Самсунг смартфон мини кой модел да си купя?
Re: Самсунг смартфон мини кой модел да си купя?
Ами на S4 Mini екрана на максимална яркост е колкото моя на 50%. Камерата не е нищо особено. Звука в слушалките е силен , но металически. Батерията държи горе-долу, отново нищо особено. Един HTC Desire 816 ще изглежда като от друга планета сравнен с S4 Mini. Обаче всеки си има вкус и се води от всевъзможни ирационални мотиви. Така че добре е предоставим някакъв богат избор на колегата.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
[Quote]Един HTC Desire 816 ще изглежда като от друга планета сравнен с S4 Mini.[/Quote]
Чукча не читател, чукча писател.
[Quote]Нямах предвид кой от моделите мини, а[u] да не е голям[/u] и защото съм аналогов играч не съм се изразил правилно. Със сигурност е хубав тела мини 4, но [u]не ми се дават 500 лева[/u]. Основното [u]е да не е голям[/u][/Quote]
Това че ти си го харесал си е за тебе.Човека си търси нещо малко и с приемливи функции.Ти му предлагаш предимно по-големи или по-скъпи.
Чукча не читател, чукча писател.
[Quote]Нямах предвид кой от моделите мини, а[u] да не е голям[/u] и защото съм аналогов играч не съм се изразил правилно. Със сигурност е хубав тела мини 4, но [u]не ми се дават 500 лева[/u]. Основното [u]е да не е голям[/u][/Quote]
Това че ти си го харесал си е за тебе.Човека си търси нещо малко и с приемливи функции.Ти му предлагаш предимно по-големи или по-скъпи.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Предложих 5 телефона. Единствено Desire 816 е по-скъп от S4 Mini, но определено си заслужава стоте лева повече. За размера на екрана важи правилото - колкото повече, толкова повече. Колегата може да е с Benefon Dragon (аналогов) , така че \"да не е голям\" в сравнение с какво?
Гледайки параметрите, HTC Desire 816 е меко казано осезаемо по-добър. Не знам за яркостта на 4S mini - тук вече писаха че бил много мижав и т.н. - аз като го сравня с RAZR HD е някъде около 20% по-слаб което не е болка за умиране. Може пък HTC-то да е някакво суперярко, не знам. Аз на слънчева светлина телефона го ползвам само да погледна или настроя нещо, да пусна плеъра или онлайн станция или да намеря контакт - все работа за 1 минута. За останалото време и случаи ползвам 10-60% яркост максимум. Така, че не виждам това да е някакъв сериозен минус (или плюс за HTC-то)
[Quote]За размера на екрана важи правилото - колкото повече, толкова повече.[/Quote]Еми не. 4,7" ми е проблем да го нося, имам клипс на калъфа за колана, който ме спаси, но пък се повреди щракалката и трябва да го ремонтирам уикенда. А за повече инчове - не знам - несесер, чантичка?
Все пак, човекът искаше Samsung mini под 500 лв, докато HTC-то е почти 600...
[Quote]За размера на екрана важи правилото - колкото повече, толкова повече.[/Quote]Еми не. 4,7" ми е проблем да го нося, имам клипс на калъфа за колана, който ме спаси, но пък се повреди щракалката и трябва да го ремонтирам уикенда. А за повече инчове - не знам - несесер, чантичка?
Все пак, човекът искаше Samsung mini под 500 лв, докато HTC-то е почти 600...
Така е, за мини S4 е перфектен :)