Samsung спира производството на Galaxy S и Wave?
Samsung спира производството на Galaxy S и Wave?
Елдар Муртазин твърди, че Samsung спира производството на Galaxy S и Wave заради недостатъчна наличност на Super AMOLED дисплеи. WAVE ще има наследник с по-голям Super TFT екран, докато бъдещото на Galaxy S (Vibrant, Captivate, Epic 4G и Fascinate) е неясно (може би в следващите партиди SAMOLED ще бъде подменен със STFT).
Да припомня, че HTC по-рано изпаднаха в същата ситуация.
От Samsung казват, че производството не е спряло. Ще се появи ново устройство с по-голям екран от Wave серията.
Елдар твърди, че Samsung са продали квотата си от SAMOLED на Apple за 2011 г.
Тази информация е непотвърдена от Samsung, така че това са само слухове.
Източник: http://www.unwiredview.com/2010/09/30/samsung-runs-out-of-amoleds-halts-galaxy-s-and-wave-production-all-super-amoled-displays-bought-by-apple/
Да припомня, че HTC по-рано изпаднаха в същата ситуация.
От Samsung казват, че производството не е спряло. Ще се появи ново устройство с по-голям екран от Wave серията.
Елдар твърди, че Samsung са продали квотата си от SAMOLED на Apple за 2011 г.
Тази информация е непотвърдена от Samsung, така че това са само слухове.
Източник: http://www.unwiredview.com/2010/09/30/samsung-runs-out-of-amoleds-halts-galaxy-s-and-wave-production-all-super-amoled-displays-bought-by-apple/
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Re: Samsung спира производството на Galaxy S и Wave?
Не ми се струва достоверна информацията, особено с оглед на новината за новия завод за AMOLED дисплеи на Samsung.
Но дори и вярна, за мен е положителна :) SGS вече имам, а SAMOLED в iPhone би решил дилемата ми кой е по-добрият телефон :)
Но дори и вярна, за мен е положителна :) SGS вече имам, а SAMOLED в iPhone би решил дилемата ми кой е по-добрият телефон :)
самсунг 1 от основните конкуренти на епъл си продава Коза на конкуренцията за да се самозакопае... вие ... как я мислите тая работа незнам..
Има такива примери при телевизорите на марката. Samsung продават матрици на SONY, а корейците в около 80 % от случаите купуват матрици от китайският производител Chi Mei Optoelectronics и тайванската компания AU Optronics, като ги влагат в техните модели.
е за каква конкуренция говорим в такъв случай ... купуваш си Логото на по известната фирма а чарковете вътре са си на кой ли не...
Добро утро, г-н Интелигентен. Когато Apple започнат да правят дисплеи, можеш да се свържеш с мен.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
От край време Samsung произвеждат дисплеи, процесори, памети, аудио чипове, камери и т.н. за почти всички производители.
До скоро Nokia бяха най-сериозният им клиент, но това се промени, вероятно заради пропадането на Nokia и възхода на Samsung. Но НТС, Apple и т.н. също ползват компоненти на Samsung.
До скоро Nokia бяха най-сериозният им клиент, но това се промени, вероятно заради пропадането на Nokia и възхода на Samsung. Но НТС, Apple и т.н. също ползват компоненти на Samsung.
това ясно... въпроса тука беше по-скоро че самсунг се лишават от собствения си успех за да продадат дисплейте си предназначени за техния смартфон на епъл който да ги избута от пазара
къде е логиката ?
къде е логиката ?
Мисля, че идва ред за Super AMOLED II, който по традиция ще е запазен само за Samsung. Така че нищо чудно старото производство да се продава изцяло на конкуренцията.
Все пак и от дисплейте ще печелят, а и самсунг мисля че се ориентират към други пазари, където са по-силни от епъл.