Samsung S7 vs Huawei P10
Мнението е изтрито.
[b]Модератор: [/b]Вулгарен език.
Re: Re: Re: Re: Samsung S7 vs Huawei P10
Аз само не разбрах защо батерията на хуявея държи по-малко от S7, при положение, че е с 1080р екран и капацитета й е с 200мАч по-голям. Толкова ли им е лоша оптимизацията на софтуера или е от друго ?
Re: Re: Re: Re: Re: Samsung S7 vs Huawei P10
Чипсета и по-конкретно GPU-то може да създаде доста висока консумация на P10.
http://www.anandtech.com/show/11088/hisilicon-kirin-960-performance-and-power/5
Също така в повече ситуации OLED екрана има по-ниска консумация(различни от браузване и друга употреба, когато дисплея е 70%+ бял).
http://www.anandtech.com/show/11088/hisilicon-kirin-960-performance-and-power/5
Също така в повече ситуации OLED екрана има по-ниска консумация(различни от браузване и друга употреба, когато дисплея е 70%+ бял).
Re: Re: Re: Samsung S7 vs Huawei P10
Ами да! Да не говорим, че Leica на P10 са само лепенките и тази двойна камера е някакъв китайски хитър петър. Бих предпочел S7 дори пред P11 :)
Re: Samsung S7 vs Huawei P10
Струва ми се доста глупаво решение да се купува този телефон с нисък план.
Преди 2 месеца го взех същия с Smart U на Виваком и телефона ми излезе 670лв
Като си направиш сметката и разхвърлиш тази спестена разлика от цената на устройствата за 24 месеца, пестиш едни 15лв на месец, които може да инвестираш в по-висок план.
т.е. не само плащаш по-малко първоначално а получаваш повече в услуга през целия срок на договора.
Вариант е да избереш да купиш устройството за 670лв и да избереш план Smart XL+ на Виваком.
Преди 2 месеца го взех същия с Smart U на Виваком и телефона ми излезе 670лв
Като си направиш сметката и разхвърлиш тази спестена разлика от цената на устройствата за 24 месеца, пестиш едни 15лв на месец, които може да инвестираш в по-висок план.
т.е. не само плащаш по-малко първоначално а получаваш повече в услуга през целия срок на договора.
Вариант е да избереш да купиш устройството за 670лв и да избереш план Smart XL+ на Виваком.
-
- Регистриран: 25 яну 2015, 17:02
С план 20лв е 900, с план 33лв е 770, първия имаш 600минути, втория неограничени - с 33лв е плюс 180лв повече,а няма как да изговоря минутите дори на по-евтиния план, интернет не ползвам, освен малко за вайбър.
ЕС 5 ме изкара 3години, което е добре. Където ходих снимах с ЕС5цата, нямаше нужда да мъкна апарат
ЕС 5 ме изкара 3години, което е добре. Където ходих снимах с ЕС5цата, нямаше нужда да мъкна апарат
От 2 години има ЕС6, до скоро имах Р9 и Р10, но ги дадох да ги продават по следните причини:
- след като ги боотлодвах и им давах опция за разработчици, връзката им с компютъра непрекъснато прекъсваше и реално адв и фастбоота не ми вършеха работа, трудно можех да ги руутна, особено Р10. По никакъв начин не можех да ъпдейтвам З10 до новите версии - В150 или В153, даваше грешка. Ъпдейта ставаше само пред ОТА.
- след като прецаках Р9, го дадох на ремонт, но не можах да го спася...
- самсунга прави много по-хубави снимки от тях, преди томах и ЕС 6 едж, но го дадох на половинката и тя е предоволна!
Така, че заложи на Самсунга, но най-добре си вземи ЕС6Едж, независимо, че няма слот за микро СД. ЕС 8 е прекалено голям, ако питаш мен и парите му не са малко!
- след като ги боотлодвах и им давах опция за разработчици, връзката им с компютъра непрекъснато прекъсваше и реално адв и фастбоота не ми вършеха работа, трудно можех да ги руутна, особено Р10. По никакъв начин не можех да ъпдейтвам З10 до новите версии - В150 или В153, даваше грешка. Ъпдейта ставаше само пред ОТА.
- след като прецаках Р9, го дадох на ремонт, но не можах да го спася...
- самсунга прави много по-хубави снимки от тях, преди томах и ЕС 6 едж, но го дадох на половинката и тя е предоволна!
Така, че заложи на Самсунга, но най-добре си вземи ЕС6Едж, независимо, че няма слот за микро СД. ЕС 8 е прекалено голям, ако питаш мен и парите му не са малко!
Re: Re: Re: Samsung S7 vs Huawei P10
В Тоя форум няма ли админи,един РОСЕН обижда всичко наред и никой нико
Аз съм за Самсунга все пак е топ марка!
Аз съм за Самсунга все пак е топ марка!