SGH-D500
Re: Samsung SGH-D500
Ами и аз това говоря ама кой да слуша
Ревю на телефона има тук,но е на руски:http://mobile-review.com/review/samsung-d500.shtml
Разбрах,че IrDA на телефона му е напълно функционален-няма нужда от софтуер за връзка с РС и може да се прехвърлят картинки,мелодии и т.н. между различните телефони!
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
varhat na proizvoditel1...
-
kajete mi molja ako znaete dali bluetooth-a na tozi telephone e sapostavim s takava slushalka no Motorolla, zashtoto sega az imam takava i tja e sapostavima sas segashnija mi tel koito e Sony Ericsson z 600, dali shte raboti i sas Samsung D 500? Vajno e da znam tova predi da si kupja novija telephone. Predvaritelno Vi blagodarja
Би трябвало,след като прочетох,че телефона притежава всички възможни протоколи за Bluetooth!
-
за Леонард от Нони
Здрасти, много ти благодаря за бързият отговор, знам че в БГ още този тел не е дошъл, но аз си го поръчвам от Америка и много скоро ще пристигне при мен така че се притеснявах за безжичната слушалка която щеше да ми е проблем ако не се съвместява с този телефон.Но Много Благодаря за бързия отговор все пак, ако чуете нещо интересно пишете ми.DefaultUser написа: ↑15 ное 2004, 18:48Би трябвало,след като прочетох,че телефона притежава всички възможни протоколи за Bluetooth!
Re: за Леонард от Нони
Няма проблеми!Като го получите може да му направите ревю в "Тестове на потребители",но ще трябва да се регистрирате.На каква цена го взехте?
Ot tam mi go vzimat s njakakva programa- za 300$ priblizitelno,
ako moga da pomogna s neshto , molja ne se kolebaite da mi pishete.
ako moga da pomogna s neshto , molja ne se kolebaite da mi pishete.
здрасти отново, само да ти кажа че се регистрирах вече и може ако искаш след няколко дни като ми дойде телефона да си пишем във форума или да ми напишеш един е мейл и да ми дадеш инструкции как да направя това ревю в Тестове на потребители, понеже незнам и несъм разучила сайта все още, а си мисля, че може да се окажа полезна на хора които искат да знаят и да получат по пълна информация специално за този телефон.ОК и отново благодаря