Samsung виновни в копирането на Apple, ще платят над 1 милиард долара щети
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Samsung виновни в копирането на Apple, ще платят над 1 милиард долара
Нормално е в САЩ Епъл почти винаги да печели, нали са си плати първо за смешните патенти, а после и на системата :). Едва ли САЩ ще забрани продукт на Епъл някога.
Re: Samsung виновни в копирането на Apple, ще платят над 1 милиард дол
Единствения начин е Гугъл да се обедини с всички компании и да изритат ябълката от останалата част от света, пък нека да са силни в Америка!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Тъпаците от Епъл все някой нещо им нарушава. И да се спукат да се съдят, Самсунг и като цяло Андроид вървят с голяма скорост нагоре, както и другите компании и след 2-3 години Епъл ще имат нищожен пазарен дял. Според мен ако не си променят ценовата политика Епъл много скоро няма да са марката, която искат да са.
[Quote]Тема: Re: Samsung виновни в копирането на Apple, ще платят над 1 милиард дол
Автор: benx1111
Публикувано: 25.08.2012 12:13
Тъпаците от Епъл все някой нещо им нарушава. И да се спукат да се съдят, Самсунг и като цяло Андроид вървят с голяма скорост нагоре, както и другите компании и след 2-3 години Епъл ще имат нищожен пазарен дял. Според мен ако не си променят ценовата политика Епъл много скоро няма да са марката, която искат да са.[/Quote]
Хм, те и за нокиа говореха, че винаги ще са номер едно, обаче нещата не се стекоха точно по този начин.
Apple едва ли скоро ще правят драстични промени в нещо, не е характерно. Сегашния им бизнес модел работи съвършено и предлага само увеличаващи се приходи.
Дори и да тръгнат надолу, няма да стигнат дъното за три години. На такъв гигант му трябва поне двойно повече време.
@[i]chilko[/i]: Как пък успя да намесиш отново wp в тази новина. От къде се пръкнаха тези - [Quote]като цяло и стимулира производителите да търсят трета мобилна екосистема, в която да инвестират - най-големи шансове да стане такава има Windows Phone. [/Quote]
Нали превеждате, а не сте автори на новината... в този ред е грешно да си добавяте свой неща.
Това е нов опит за спам в новините ли е, фенщина или и двете?
Автор: benx1111
Публикувано: 25.08.2012 12:13
Тъпаците от Епъл все някой нещо им нарушава. И да се спукат да се съдят, Самсунг и като цяло Андроид вървят с голяма скорост нагоре, както и другите компании и след 2-3 години Епъл ще имат нищожен пазарен дял. Според мен ако не си променят ценовата политика Епъл много скоро няма да са марката, която искат да са.[/Quote]
Хм, те и за нокиа говореха, че винаги ще са номер едно, обаче нещата не се стекоха точно по този начин.
Apple едва ли скоро ще правят драстични промени в нещо, не е характерно. Сегашния им бизнес модел работи съвършено и предлага само увеличаващи се приходи.
Дори и да тръгнат надолу, няма да стигнат дъното за три години. На такъв гигант му трябва поне двойно повече време.
@[i]chilko[/i]: Как пък успя да намесиш отново wp в тази новина. От къде се пръкнаха тези - [Quote]като цяло и стимулира производителите да търсят трета мобилна екосистема, в която да инвестират - най-големи шансове да стане такава има Windows Phone. [/Quote]
Нали превеждате, а не сте автори на новината... в този ред е грешно да си добавяте свой неща.
Това е нов опит за спам в новините ли е, фенщина или и двете?
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wFeC25BM9E0[/Youtube]
Прави са за WP. MS и Nokia ако решат за водят патентна война ще стане страшно за останалите. Най-малкото ще е да си замине push мейла.
Изобщо не съм изненадан от резултата. Не знам дали някога щях да си купя samsung но след това дело определено няма да си купя никога нещо на Apple. Въобще не ми пука дали някое ябълково зомби ме класифицира като "хейтър", "лузър" или каквото там се пада в идиотската им номенклатура за неверниците.
Дори сега си мисля, че на Google им беше ясно какво ще стане и затова атакуваха с Motorola. А те са още по култова американска марка от ябълката и там везните (на Темида) са в съвсем друг наклон...
Дори сега си мисля, че на Google им беше ясно какво ще стане и затова атакуваха с Motorola. А те са още по култова американска марка от ябълката и там везните (на Темида) са в съвсем друг наклон...
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
[Quote]Не знам дали някога [B]щях[/B] да си купя samsung[/Quote]
Е, недей да говориш така, все едно вече е свършено със Samsung ;)
[Quote]но след това дело определено няма да си купя никога нещо на Apple.[/Quote]
И аз така мисля... с тези дела от Apple действат срещу потребителите и забавят развитието на технологиите. Не мисля, че е правилно да си даваме парите в подкрепа на подобна клауза. Явно iPhone 5 няма да предложи нищо по-добро от SGS III, от Apple знаят това и правят всичко възможно да унищожат конкуренцията, т.е. правото на избор на потребителите.
[Quote]Дори сега си мисля, че на Google им беше ясно какво ще стане и затова атакуваха с Motorola. А те са още по култова американска марка от ябълката и там везните (на Темида) са в съвсем друг наклон...[/Quote]
Да, въпросът е къде се вписва Samsung.... от една страна има логика да бъдат защитени от Google, от друга страна няма логика Motorola да помага на основния си конкурент.
Е, недей да говориш така, все едно вече е свършено със Samsung ;)
[Quote]но след това дело определено няма да си купя никога нещо на Apple.[/Quote]
И аз така мисля... с тези дела от Apple действат срещу потребителите и забавят развитието на технологиите. Не мисля, че е правилно да си даваме парите в подкрепа на подобна клауза. Явно iPhone 5 няма да предложи нищо по-добро от SGS III, от Apple знаят това и правят всичко възможно да унищожат конкуренцията, т.е. правото на избор на потребителите.
[Quote]Дори сега си мисля, че на Google им беше ясно какво ще стане и затова атакуваха с Motorola. А те са още по култова американска марка от ябълката и там везните (на Темида) са в съвсем друг наклон...[/Quote]
Да, въпросът е къде се вписва Samsung.... от една страна има логика да бъдат защитени от Google, от друга страна няма логика Motorola да помага на основния си конкурент.
Само да пуснат в продажба новия Айфон с удовоствие ще отида да си купя Самсунг Галакси SIII, на пук на шибаните им патенти.
Мен пък изхода от делото ме радва. Нека има разнообразие от иновации! Дизайна на iPhone/iPad не е най-великото нещо на света. Защо всички конкуренти се чувстват длъжни да го копират? Трябва много да сте предубедени за да не признаете че това е така в случая със Samsung. Когато в Германия им спряха продажбата на таблета, колко време отне на корейците да направят нова визия на устройството? Защо Samsung ги възприемате като невинна жертва? Само погледнете Galaxy Pocket телефона на Виваком - кичозно копие от пластмаса на iPhone. Това си е един брутален и безпардонен начин начин за продаване на боклуци и печелене на пари от тях.