Сглоби пъзела и влез в лятото със Samsung Galaxy S II
Сглоби пъзела и влез в лятото със Samsung Galaxy S II
И как става това събиране, щото чрез кликване не се получава? С какъв браузър трябва да съм? (blush)
Re: Сглоби пъзела и влез в лятото със Samsung Galaxy S II
Интерезно защо на страницата на Мтел този телефон не фигурира... да не сте се нещо объркали с Vivacom? Мтел не предлага Galaxy S II все още, какво остава да е ексклузивен...
ще го продават от средата на юли
Мтел и да го продават при тях за такива телефони искат минимум 2г договор , при съшата цена.
Знаели се какви ще са цените?
SAmsung GSII в каталога на МТел ?????
От кога ?
Чакам го с нетърпение , писна ми да вися в магазините на ВИВАКОМ и да им се моля все едно ще ми го дадат без пари ........
От кога ?
Чакам го с нетърпение , писна ми да вися в магазините на ВИВАКОМ и да им се моля все едно ще ми го дадат без пари ........
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]От кога ?
[/Quote] От Утре :)
[/Quote] От Утре :)
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
[Quote]Мтел и да го продават при тях за такива телефони искат минимум 2г договор , при съшата цена.
[/Quote] Цената само за апарат без договор би трябвало да е под 1000 лева, утре ще има повече инфо.
[/Quote] Цената само за апарат без договор би трябвало да е под 1000 лева, утре ще има повече инфо.
От сайта на Мтел:
Samsung Galaxy S, Цена на смартфона без абонаментен план: 1029 лв. (с ДДС)
Samsung Galaxy S II ще е под 1000 лв. без договор, така ли?
С отстъпката, която беше валидна до края на годината за лоялните клиенти под 900 лв ли ще е? :)
Samsung Galaxy S, Цена на смартфона без абонаментен план: 1029 лв. (с ДДС)
Samsung Galaxy S II ще е под 1000 лв. без договор, така ли?
С отстъпката, която беше валидна до края на годината за лоялните клиенти под 900 лв ли ще е? :)
Къде го гледаш това на сайта им, аз виждам единствено това: http://www.mtel.bg/info/gsm_adviser/index.php?phone_id=1510