Тайното оръжие на Samsung
Re: Тайното оръжие на Samsung
В случая не знам дали правилната дума е лаг или по-скоро липса на плавна работа на интерфейса. Но както и да го наречем съм сигурен, че и ти го имаш.
Ако все още мислиш, че го нямаш вземи използвай един iPhone (дори и първия) една седмица и след това пак пипни андроида за да разбереш какво имам в предвид.
Ако все още мислиш, че го нямаш вземи използвай един iPhone (дори и първия) една седмица и след това пак пипни андроида за да разбереш какво имам в предвид.
-
- Регистриран: 30 ное 2011, 12:07
WM е по-добър от Андоид обаче Андроид е по-добър от ИОС. И Симбиан е по-добър от ИОС, и УебОс, и Блекбъри Ос. Даже и телефоните без ОС са по-добри от ИОС. Бъдещето е Андроид изцяло да измести ИОС и да убие Епъл. (yes)
Ми не знам, ползвал съм и iPhone 4, за мен и двата са плавни :| . Само че 4-ката ми омръзна след 3 дена... Така де, то си е до лични предпочитания и впечатления :)
@scorpi_apple_killer, "леко, баце, леко" ... (no)
@scorpi_apple_killer, "леко, баце, леко" ... (no)
S9+
Това е за бисерите на @vladovn.
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
[Quote]И Симбиан е по-добър от ИОС[/Quote]
:D:D:D:D:D:D
Извинявам се просто не можах да се въздържа..:D
:D:D:D:D:D:D
Извинявам се просто не можах да се въздържа..:D
Супер е, че теб интерфейса на андроида не те дразни как върви. Явно нямаш моя проблем.
Както казваш - всичко е до предпочитания.
Както казваш - всичко е до предпочитания.
Ами аз имам двата - SGS2 и 4. Самсунгът не лагва, интерфейсът е по-красив и разнообразен, много по-бърз е. Скролирането е по-плавно от това на ябълката, не както някой твърдеше обратното тук.
Абсолютно безпристрастен съм, имал съм и 3GS.
Като си спомня за iTunes ми става лошо.
Като си спомня за iTunes ми става лошо.
Все още има някой места из UI, които не са максимално плавни, дори и на СГС2. Ако отвориш дайлъра, цъкнеш на favourites и почнеш да скролираш из номерата направо можеш да се хванеш за главата.
[Quote]Ами аз имам двата - SGS2 и 4. Самсунгът не лагва, интерфейсът е по-красив и разнообразен, много по-бърз е. Скролирането е по-плавно от това на ябълката, не както някой твърдеше обратното тук.
Като си спомня за iTunes ми става лошо. [/Quote]
(yes) Много точно казано!
Като си спомня за iTunes ми става лошо. [/Quote]
(yes) Много точно казано!
Сатмен е прав, айпада е вече в къщи не искам и да го виждам вече, жената си го ползва!:D Ноут ми е и двете, и всичко си ми върви без проблем.
Samsung GALAXY S22 Ultra