекалена за 5\' дисплей. Това да не е 40 \' телевизор че да гонят резолюция.
Вместо 4к дисплей да сложат в s5 s6 s7 или sgs F 64 битов процесор и 4 ГБ РАМ.
:)
Дори за див фен на samsung като мен малко е прекалена за 5\' дисплей. Това да не е 40 \' телевизор че да гонят резолюция.
Вместо 4к дисплей да сложат в s5 s6 s7 или sgs F 64 битов процесор и 4 ГБ РАМ.
:)
Добре, кога ще има новина \"Samsung (или някой друг) работи по супер яката батерия\"?
S9+
Мда, поредното постижение в областта на...разхода на ток/процесорна мощ.:|
Ама не е само тяхна вината, като има достатъчно хора да се прехласват по такива глупости
Ама не е само тяхна вината, като има достатъчно хора да се прехласват по такива глупости
Просто демонстрират технологична мощ...
Това е само реклама на възможностите им и едва ли ще се появи реално в някой телефон.
Но всеки тълкува новината според гледната си точка и разбирания!
Това е само реклама на възможностите им и едва ли ще се появи реално в някой телефон.
Но всеки тълкува новината според гледната си точка и разбирания!
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
[Quote]и едва ли ще се появи реално в някой телефон. [/Quote]
ако има интерес от купувачите ще има.А те за разлика от шепата \"разбирачи\" тук лесно се впечатляват от цифрите.Докато има пазар за тези работи(все по-големи дисплеи и резолюции) ще ги произвеждат и никой няма да се интересува от мнението\" аз като не ща те защо правят\" и изтъркания майтап \"след ... години с телевизор в джоба\".
Нека правят, никой не ви задължава да ги купувате.
ако има интерес от купувачите ще има.А те за разлика от шепата \"разбирачи\" тук лесно се впечатляват от цифрите.Докато има пазар за тези работи(все по-големи дисплеи и резолюции) ще ги произвеждат и никой няма да се интересува от мнението\" аз като не ща те защо правят\" и изтъркания майтап \"след ... години с телевизор в джоба\".
Нека правят, никой не ви задължава да ги купувате.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
Нормално е да се мисли в тази насока защото вече навлизат камерите снимащи 4К. Даже има версия на Ноут 3, която снима такова видео. Най-малкото такъв един смартфон ще възпроизвежда такова видео с лекота. От друга страна 4К телевизорите вече чукат на вратите ни и ще е хубаво ТВ изхода на смартфоните да е в такъв формат. Детайлите на един такъв дисплей ще са невероятни. Представете си уличните камери за наблюдение един ден да заснемат видео 4К - няма да има детайл, който да бъде пропуснат - лица, номера на коли и каквото друго се сетите (beer)
С лупа или без - могат ли ще го направят ... има ли ще се продава. Въпрос на презтиж (beer)
В тази връзка на скоро ми попадна статистика, че едва 11%!!! от всички телевизии в световен мащаб излъчват в FHD /1080p/.....подобни телевизори са на пазара от коло 6 години ако не ме лъже паметта.
Чуда се кога ли ще има ТВ предавания в 4К или ще се разчита само на сигнал записан от подобна камера в любителски условия. Явно ще се чакат и 4К мултимедиини плеъри, защото лично аз не вярвам скоро BluRay формата лесно да бъде замемен.
Отклоних се от темата, но тезата ми е, че ми се струва раничко за подобни резолюции във ТВ, камо ли в смарт. Но пазара ще си каже най-добре.
Чуда се кога ли ще има ТВ предавания в 4К или ще се разчита само на сигнал записан от подобна камера в любителски условия. Явно ще се чакат и 4К мултимедиини плеъри, защото лично аз не вярвам скоро BluRay формата лесно да бъде замемен.
Отклоних се от темата, но тезата ми е, че ми се струва раничко за подобни резолюции във ТВ, камо ли в смарт. Но пазара ще си каже най-добре.