Снимки на Samsung Galaxy S IV и подробни характеристики (обновена)

ex_bg
Регистриран: 30 авг 2012, 19:13

Re: Снимки на Samsung Galaxy S IV и подробни характеристики

Мнение от ex_bg » 14 мар 2013, 15:41

[Quote]Защо например не се произвеждат телефони с топ хардуер с различен размер на екрана, примерно този да го има и с 4 инчов екран[/Quote]

По-късно може би ще излезе и Galaxy S IV Mini

afficionado
Регистриран: 04 окт 2010, 18:15

Мнение от afficionado » 14 мар 2013, 15:46

[Quote]По-късно може би ще излезе и Galaxy S IV Mini[/Quote]
Благодаря ти за отговора, но ако случаят е както с Galaxy S III Mini, не благодаря. Общото между двата телефона е само в името...е и малко във външния вид.

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 14 мар 2013, 17:33

Защо да няма, миналата година имаше модели от рода на Xperia S, One S... които са с 4,3 дисплей. Но истината е, че не бяха много популярни и явно за това \"растежа\" продължава.
Мисля си, че и много от собствениците на айфон биха си взели айфон с по-голям дисплея, ако имаше такъв. Или поне аз минах на S3, защото ми беше писнало от 3,5-те инча, които предлагаше айфона тогава.

nikolaiii
Регистриран: 15 ное 2006, 10:03

Мнение от nikolaiii » 14 мар 2013, 18:03

Според мен, пак ще са номер едно по технически характеристики, но съм леко резервиран по отношение на дизайна, който очаквам да извадят...
Изключвам сегашните предположения и гадаене ...
Телефона ще си има и слаби страни, но сравнително малко.
Притежавам 3-ката и ми се струва, че това е максималният размер на телефон, който може да ми допадне..

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Мнение от chilko » 14 мар 2013, 18:05

китайците пуснаха и ревю - http://mobile.it168.com/a2013/0313/1461/000001461394_all.shtml

afficionado
Регистриран: 04 окт 2010, 18:15

Мнение от afficionado » 14 мар 2013, 18:32

[Quote]Защо да няма, миналата година имаше модели от рода на Xperia S, One S... които са с 4,3 дисплей.[/Quote]
Да, за тези двата съм съгласен и доста съм ги заглеждал, особено първия. Но мисля, че ме разбираш за какво говоря. Когато тръгна слуха за Galaxy S III mini, си рекох, тъкмо за мен, като мислех, че ще се различава от по-големия си събрат само по размер, но уви, оказа се с доста по-орязани качества...С други думи казано, чакам да се наруши тенденцията, която няма да отречеш че съществува, качествата на телефона да са пропорционални на големината на дисплея.
Между другото айфоните много ми допадат. Считам че би било великолепно да държиш в ръката си нещо добро, с ширина под 60 мм.

kiroo
Регистриран: 20 сеп 2006, 18:41

Мнение от kiroo » 14 мар 2013, 18:39

Е не, това ако е вярно, тия китайци избиха рибата :D На мен формата си ми харесва от С3 много и ме устройва идеално...сега започва чакането за цената. Ако е като на Сонито както го дава вива с 5 лв. карта ще стане ток....

sirgeorge
Регистриран: 13 сеп 2006, 12:07

Мнение от sirgeorge » 14 мар 2013, 19:52

[Quote]Автор: David_Jr
Публикувано: 14.03.2013 14:42

Човек, откакто обявиха официално HTC 1 те гледам навсякъде как тръбиш колко е велик, колко е неземен, как те грабвал. Що не си пазиш мнението за теб, майка му стара ? Пипал ли си телефона на живо? Говориш колко е невероятна камерата и обясняваш за революционната им технология с по-големите пиксели, на базата на разни видеа в тубата? Що не си запазиш мнението за теб? Имам чувството, че от Тайван ти пращат пари за всеки пост тук ... [/Quote]

Оne ми харесва и не го крия, но ако S4 предложи нещо по-добро няма да остана безразличен (В момента съм със SGN и не съм някой болен HTC фен). Не съм пипал устройството, но възнамерявам да го направя. Пари не получавам от никого.
Това е форум, а във форума се изказват мнения, ако си пазя моето и ти твоето мнение няма да се получи дискусия. Ако толкова те дразнят моите мнения просто ги прескачай, но не ми казвай да не пиша във форума по този начин ми налагаш цензура. Без лоши чувства.:)

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 14 мар 2013, 21:16

[Quote]китайците пуснаха и ревю - http://mobile.it168.com/a2013/0313/1461/000001461394_all.shtml[/Quote]
Хубаво ревю.
Интересно, че дисплея ще ползва някаква странна PenTile матрица, като зелените събпиксели са леко разминати, което вероятно позволява по-голямата гъстота. При тази резолюция PenTile матрицата едва ли ще се забелязва, но ще трябва да го гледаме на живо(надявам се скоро) за да разберем. Иначе черното май ще е още по-черно.
Изглежда, че камерата ще прави доста хубави снимки. Модула е същия като на Xperia Z.
А най-странно ми е присъствието на инфраред, тази функция явно се възражда.

Отговори